Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Polen

Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Sverige Vær Tyskland Vær Danmark Vær Tyskland Vær Sverige Vær Litauen Vær Latvia Vær Asia Vær Ungarn Vær Slovakia Vær Romania Vær Tsjekkia Vær Ukraina Vær Østerrike Vær Hviterussland
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Poznań PoznańPoznań Warschau WarschauWarschau Wrocław WrocławWrocław Bialystok BialystokBialystok © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Warsaw Tidssone: Europe/Warsaw

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i Bialystok, 24.05.2019

Om formiddagen er det for det meste sol. I middagstimene kommer det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Breslau/Wroclaw, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Ettermiddagen gir ossvekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om kvelden dominerer overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Poznan, 24.05.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til utbredte skyer, men overveiende tørt vær. Ettermiddagen gir oss overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Nordvestpå blåser om natten svak.

Vær i Warschau/Warszawa-Okecie, 24.05.2019

Tidlig om morgenen er det sol eller lettskyet. Allerede om formiddagen blir det skyet med lokalt regn. Midt på dagen viser seg med lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordvestvind.