Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Serbia

Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Hellas Vær Italia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Hellas Vær Kroatia Vær Hellas Vær Hellas Vær Kroatia Vær Hellas Vær Hellas Vær Kroatia Vær Hellas Vær Kroatia Vær Kroatia Vær Hellas Vær Italia Vær Ungarn Vær Albania Vær Bosnia og Herzegovina Vær Kosovo Vær Bulgaria Vær Romania Vær Montenegro Vær Makedonia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Belgrad BelgradBelgrad Kraljevo KraljevoKraljevo Negotin NegotinNegotin Plevlja PlevljaPlevlja Podgorica PodgoricaPodgorica Prishtinë PrishtinëPrishtinë Zlatibor ZlatiborZlatibor © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Belgrade Tidssone: Europe/Belgrade

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i Belgrad/Beograd, 26.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Kraljevo, 26.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Negotin, 26.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 14 grader. Om natten 4°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Plevlja, 26.02.2020

På Tirsdag er det for det meste vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten kommer det en overgang til skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 16 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Podgorica Grad, 26.02.2020

På Tirsdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Om natten kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Prishtina, 26.02.2020

På Tirsdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 7°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Zlatibor, 26.02.2020

På Tirsdag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det vekslende skydekke. Sent på kvelden blir det overveiende lettskyet eller stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Sørvestvind.