Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Slovakia

Vær Ukraina Vær Bulgaria Vær Polen Vær Bosnia og Herzegovina Vær Ungarn Vær Slovenia Vær Ukraina Vær Tsjekkia Vær Serbia Vær Kroatia Vær Østerrike Vær Romania
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bratislava BratislavaBratislava Košice KošiceKošice Lučenec LučenecLučenec Nitra NitraNitra Prievidza PrievidzaPrievidza Žilina ŽilinaŽilina © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Budapest Tidssone: Europe/Budapest

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i Bratislava, 24.05.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen blir det skyet, forbigående også fint vær. Midt på dagen viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvestvind.

Vær i Dolny Hricov, 24.05.2019

På Fredag er det hele dagen skyet med lett regn. Natten til Lørdag blir det en overgang til utbredte skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Kosice, Barca, 24.05.2019

På Fredag må vi regne med lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Lucenec, 24.05.2019

På Fredag er det hele dagen vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om natten kommer en overgang til gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Nitra, 24.05.2019

På Fredag er det hele dagen skyet med lett regn. Om natten kommer en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordvestblåser først frisk, i kast stiv, om kvelden svak.

Vær i Prievidza, 24.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen dominerer tett skydekke, men overveiende tørt vær. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Nordvestvind.