Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Slovakia

Vær Ukraina Vær Bulgaria Vær Polen Vær Bosnia og Herzegovina Vær Ungarn Vær Slovenia Vær Ukraina Vær Tsjekkia Vær Serbia Vær Kroatia Vær Østerrike Vær Romania
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bratislava BratislavaBratislava Košice KošiceKošice Lučenec LučenecLučenec Nitra NitraNitra Prievidza PrievidzaPrievidza Žilina ŽilinaŽilina © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Budapest Tidssone: Europe/Budapest

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer

Skyer Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Bratislava, 15.12.2019

På Søndag er det om dagen skyet, forbigående også fint vær. Om kvelden blir det stjerneklart til lettskyet vær. Sent på kvelden blir det overveiende til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Dolny Hricov, 15.12.2019

På Søndag er det for det meste stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om natten kommer det en overgang til skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 7 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Kosice, Barca, 15.12.2019

Om formiddagen er det først delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Fra midt på dagen blir det overveiende tungt, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Lucenec, 15.12.2019

Etter sol eller lettskyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 5 grader. Om natten 2°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Nitra, 15.12.2019

På Søndag er det fremdeles delvis tett skydekke, delvis lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente oppholdsvær eller sol. Om ettermiddagen dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Prievidza, 15.12.2019

På Søndag er det i lengre perioder tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om ettermiddagen blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 8 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Nordvind.