Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Slovakia

Vær Ukraina Vær Bulgaria Vær Polen Vær Bosnia og Herzegovina Vær Ungarn Vær Slovenia Vær Ukraina Vær Tsjekkia Vær Serbia Vær Kroatia Vær Østerrike Vær Romania
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bratislava BratislavaBratislava Košice KošiceKošice Lučenec LučenecLučenec Nitra NitraNitra Prievidza PrievidzaPrievidza Žilina ŽilinaŽilina © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Budapest Tidssone: Europe/Budapest

Temperatur

Temperatur Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Vær i Bratislava, 07.07.2020

På Tirsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordvestblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Dolny Hricov, 07.07.2020

På Tirsdag er det hele dagen vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden får vi tidvis klares vær. Om natten blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Kosice, Barca, 07.07.2020

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen blir været vekslende sol og skyer. Kvelden gir oss lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordpå blåser om natten svak.

Vær i Lucenec, 07.07.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til overveiende sol. Midt på dagen gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Nitra, 07.07.2020

På Tirsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordvestblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Prievidza, 07.07.2020

Tidlig om morgenen er det for det meste sonnig. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende mellom sol og skyet vær. Natten gir oss lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordblåser svakt.