Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Spania

Vær Frankrike Vær Castilla y León Vær Comunidad de Madrid Vær País Vasco Vær País Vasco Vær Comunidad Valenciana Vær País Vasco Vær Balearene Vær Balearene Vær Andorra Vær Balearene Vær Frankrike Vær Cantabria Vær País Vasco Vær La Rioja Vær Andalucía Vær Galicia Vær Portugal Vær Comunidad de Madrid Vær Castilla y León Vær Castilla-La Mancha Vær Principado de Asturias Vær Extremadura Vær Comunidad Foral de Navarra Vær Catalunya Vær Comunidad Valenciana Vær Región de Murcia Vær Aragón
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Madrid Tidssone: Europe/Madrid

Flyvær

Flyvær Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Sol

Sol Europa

Vær i , 27.04.2018

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i , 27.04.2018

På Torsdag er det om dagen vekslende sol og skyer. Om kvelden blir det lettskyet eller stjerneklart vær. Om natten blir det overveiende til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Cáceres, 27.04.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 27.04.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 27.04.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i La Coruña, 27.04.2018

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i , 27.04.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 27.04.2018

Tidlig om morgenen er det overveiende fint vær. Allerede om formiddagen blir det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen viser seg med for det meste sol, i perioder også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Murcia, 27.04.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra formiddagen blir det til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 27.04.2018

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 10°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordøstpå blåser om natten svak.

Vær i Sevilla, 27.04.2018

Om formiddagen er det først overskyet. Fra midt på dagen blir det overveiende for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 16°C. Om kvelden kommer laberer, i kast sterker Sørvestwind auf.

Vær i , 27.04.2018

På Torsdag kan vi regne med maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Valladolid, 27.04.2018

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Vigo-Peinador, 27.04.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestblåser svakt.