Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Spania

Vær Frankrike Vær Castilla y León Vær Comunidad de Madrid Vær País Vasco Vær País Vasco Vær Comunidad Valenciana Vær País Vasco Vær Balearene Vær Balearene Vær Andorra Vær Balearene Vær Frankrike Vær Cantabria Vær País Vasco Vær La Rioja Vær Andalucía Vær Galicia Vær Portugal Vær Comunidad de Madrid Vær Castilla y León Vær Castilla-La Mancha Vær Principado de Asturias Vær Extremadura Vær Comunidad Foral de Navarra Vær Catalunya Vær Comunidad Valenciana Vær Región de Murcia Vær Aragón
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Madrid Tidssone: Europe/Madrid

Temperatur

Temperatur Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Vær i , 22.01.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 10°C. Vinden blåser svak, i kast stiv fra Nord.

Vær i , 22.01.2018

På Mandag er det om formiddagen fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen kommer det en overgang til mange skyer, men overveiende tørt vær. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Cáceres, 22.01.2018

På Mandag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 7°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 22.01.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 22.01.2018

På Mandag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i La Coruña, 22.01.2018

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Ettermiddagen gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i , 22.01.2018

På Mandag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i , 22.01.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Nordvest.

Vær i Murcia, 22.01.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestøker i styrke midt på dagen og blåser laber.

Vær i , 22.01.2018

På Mandag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Sevilla, 22.01.2018

På Mandag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i , 22.01.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Valladolid, 22.01.2018

På Mandag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om ettermiddagen blir det en overgang til overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 4°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Vigo-Peinador, 22.01.2018

På Mandag er det fremdeles utbredt tåke om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente tett skydekke, men overveiende tørt vær. Om ettermiddagen dominerer sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørvestblåser svakt.