Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Spania

Vær Frankrike Vær Castilla y León Vær Comunidad de Madrid Vær País Vasco Vær País Vasco Vær Comunidad Valenciana Vær País Vasco Vær Balearene Vær Balearene Vær Andorra Vær Balearene Vær Frankrike Vær Cantabria Vær País Vasco Vær La Rioja Vær Andalucía Vær Galicia Vær Portugal Vær Comunidad de Madrid Vær Castilla y León Vær Castilla-La Mancha Vær Principado de Asturias Vær Extremadura Vær Comunidad Foral de Navarra Vær Catalunya Vær Comunidad Valenciana Vær Región de Murcia Vær Aragón
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Madrid Tidssone: Europe/Madrid

Skyer

Skyer Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i , 21.07.2018

På Lørdag er det vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i , 21.07.2018

På Lørdag er det for det meste skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Cáceres, 21.07.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 21.07.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 18°C. Vinden Vestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast sterk.

Vær i , 21.07.2018

På Lørdag er det hele dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Om natten kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 17°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i La Coruña, 21.07.2018

På Lørdag kan vi forvente skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 17°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 21.07.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i , 21.07.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 21°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Murcia, 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 21.07.2018

På Lørdag er det fremdeles for det meste sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om ettermiddagen dominerer overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 21°C. Det blåser laberer, i kast sterker Nordøstvind. Vinden tar om natten av, blåser så svak og dreier til Sørvest.

Vær i Sevilla, 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 19°C. Vinden Sørvestøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i , 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Østwind auf.

Vær i Valladolid, 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Vigo-Peinador, 21.07.2018

Tidlig om morgenen er det for det meste sol. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, men fast überall tørt vær. Ettermiddagen gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordvind.