Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Spania

Vær Frankrike Vær Castilla y León Vær Comunidad de Madrid Vær País Vasco Vær País Vasco Vær Comunidad Valenciana Vær País Vasco Vær Balearene Vær Balearene Vær Andorra Vær Balearene Vær Frankrike Vær Cantabria Vær País Vasco Vær La Rioja Vær Andalucía Vær Galicia Vær Portugal Vær Comunidad de Madrid Vær Castilla y León Vær Castilla-La Mancha Vær Principado de Asturias Vær Extremadura Vær Comunidad Foral de Navarra Vær Catalunya Vær Comunidad Valenciana Vær Región de Murcia Vær Aragón
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Madrid Tidssone: Europe/Madrid

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 21.11.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede i løpet av formiddagen blir det overveiende fint vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Cáceres, 21.11.2019

Etter tunge skyer, men overveiende tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lett regn. Sent på kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag må vi regne med tett skydekke vær og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Sent på kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i La Coruña, 21.11.2019

På Torsdag er det fremdeles skyet med lett regn om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente sol eller lettskyet vær. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørvestøker i styrke om natten og blåser laber.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det om dagen vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Om natten blir det overveiende tett skydekke, men overveiende tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 21.11.2019

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lett regn. Kvelden gir oss vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Murcia, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Om ettermiddagen dominerer vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i , 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det for det meste sol, av og til også lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Midt på dagen kommer laber vind fra sørvestligen retninger.

Vær i Sevilla, 21.11.2019

På Torsdag er det hele dagen skyet med lett regn. Om natten kommer en overgang til til dels skyet, til dels klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestblåser først laber, sent om kvelden svak.

Vær i Valladolid, 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med tidvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Vigo-Peinador, 21.11.2019

På Torsdag er det fremdeles skyet med lett regn om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente disig, men overveiende tørt vær. Om kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 9°C. Om natten kommer laber vind fra sørligen retninger.