Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Spania

Vær Frankrike Vær Castilla y León Vær Comunidad de Madrid Vær País Vasco Vær País Vasco Vær Comunidad Valenciana Vær País Vasco Vær Balearene Vær Balearene Vær Andorra Vær Balearene Vær Frankrike Vær Cantabria Vær País Vasco Vær La Rioja Vær Andalucía Vær Galicia Vær Portugal Vær Comunidad de Madrid Vær Castilla y León Vær Castilla-La Mancha Vær Principado de Asturias Vær Extremadura Vær Comunidad Foral de Navarra Vær Catalunya Vær Comunidad Valenciana Vær Región de Murcia Vær Aragón
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Madrid Tidssone: Europe/Madrid

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i , 22.03.2019

På Fredag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 10°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Østvind, som dreier om natten til Nord .

Vær i , 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Cáceres, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i La Coruña, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i , 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i , 22.03.2019

På Fredag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Murcia, 22.03.2019

På Fredag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 22.03.2019

På Fredag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Sevilla, 22.03.2019

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 11°C. Vinden Østblåser først laber, i kast sterk, om kvelden svak.

Vær i , 22.03.2019

På Fredag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber.

Vær i Valladolid, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 3°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Vigo-Peinador, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Vestvind.