Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Spania

Vær Frankrike Vær Castilla y León Vær Comunidad de Madrid Vær País Vasco Vær País Vasco Vær Comunidad Valenciana Vær País Vasco Vær Balearene Vær Balearene Vær Andorra Vær Balearene Vær Frankrike Vær Cantabria Vær País Vasco Vær La Rioja Vær Andalucía Vær Galicia Vær Portugal Vær Comunidad de Madrid Vær Castilla y León Vær Castilla-La Mancha Vær Principado de Asturias Vær Extremadura Vær Comunidad Foral de Navarra Vær Catalunya Vær Comunidad Valenciana Vær Región de Murcia Vær Aragón
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Madrid Tidssone: Europe/Madrid

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Sol

Sol Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i , 21.01.2019

På Mandag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i , 21.01.2019

Om Mandagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra middagstimene dominerer disig, men overveiende tørt vær. Natten gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Cáceres, 21.01.2019

På Mandag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 21.01.2019

På Mandag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 1°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i , 21.01.2019

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene får vi resten av dagen til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i La Coruña, 21.01.2019

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær om formiddagen blir det oppholdsvær eller solresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i , 21.01.2019

På Mandag kan vi regne med tidvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i , 21.01.2019

På Mandag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 6°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvestvind.

Vær i Murcia, 21.01.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 4°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 21.01.2019

På Mandag er det i lengre perioder overskyet. Om kvelden blir det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Sevilla, 21.01.2019

På Mandag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 3°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i , 21.01.2019

På Mandag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 1°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Valladolid, 21.01.2019

På Mandag er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet, men fast überall tørt vær. Om ettermiddagen dominerer maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 7 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Vigo-Peinador, 21.01.2019

På Mandag kan vi forvente til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordvestblåser svakt.