Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Storbritannia

Vær England Vær Skottland Vær Skottland Vær England Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Belgia Vær Nordirland Vær Frankrike Vær Skottland Vær England Vær Wales Vær Irland
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick London LondonLondon Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/London Tidssone: Europe/London

Skyer

Skyer Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i Belfast Airport, 25.02.2020

Tidlig om morgenen er det vekslende, med enkelte regn- eller snøbyger. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Natten gir oss vekslende skydekke vær med enkelte regn- eller snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 1°C. Vinden Sørvest blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Birmingham, 25.02.2020

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles vekslende sol og skyer. Fra midt på dagen blir været lett vekslende med enkelte regnbyer. Natten gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Vest.

Vær i Cardiff, 25.02.2020

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss ustadig vær med enkelte snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 4°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Vest.

Vær i Edinburgh, 25.02.2020

På Tirsdag er det hele dagen lett vekslende med enkelte regnbyer. Sent på kvelden får vi vekslende skydekke vær med enkelte regn- eller snøbyger. Om natten blir det til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 1°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Vestvind.

Vær i , 25.02.2020

På Tirsdag må vi regne med vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 25.02.2020

På Tirsdag er det om dagen vekslende skydekke med enkelte snøbyger. Om kvelden blir det vekslende skydekke vær med enkelte regn- eller snøbyger. Sent på kvelden blir det overveiende overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Lerwick, 25.02.2020

Om formiddagen er det fremdeles tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Den andre halvparten av dagen gir oss vekslende skydekke vær med enkelte regn- eller snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 25.02.2020

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen blir været lett vekslende med enkelte regnbyer. Natten gir oss vekslende skydekke vær med enkelte regn- eller snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 2°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Vestvind.

Vær i , 25.02.2020

På Tirsdag er det i lengre perioder lett vekslende med enkelte regnbyer. Sent på kvelden blir det en overgang til vekslønde vær med enkelte regn- eller snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 2°C. Vinden Sørvest blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Plymouth, 25.02.2020

Om formiddagen er det først skyet med lett regn. Fra midt på dagen blir det overveiende vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 4°C. Vinden Vest blåser frisk, i kast storm styrke.