Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Storbritannia

Vær England Vær Skottland Vær Skottland Vær England Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Belgia Vær Nordirland Vær Frankrike Vær Skottland Vær England Vær Wales Vær Irland
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick London LondonLondon Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/London Tidssone: Europe/London

Flyvær

Flyvær Europa

Sol

Sol Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i Belfast Airport, 18.07.2019

Etter sol eller lettskyet vær i morgentimene blir det tidvis skyet vær med lokalt regn. Natten gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Birmingham, 18.07.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra middagstimene dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Vinden labere Vestavtar om natten og blåser fremdeles svak.

Vær i Cardiff, 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Vest.

Vær i Edinburgh, 18.07.2019

Tidlig om morgenen er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lokalt regn. Ettermiddagen gir oss lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 12°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Vest.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag må vi regne med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørvestvind.

Vær i , 18.07.2019

Torsdag gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Lerwick, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder tett skydekke og regnvær. Om ettermiddagen dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 11°C. Det blåser svaker Sørvestvind.

Vær i , 18.07.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 13°C. Vinden labere Vestavtar om natten og blåser fremdeles svak.

Vær i , 18.07.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast sterk, sent om kvelden svak.

Vær i Plymouth, 18.07.2019

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det tidvis vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Vinden blåser svak til laber og kommer fra vestligen retninger.