Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Storbritannia

Vær England Vær Skottland Vær Skottland Vær England Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Skottland Vær Belgia Vær Nordirland Vær Frankrike Vær Skottland Vær England Vær Wales Vær Irland
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick London LondonLondon Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/London Tidssone: Europe/London

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i Belfast Airport, 24.05.2019

Fredag gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Birmingham, 24.05.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles overskyet. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Cardiff, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Om kvelden kommer laber vind fra vestligen retninger.

Vær i Edinburgh, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Om kvelden dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Vest.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om ettermiddagen dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kan vi forvente skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 8°C. Vinden Vest blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er det hele dagen skyet med lett regn. Sent på kvelden får vi tett skydekke, men overveiende tørt vær. Om natten blir det skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 9°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Vestvind.

Vær i Lerwick, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om kvelden dominerer vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 24.05.2019

På Fredag er det hele dagen skyet, forbigående også fint vær. Sent på kvelden blir det få skyer eller stjerneklart. Om natten dominerer så vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Plymouth, 24.05.2019

På Fredag er det overveiende lettskyet. Kommende natt blir det skyet vær med tidvis utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvestvind.