Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sveits

Vær Solothurn Vær Solothurn Vær Solothurn Vær Bern Vær Vaud Vær Vaud Vær Tyskland Vær Fribourg Vær Vaud Vær Schaffhouse Vær Thurgau Vær Fribourg Vær Obwalden Vær Basel-Land Vær Nidwalden Vær Appenzell Ausserrhoden Vær Appenzell Ausserrhoden Vær Obwalden Vær Vaud Vær Appenzell Innerrhoden Vær Østerrike Vær Fribourg Vær Luzern Vær Zürich Vær Liechtenstein Vær Solothurn Vær Valais Vær Zug Vær Basel-Land Vær Aargau Vær Geneva Vær Nidwalden Vær Schaffhouse Vær Glarus Vær Neuchâtel Vær Bern Vær Frankrike Vær Ticino Vær Grisons Vær Schwyz Vær Italia Vær Thurgau Vær Uri Vær Tyskland Vær Sankt Gallen Vær Jura
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Basel BaselBasel Bern BernBern Chur ChurChur Genf GenfGenf Lausanne LausanneLausanne Locarno LocarnoLocarno Luzern LuzernLuzern Neuchâtel NeuchâtelNeuchâtel Sankt Gallen Sankt GallenSankt Gallen Schaffhausen SchaffhausenSchaffhausen Sion SionSion Vallorbe VallorbeVallorbe Zürich ZürichZürich St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Zurich Tidssone: Europe/Zurich

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Ettermiddagen gir oss vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 18.07.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 17°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 18.07.2019

Tidlig om morgenen er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Allerede om formiddagen blir det overveiende fint vær. Kvelden viser seg med vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det lengre perioder med vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen blir delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Ettermiddagen gir ossvekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om natten dominerer skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 13°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Vestwind auf.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i St. Moritz, 18.07.2019

På Torsdag er det hele dagen overveiende fint vær. Sent på kvelden blir det vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om natten dominerer så lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 7°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i , 18.07.2019

På Torsdag er det om dagen lettskyet. Kommende natt blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørvestvind.