Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sveits

Vær Solothurn Vær Solothurn Vær Solothurn Vær Bern Vær Vaud Vær Vaud Vær Tyskland Vær Fribourg Vær Vaud Vær Schaffhouse Vær Thurgau Vær Fribourg Vær Obwalden Vær Basel-Land Vær Nidwalden Vær Appenzell Ausserrhoden Vær Appenzell Ausserrhoden Vær Obwalden Vær Vaud Vær Appenzell Innerrhoden Vær Østerrike Vær Fribourg Vær Luzern Vær Zürich Vær Liechtenstein Vær Solothurn Vær Valais Vær Zug Vær Basel-Land Vær Aargau Vær Geneva Vær Nidwalden Vær Schaffhouse Vær Glarus Vær Neuchâtel Vær Bern Vær Frankrike Vær Ticino Vær Grisons Vær Schwyz Vær Italia Vær Thurgau Vær Uri Vær Tyskland Vær Sankt Gallen Vær Jura
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Basel BaselBasel Bern BernBern Chur ChurChur Genf GenfGenf Lausanne LausanneLausanne Locarno LocarnoLocarno Luzern LuzernLuzern Neuchâtel NeuchâtelNeuchâtel Sankt Gallen Sankt GallenSankt Gallen Schaffhausen SchaffhausenSchaffhausen Sion SionSion Vallorbe VallorbeVallorbe Zürich ZürichZürich St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Zurich Tidssone: Europe/Zurich

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i , 21.11.2019

Om formiddagen er det tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. I middagstimene kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 3°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i , 21.11.2019

Torsdag gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 4°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 4°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det delvis lettskyet, med perieller med sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Natten gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i , 21.11.2019

Etter tunge skyer, men overveiende tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lett regn. Ettermiddagen gir oss overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Ettermiddagen gir ossdisig, men overveiende tørt vær. Om natten dominerer overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det om dagen vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Natten til Fredag er det skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag kan vi forvente overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det om dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden blir det disig, men overveiende tørt vær. Om natten blir det overveiende skyet vær med lett sludd og regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 21.11.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles utbredt tåke. Allerede i løpet av formiddagen blir det skyet, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i St. Moritz, 21.11.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer vekslende mellom sol og skyet vær. Natten gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det om dagen sol eller lettskyet. Om kvelden blir det tett skydekke, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende skyet vær med lett sludd og regn . Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 6 grader. Om natten 2°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i , 21.11.2019

På Torsdag er det lengre perioder med skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen blir delvis lettskyet, med perieller med sol. Natten gir oss overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Nordøstvind.