Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sverige

Vær Danmark Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Norge Vær Finland Vær Danmark Vær Danmark Vær Kalmar län Vær Västra Götalands län Vær Danmark Vær Estland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Stockholms län Vær Danmark Vær Polen Vær Gotlands län Vær Danmark Vær Tyskland Vær Estland Vær Kalmar län Vær Estland Vær Danmark Vær Tyskland Vær Kalmar län Vær Danmark Vær Polen Vær Västerbottens län Vær Jämtlands län Vær Västmanlands län Vær Södermanlands län Vær Värmlands län Vær Finland Vær Uppsala län Vær Gävleborgs län Vær Örebro län Vær Estland Vær Hallands län Vær Västra Götalands län Vær Norrbottens län Vær Kronobergs län Vær Gotlands län Vær Dalarnas län Vær Skåne län Vær Jönköpings län Vær Stockholms län Vær Blekinge län Vær Västernorrlands län Vær Östergötlands län Vær Litauen Vær Norge Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Åre ÅreÅre Göteborg GöteborgGöteborg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i Arvidsjaur, 22.03.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles overveiende fint vær. Fra middagstimene dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 0°C. Vinden Sørøker i styrke om kvelden og blåser laber.

Vær i Bjornangen, 22.03.2019

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene, kan vi vente tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 1°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Göteborg, 22.03.2019

På Fredag er det hele dagen vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden blir det skyet med lett regn. Om natten dominerer så gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Karlstad, 22.03.2019

På Fredag er det hele dagen vekslende sol og skyer. Sent på kvelden får vi tett skydekke, men overveiende tørt vær. Om natten blir det skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 6°C. Om natten kommer laberer, i kast sterker Sørwind auf.

Vær i Kiruna, 22.03.2019

På Fredag er det om dagen lettskyet. Om kvelden blir det skyet vær med lokale snøbyger. Sent på kvelden blir det overveiende til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -1°C. Vinden Sør blåser laber, i kast stiv.

Vær i Kristianstad Airport, 22.03.2019

Etter tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen vekslende skydekke. Natten gir oss gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Luleå-Kallax, 22.03.2019

På Fredag er det hele dagen lettskyet. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lette snøbyger. Om natten kan vi forvente vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -1°C. Om natten kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Malmö, 22.03.2019

På Fredag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Om ettermiddagen blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Norrköping-SMHI Center, 22.03.2019

På Fredag er det hele dagen overveiende fint vær. Natten til Lørdag blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Örebro, 22.03.2019

På Fredag er det i lengre perioder lettskyet. Sent på kvelden blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 7°C. Om natten kommer laberer, i kast sterker Sørvestwind auf.

Vær i Sälen Högfjällshotellet, 22.03.2019

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet, men for det meste ingen nedbør. Natten gir oss skyet vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 0°C. Om natten kommer laberer, i kast stiver Sørvestwind auf.

Vær i Soederhamn Airport, 22.03.2019

På Fredag er det overveiende lettskyet. Kommende natt blir det skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Stekenjokk, 22.03.2019

På Fredag er det om dagen vekslende sol og skyer. Om kvelden blir det skyet vær med lokale snøbyger. Sent på kvelden blir det overveiende skyet, forbigående også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -5°C. Vinden om kvelden som øker i styrke Sørvestblåser gjennomsnittlig stiv, i kast storm styrke.

Vær i Stockholm-Bromma Intl, 22.03.2019

På Fredag er det hele dagen lettskyet. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Om natten kan vi forvente tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 9 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Sundsvall-Härnösand, 22.03.2019

På Fredag er det i lengre perioder lettskyet. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 2°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Visby Airport, 22.03.2019

På Fredag er det hele dagen lettskyet. Natten til Lørdag blir det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 3°C. Vinden Sørøker i styrke om natten og blåser laber, i kast stiv.