Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sverige

Vær Danmark Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Norge Vær Finland Vær Danmark Vær Danmark Vær Kalmar län Vær Västra Götalands län Vær Danmark Vær Estland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Stockholms län Vær Danmark Vær Polen Vær Gotlands län Vær Danmark Vær Tyskland Vær Estland Vær Kalmar län Vær Estland Vær Danmark Vær Tyskland Vær Kalmar län Vær Danmark Vær Polen Vær Västerbottens län Vær Jämtlands län Vær Västmanlands län Vær Södermanlands län Vær Värmlands län Vær Finland Vær Uppsala län Vær Gävleborgs län Vær Örebro län Vær Estland Vær Hallands län Vær Västra Götalands län Vær Norrbottens län Vær Kronobergs län Vær Gotlands län Vær Dalarnas län Vær Skåne län Vær Jönköpings län Vær Stockholms län Vær Blekinge län Vær Västernorrlands län Vær Östergötlands län Vær Litauen Vær Norge Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Åre ÅreÅre Göteborg GöteborgGöteborg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vær i Arvidsjaur, 07.07.2020

På Tirsdag er det om dagen skyet, men for med meste ingen nedbør. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Sent på kvelden blir det overveiende tett skydekke, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Bjornangen, 07.07.2020

På Tirsdag er det hele dagen skyet med lett regn. Om natten kommer en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Om natten kommer laber vind fra vestligen retninger.

Vær i Göteborg, 07.07.2020

Etter vekslende skydekke med enkelte regnbyger i morgentimene blir det tidvis vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Vestvind.

Vær i Karlstad, 07.07.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen er det errscht delvis sol. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Sørvestpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Kiruna, 07.07.2020

På Tirsdag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Kristianstad Airport, 07.07.2020

På Tirsdag er det om dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Sent på kvelden blir det overveiende vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Vest.

Vær i Luleå-Kallax, 07.07.2020

Tidlig på morgenen er det fremdeles sol eller lettskyet. Allerede i løpet av formiddagen blir det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Malmö, 07.07.2020

På Tirsdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til av og til skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Vinden blåser laber, i kast sterk fra Vest.

Vær i Norrköping-SMHI Center, 07.07.2020

På Tirsdag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden blir det overveiende skyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Örebro, 07.07.2020

Tidlig om morgenen er det skyet, forbigående også fint vær. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørvestblåser først frisk, i kast storm styrke, om natten svak.

Vær i Sälen Högfjällshotellet, 07.07.2020

På Tirsdag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Sent på kvelden blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Soederhamn Airport, 07.07.2020

På Tirsdag er det lengre perioder med lettskyet. Ettermiddagen blir skyet med lokalt regn. Kvelden gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Stekenjokk, 07.07.2020

På Tirsdag er det i lengre perioder tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Sent på kvelden dominerer skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 2°C. Vinden, labere bis friske som blåser i kast på storm styrkee blåser først fra Nordøst, sent om kvelden fra Nordvest.

Vær i Stockholm-Bromma Intl, 07.07.2020

På Tirsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørvestpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Sundsvall-Härnösand, 07.07.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Visby Airport, 07.07.2020

På Tirsdag er det hele dagen lettskyet. Om natten kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørvest blåser frisk, i kast storm styrke.