Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sverige

Vær Danmark Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Norge Vær Finland Vær Danmark Vær Danmark Vær Kalmar län Vær Västra Götalands län Vær Danmark Vær Estland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Stockholms län Vær Danmark Vær Polen Vær Gotlands län Vær Danmark Vær Tyskland Vær Estland Vær Kalmar län Vær Estland Vær Danmark Vær Tyskland Vær Kalmar län Vær Danmark Vær Polen Vær Västerbottens län Vær Jämtlands län Vær Västmanlands län Vær Södermanlands län Vær Värmlands län Vær Finland Vær Uppsala län Vær Gävleborgs län Vær Örebro län Vær Estland Vær Hallands län Vær Västra Götalands län Vær Norrbottens län Vær Kronobergs län Vær Gotlands län Vær Dalarnas län Vær Skåne län Vær Jönköpings län Vær Stockholms län Vær Blekinge län Vær Västernorrlands län Vær Östergötlands län Vær Litauen Vær Norge Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Åre ÅreÅre Göteborg GöteborgGöteborg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Sol

Sol Europa

Vær i Arvidsjaur, 18.07.2018

På Tirsdag er det overveiende for det meste sol. Kommende natt blir det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Bjornangen, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Göteborg, 18.07.2018

På Tirsdag er det for det meste skyet, forbigående også fint vær. Om kvelden kan vi forvente utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 19°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Karlstad, 18.07.2018

På Tirsdag er det hele dagen for det meste sol. Sent på kvelden dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten kan vi forvente tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Kiruna, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Kristianstad Airport, 18.07.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Ettermiddagen gir ossvekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 18°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Luleå-Kallax, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Malmö, 18.07.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Norrköping-SMHI Center, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Örebro, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 20°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Sälen Högfjällshotellet, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Soederhamn Airport, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Stekenjokk, 18.07.2018

På Tirsdag er det lengre perioder med lettskyet. Ettermiddagen blir overskyet. Kvelden gir oss lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 16°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sørøst.

Vær i Stockholm-Bromma Intl, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 18°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Sundsvall-Härnösand, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Visby Airport, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 19°C. Vinden Nordøstblåser først laber, i kast sterk, sent om kvelden svak.