Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sverige

Vær Danmark Vær Finland Vær Finland Vær Finland Vær Norge Vær Finland Vær Danmark Vær Danmark Vær Kalmar län Vær Västra Götalands län Vær Danmark Vær Estland Vær Tyskland Vær Tyskland Vær Stockholms län Vær Danmark Vær Polen Vær Gotlands län Vær Danmark Vær Tyskland Vær Estland Vær Kalmar län Vær Estland Vær Danmark Vær Tyskland Vær Kalmar län Vær Danmark Vær Polen Vær Västerbottens län Vær Jämtlands län Vær Västmanlands län Vær Södermanlands län Vær Värmlands län Vær Finland Vær Uppsala län Vær Gävleborgs län Vær Örebro län Vær Estland Vær Hallands län Vær Västra Götalands län Vær Norrbottens län Vær Kronobergs län Vær Gotlands län Vær Dalarnas län Vær Skåne län Vær Jönköpings län Vær Stockholms län Vær Blekinge län Vær Västernorrlands län Vær Östergötlands län Vær Litauen Vær Norge Vær Latvia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Åre ÅreÅre Göteborg GöteborgGöteborg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Kristianstad KristianstadKristianstad Luleå LuleåLuleå Malmö MalmöMalmö Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Stockholm Tidssone: Europe/Stockholm

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer

Skyer Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Arvidsjaur, 21.09.2018

På Fredag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Om ettermiddagen dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 8°C. Det blåser svaker vind fra sørvestligen retninger.

Vær i Bjornangen, 21.09.2018

På Fredag er det fremdeles fint vær eller sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Om natten dominerer lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Göteborg, 21.09.2018

Om formiddagen er det skyet, men for det meste ingen nedbør. I middagstimene kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Vinden om natten Sørøker i styrke Sørvest og blåser tiltakende frisk, i kast på storm styrke.

Vær i Karlstad, 21.09.2018

På Fredag er det hele dagen skyet med lett regn. Natten til Lørdag blir det en overgang til lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden om natten som øker i styrke Sørblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.

Vær i Kiruna, 21.09.2018

På Fredag er det hele dagen mye sol. Sent på kvelden får vi lettskyet vær. Om natten blir det skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørblåser først frisk, i kast stiv, sent om kvelden svak.

Vær i Kristianstad Airport, 21.09.2018

På Fredag er det i lengre perioder delvis sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 11°C. Vinden om natten Sørøker i styrke Sørvest og blåser tiltakende frisk, i kast på stiv.

Vær i Luleå-Kallax, 21.09.2018

På Fredag er det om dagen mye sol. Om kvelden blir det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende skyet vær med lett regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 11°C. Vinden, svake bis labere som blåser i kast på sterke blåser først fra Sør, om natten fra Sørøst.

Vær i Malmö, 21.09.2018

På Fredag er det i lengre perioder mye sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Vinden, svake bis labere som blåser i kast på stive blåser først fra Sør, sent om kvelden fra Vest.

Vær i Norrköping-SMHI Center, 21.09.2018

På Fredag er det om dagen overskyet. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Sent på kvelden blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørøker i styrke om natten og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Örebro, 21.09.2018

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene blir det tidvis vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Midt på dagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Først blåser det svak sørliger vind, om natten laberer, i kast stiver Sørvestvind.

Vær i Sälen Högfjällshotellet, 21.09.2018

Etter mange skyer, men overveiende tørt vær i morgentimene blir været skyet med lett regn. Kvelden viser seg med til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 4°C. Vinden Sør blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Soederhamn Airport, 21.09.2018

Etter overveiende oppholdsvær i morgentimene blir været skyet med lokalt regn. Midt på dagen viser seg med lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Stekenjokk, 21.09.2018

På Fredag er det om dagen skyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden blir det overveiende sterkt skyet, regnvær . Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 2°C. Vinden, som Sørvest-, senere Østblåser først stiv, i kast på orkan styrke, midt på dagen deretter bare frisk.

Vær i Stockholm-Bromma Intl, 21.09.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen blir det overskyet. Kvelden viser seg med vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 11°C. Vinden Sør blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Sundsvall-Härnösand, 21.09.2018

På Fredag er det om formiddagen fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Visby Airport, 21.09.2018

På Fredag er det for det meste fint vær eller sol. Om kvelden kan vi forvente sterkt skyet, regnvær. Sent på kvelden kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørøker i om natten styrke og får kast på vindstyrke 9.