Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tsjekkia

Vær Polen Vær Tyskland Vær Ungarn Vær Slovakia Vær Østerrike Vær Polen
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Brno BrnoBrno Prag PragPrag Stachy StachyStachy © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Warsaw Tidssone: Europe/Warsaw

Temperatur

Temperatur Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vær i Brno/Turany, 22.02.2020

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Midt på dagen viser seg med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 0°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Vestpå blåser om natten svak.

Vær i Churanov, 22.02.2020

På Fredag er det om dagen skyet med enkelte snøbyger. Om kvelden blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende skyet vær med lokale snøbyger . Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -3°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Vest.

Vær i Prag/Praha-Libus, 22.02.2020

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene får vi resten av dagen for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Vestvind.