Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tsjekkia

Vær Polen Vær Tyskland Vær Ungarn Vær Slovakia Vær Østerrike Vær Polen
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Brno BrnoBrno Prag PragPrag Stachy StachyStachy © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Warsaw Tidssone: Europe/Warsaw

Nedbør

Nedbør Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Brno/Turany, 24.05.2019

På Fredag er det om dagen skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det skyet vær med tidvis utsikt til stjernene. Om natten blir det overveiende overveiende stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordvestblåser først laber, i kast sterk, om natten svak.

Vær i Churanov, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder overskyet. Om ettermiddagen dominerer for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 4°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Prag/Praha-Libus, 24.05.2019

På Fredag er det fremdeles skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet, forbigående også sol. Om ettermiddagen dominerer for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Nordvestvind.