Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tyrkia

Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Asia Vær Bulgaria Vær Kypros
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Anamur AnamurAnamur Ankara AnkaraAnkara Bodrum BodrumBodrum Giresun GiresunGiresun Istanbul IstanbulIstanbul Kütahya KütahyaKütahya Malatya MalatyaMalatya © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Istanbul Tidssone: Europe/Istanbul

Nedbør

Nedbør Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i Anamur, 25.02.2020

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Bodrum, 25.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Giresun, 25.02.2020

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen blir været delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Sent på kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Istanbul/Ataturk, 25.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Kutahya, 25.02.2020

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Malatya/Erhac, 25.02.2020

På Tirsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om ettermiddagen blir det en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 0°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Nordvestwind auf.

Vær i Murted, Akinci AB, 25.02.2020

På Tirsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 0°C. Vinden Nordvestblåser svakt.