Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tyrkia

Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Asia Vær Bulgaria Vær Kypros
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Anamur AnamurAnamur Ankara AnkaraAnkara Bodrum BodrumBodrum Giresun GiresunGiresun Istanbul IstanbulIstanbul Kütahya KütahyaKütahya Malatya MalatyaMalatya © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Istanbul Tidssone: Europe/Istanbul

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i Anamur, 24.05.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Bodrum, 24.05.2019

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 19°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Giresun, 24.05.2019

På Fredag er det fremdeles sol eller lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Istanbul/Ataturk, 24.05.2019

På Fredag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Kutahya, 24.05.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles sol eller lettskyet. Fra middagstimene dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Malatya/Erhac, 24.05.2019

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen for det meste sol. Kvelden gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 16°C. Om kvelden kommer laberer, i kast sterker Vestwind auf.

Vær i Murted, Akinci AB, 24.05.2019

På Fredag er det for det meste sol eller lettskyet. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 14°C. Vinden Nordvestblåser svakt.