Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Tyrkia

Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Asia Vær Bulgaria Vær Kypros
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Anamur AnamurAnamur Ankara AnkaraAnkara Bodrum BodrumBodrum Giresun GiresunGiresun Istanbul IstanbulIstanbul Kütahya KütahyaKütahya Malatya MalatyaMalatya © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Istanbul Tidssone: Europe/Istanbul

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Skyer

Skyer Europa

Vær i Anamur, 21.11.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Bodrum, 21.11.2019

På Torsdag er det hele dagen lengre perioder med sol. Om natten kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Giresun, 21.11.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Istanbul/Ataturk, 21.11.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Kutahya, 21.11.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 16 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Malatya/Erhac, 21.11.2019

Etter for det meste sol i morgentimene blir det tidvis til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Midt på dagen gir oss overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten -3°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Murted, Akinci AB, 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten -1°C. Vinden Nordvestblåser svakt.