Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Ukraina

Vær Kosovo Vær Polen Vær Asia Vær Moldova Vær Bulgaria Vær Romania Vær Ungarn Vær Hviterussland Vær Slovakia Vær Serbia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Chernivtsi ChernivtsiChernivtsi Kiew KiewKiew Mariupol Harbor Mariupol HarborMariupol Harbor Rivne RivneRivne Yalta YaltaYalta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Kiev Tidssone: Europe/Kiev

Sol

Sol Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i Chernivtsi, 26.02.2020

Etter tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir været delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Ettermiddagen viser seg med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 10 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Kiew/Kyiv, 26.02.2020

Etter mye sol om formiddagen, kan vi forvente tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 6 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Mariupol, 26.02.2020

På Tirsdag er det i lengre perioder overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet, forbigående også sol. Sent på kvelden gir oss lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 1°C. Vinden Vestblåser først frisk, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Rivne, 26.02.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med enkelte snøbyger. Allerede om formiddagen blir det skyet med lett sludd og regn. Natten viser seg med skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 6 grader. Om natten 4°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Sør.

Vær i Simferopol, 26.02.2020

På Tirsdag er det hele dagen maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Sent på kvelden får vi vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten blir det lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 3°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Vestwind auf.