Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Ukraina

Vær Kosovo Vær Polen Vær Asia Vær Moldova Vær Bulgaria Vær Romania Vær Ungarn Vær Hviterussland Vær Slovakia Vær Serbia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Chernivtsi ChernivtsiChernivtsi Kiew KiewKiew Mariupol Harbor Mariupol HarborMariupol Harbor Rivne RivneRivne Yalta YaltaYalta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Kiev Tidssone: Europe/Kiev

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vær i Chernivtsi, 24.05.2019

På Fredag er det om formiddagen fremdeles sol eller lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende vær med enkelte regnbyger. Kvelden gir oss skyet vær med tidvis utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Kiew/Kyiv, 24.05.2019

På Fredag er det hele dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Natten til Lørdag blir det en overgang til maskimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Mariupol, 24.05.2019

Tidlig om morgenen er det for det meste sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss skyet vær med tidvis utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørvestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Rivne, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende vær med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Simferopol, 24.05.2019

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.