Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Ukraina

Vær Kosovo Vær Polen Vær Asia Vær Moldova Vær Bulgaria Vær Romania Vær Ungarn Vær Hviterussland Vær Slovakia Vær Serbia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Chernivtsi ChernivtsiChernivtsi Kiew KiewKiew Mariupol Harbor Mariupol HarborMariupol Harbor Rivne RivneRivne Yalta YaltaYalta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Kiev Tidssone: Europe/Kiev

Skyer

Skyer Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i Chernivtsi, 21.11.2019

På Torsdag er det lengre perioder med skyet med lett regn. Ettermiddagen blir skyet med lett sludd og regn. Kvelden gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten -2°C. Vinden blåser laber, i kast stiv fra Øst.

Vær i Kiew/Kyiv, 21.11.2019

På Torsdag er det hele dagen skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Om natten kommer en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -5°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Mariupol, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden dominerer maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -5°C. Vinden Øst blåser frisk til sterk, in Böen storm styrke.

Vær i Rivne, 21.11.2019

På Torsdag er det for det meste skyet med lokalt regn. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokale snøbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten -2°C. Vinden Øst blåser laber, i kast stiv.

Vær i Simferopol, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Sent på kvelden dominerer til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten -2°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Øst.