Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Ukraina

Vær Kosovo Vær Polen Vær Asia Vær Moldova Vær Bulgaria Vær Romania Vær Ungarn Vær Hviterussland Vær Slovakia Vær Serbia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Chernivtsi ChernivtsiChernivtsi Kiew KiewKiew Mariupol Harbor Mariupol HarborMariupol Harbor Rivne RivneRivne Yalta YaltaYalta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Kiev Tidssone: Europe/Kiev

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Vær i Chernivtsi, 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Kiew/Kyiv, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Om ettermiddagen dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Mariupol, 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Rivne, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast sterk, om natten svak.

Vær i Simferopol, 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Vestvind.