Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Ungarn

Vær Ukraina Vær Bulgaria Vær Polen Vær Bosnia og Herzegovina Vær Slovenia Vær Ukraina Vær Tsjekkia Vær Serbia Vær Kroatia Vær Slovakia Vær Østerrike Vær Romania
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Baja BajaBaja Békés BékésBékés Budapest BudapestBudapest Nagykanizsa NagykanizsaNagykanizsa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Budapest Tidssone: Europe/Budapest

Skyer

Skyer Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Vær i Baja, 17.07.2020

På Fredag er det fremdeles skyet med lett regn om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente overskyet, men overveiende tørt vær. Om ettermiddagen dominerer overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Bekescsaba, 17.07.2020

Etter i morgentimene, blir det overveiende skyet vær med lokalt regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Budapest/Lorinc, 17.07.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen er det errscht til dels lettskyet, til dels også sol. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Nagykanizsa, 17.07.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til sol eller lettskyet vær. Sent på kvelden gir oss stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordvind.