Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Ungarn

Vær Ukraina Vær Bulgaria Vær Polen Vær Bosnia og Herzegovina Vær Slovenia Vær Ukraina Vær Tsjekkia Vær Serbia Vær Kroatia Vær Slovakia Vær Østerrike Vær Romania
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Baja BajaBaja Békés BékésBékés Budapest BudapestBudapest Nagykanizsa NagykanizsaNagykanizsa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Budapest Tidssone: Europe/Budapest

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Sol

Sol Europa

Vær i Baja, 21.11.2019

På Torsdag er det for det meste lettskyet. Om kvelden kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om natten kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Bekescsaba, 21.11.2019

På Torsdag er det for det meste delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Om natten kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Budapest/Lorinc, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Natten gir oss til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Nagykanizsa, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Sent på kvelden gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørblåser svakt.