Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Afrika

Vær Europa Vær Mosambik Vær Europa Vær Kongo-Kinshasa Vær Europa Vær Namibia Vær Europa Vær Europa Vær Europa Vær Guinea-Bissau Vær Ekvatorial-Guinea Vær Swaziland Vær Burundi Vær Europa Vær Djibouti Vær Rwanda Vær Malawi Vær Lesotho Vær Sierra Leone Vær Europa Vær Togo Vær Zambia Vær Gabon Vær Burkina Faso Vær Etiopia Vær Malawi Vær Niger Vær Angola Vær Liberia Vær Zimbabwe Vær Somalia Vær Libya Vær Tsjad Vær Marokko Vær Mali Vær Mosambik Vær Benin Vær Algerie Vær Kongo-Brazzaville Vær Botswana Vær Asia Vær Sudan Vær Sør-Afrika Vær Kenya Vær Kamerun Vær Tunisia Vær Kongo-Kinshasa Vær Madagaskar Vær Mauritania Vær Uganda Vær Namibia Vær Ghana Vær Den sentralafrikanske republikk Vær Westsahara Vær Senegal Vær Guinea Vær Nigeria Vær Egypt Vær Elfenbeinküste Vær Eritrea Vær Tanzania
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Kairo KairoKairo Mombasa MombasaMombasa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Brazzaville Tidssone: Africa/Brazzaville

Luftstrømmer

Luftstrømmer Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Flyvær

Flyvær Afrika

Vær i Abidjan, 21.07.2018

På Lørdag er det lengre perioder med skyet, men for med meste ingen nedbør. Ettermiddagen blir skyet med lett regn. Kvelden gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Antananarivo/Ivato Intl, 21.07.2018

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene, kan vi vente for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Cape Town Int. Airport, 21.07.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles sol eller lettskyet. Fra formiddagen blir det spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Dakar/Yoff, 21.07.2018

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Kairo Cairo/Intl, 21.07.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 25°C. Om natten kommer laberer, i kast sterker Nordvestwind auf.

Vær i Khartoum, 21.07.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles overveiende sol. Fra middagstimene dominerer tett skydekke, men overveiende tørt vær. Kvelden gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 31 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 30°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvestvind.

Vær i Libreville, 21.07.2018

På Lørdag er det skyet, men for med meste ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Mombasa, 21.07.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen blir været skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Natten gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 21°C. Vinden Sørøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Ndjamena, 21.07.2018

På Lørdag er det for det meste vekslende sol og skyer. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Om natten kommer det en overgang til nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Rabat-Sale, 21.07.2018

Om formiddagen er det vekslende skydekke. I middagstimene kommer det en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Tamanrasset/Aguenn, 21.07.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 24°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Østpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Tunis-Carthage, 21.07.2018

På Lørdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 25°C. Vinden, som Øst-, senere Nordblåser først laber, i kast på stiv, om natten deretter bare svak.

Vær i Windhoek, 21.07.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 9°C. Vinden Østblåser svakt.