Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Afrika

Vær Europa Vær Mosambik Vær Europa Vær Kongo-Kinshasa Vær Europa Vær Namibia Vær Europa Vær Europa Vær Europa Vær Guinea-Bissau Vær Ekvatorial-Guinea Vær Swaziland Vær Burundi Vær Europa Vær Djibouti Vær Rwanda Vær Malawi Vær Lesotho Vær Sierra Leone Vær Europa Vær Togo Vær Zambia Vær Gabon Vær Burkina Faso Vær Etiopia Vær Malawi Vær Niger Vær Angola Vær Liberia Vær Zimbabwe Vær Somalia Vær Libya Vær Tsjad Vær Marokko Vær Mali Vær Mosambik Vær Benin Vær Algerie Vær Kongo-Brazzaville Vær Botswana Vær Asia Vær Sudan Vær Sør-Afrika Vær Kenya Vær Kamerun Vær Tunisia Vær Kongo-Kinshasa Vær Madagaskar Vær Mauritania Vær Uganda Vær Namibia Vær Ghana Vær Den sentralafrikanske republikk Vær Westsahara Vær Senegal Vær Guinea Vær Nigeria Vær Egypt Vær Elfenbeinküste Vær Eritrea Vær Tanzania
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Kairo KairoKairo Mombasa MombasaMombasa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Brazzaville Tidssone: Africa/Brazzaville

Skyer

Skyer Afrika

Sol

Sol Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vær i Abidjan, 17.10.2018

Tidlig om morgenen er det tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Midt på dagen gir oss til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Antananarivo/Ivato Intl, 17.10.2018

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden dominerer lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 14°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Cape Town Int. Airport, 17.10.2018

På Onsdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 13°C. Vinden om ettermiddagen som øker i styrke Sørblåser gjennomsnittlig frisk, i kast stiv.

Vær i Dakar/Yoff, 17.10.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede i løpet av formiddagen blir det skyet, forbigående også fint vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Kairo Cairo/Intl, 17.10.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Khartoum, 17.10.2018

På Onsdag er det fremdeles lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Om ettermiddagen dominerer gjennomgående mye sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 30 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 40 grader. Om natten 29°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Nordvind.

Vær i Libreville, 17.10.2018

Tidlig om morgenen er det tett skydekke og regnvær. Allerede om formiddagen blir det tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Kvelden viser seg med tett skydekke vær og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Mombasa, 17.10.2018

På Onsdag er det hele dagen skyet, forbigående også fint vær. Natten til Torsdag blir det en overgang til for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøstøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Ndjamena, 17.10.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Rabat-Sale, 17.10.2018

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Vinden labere Vestavtar om natten og når etter hvert styrke 2 i gjennomsnitt.

Vær i Tamanrasset/Aguenn, 17.10.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 17°C. Vinden Vestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Tunis-Carthage, 17.10.2018

På Onsdag er det hele dagen skyet, forbigående også fint vær. Sent på kvelden dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Om natten kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 21°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Windhoek, 17.10.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 16°C. Vinden Østblåser svakt.