Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Afrika

Vær Europa Vær Mosambik Vær Europa Vær Kongo-Kinshasa Vær Europa Vær Namibia Vær Europa Vær Europa Vær Europa Vær Guinea-Bissau Vær Ekvatorial-Guinea Vær Swaziland Vær Burundi Vær Europa Vær Djibouti Vær Rwanda Vær Malawi Vær Lesotho Vær Sierra Leone Vær Europa Vær Togo Vær Zambia Vær Gabon Vær Burkina Faso Vær Etiopia Vær Malawi Vær Niger Vær Angola Vær Liberia Vær Zimbabwe Vær Somalia Vær Libya Vær Tsjad Vær Marokko Vær Mali Vær Mosambik Vær Benin Vær Algerie Vær Kongo-Brazzaville Vær Botswana Vær Asia Vær Sudan Vær Sør-Afrika Vær Kenya Vær Kamerun Vær Tunisia Vær Kongo-Kinshasa Vær Madagaskar Vær Mauritania Vær Uganda Vær Namibia Vær Ghana Vær Den sentralafrikanske republikk Vær Westsahara Vær Senegal Vær Guinea Vær Nigeria Vær Egypt Vær Elfenbeinküste Vær Eritrea Vær Tanzania
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Kairo KairoKairo Mombasa MombasaMombasa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Brazzaville Tidssone: Africa/Brazzaville

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Vær i Abidjan, 23.05.2019

På Torsdag er det fremdeles skyet med lett regn om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente for det meste sol, av og til også skyet vær. Om ettermiddagen dominerer sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Antananarivo/Ivato Intl, 23.05.2019

På Torsdag er det vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 15°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Cape Town Int. Airport, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Dakar/Yoff, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 20°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvind.

Vær i Kairo Cairo/Intl, 23.05.2019

På Torsdag er det for det meste mye sol. Om kvelden kan vi forvente skyet, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 43 grader. Om natten 31°C. Først blåser det svak sørøstliger vind, om kvelden laberer, i kast stiver Sørvestvind.

Vær i Khartoum, 23.05.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles mye sol. Fra middagstimene dominerer skyet, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden gir oss klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 32 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 42 grader. Om natten 33°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Libreville, 23.05.2019

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir været stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden viser seg med utbredte skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Mombasa, 23.05.2019

På Torsdag er det for det meste skyet med lett regn. Om kvelden kan vi forvente lettskyet vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Ndjamena, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 42 grader. Om natten 27°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Rabat-Sale, 23.05.2019

Om formiddagen er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Den andre halvparten av dagen gir oss spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Tamanrasset/Aguenn, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 21°C. Vinden Vestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Tunis-Carthage, 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 15°C. Vinden Vestblir om ettermiddagen stadig sterkere laber.

Vær i Windhoek, 23.05.2019

På Torsdag er det om dagen mye sol. Om kvelden blir det lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden blir det overveiende tett skydekke, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 14°C. Vinden Østblåser svakt.