Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Afrika

Vær Europa Vær Mosambik Vær Europa Vær Kongo-Kinshasa Vær Europa Vær Namibia Vær Europa Vær Europa Vær Europa Vær Guinea-Bissau Vær Ekvatorial-Guinea Vær Swaziland Vær Burundi Vær Europa Vær Djibouti Vær Rwanda Vær Malawi Vær Lesotho Vær Sierra Leone Vær Europa Vær Togo Vær Zambia Vær Gabon Vær Burkina Faso Vær Etiopia Vær Malawi Vær Niger Vær Angola Vær Liberia Vær Zimbabwe Vær Somalia Vær Libya Vær Tsjad Vær Marokko Vær Mali Vær Mosambik Vær Benin Vær Algerie Vær Kongo-Brazzaville Vær Botswana Vær Asia Vær Sudan Vær Sør-Afrika Vær Kenya Vær Kamerun Vær Tunisia Vær Kongo-Kinshasa Vær Madagaskar Vær Mauritania Vær Uganda Vær Namibia Vær Ghana Vær Den sentralafrikanske republikk Vær Westsahara Vær Senegal Vær Guinea Vær Nigeria Vær Egypt Vær Elfenbeinküste Vær Eritrea Vær Tanzania
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Kairo KairoKairo Mombasa MombasaMombasa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Africa/Brazzaville Tidssone: Africa/Brazzaville

Flyvær

Flyvær Afrika

Sol

Sol Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Vær i Abidjan, 18.07.2019

På Torsdag er det hele dagen overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Om natten kan vi forvente disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Antananarivo/Ivato Intl, 18.07.2019

På Torsdag er det hele dagen vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Natten til Fredag blir det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Cape Town Int. Airport, 18.07.2019

På Torsdag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordblåser først frisk, i kast storm styrke, om natten svak.

Vær i Dakar/Yoff, 18.07.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Kairo Cairo/Intl, 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 25°C. Om natten kommer laberer, i kast sterker Nordwind auf.

Vær i Khartoum, 18.07.2019

På Torsdag er det fremdeles sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet, men stort sett tørt vær. Om kvelden dominerer skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 30 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 31°C. Vinden blåser svak til laber, i kast storm styrke fra Sørvest.

Vær i Libreville, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen dominerer vekslende mellom sol og skyet vær. Om kvelden kan vi forvente disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Mombasa, 18.07.2019

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lokalt regn. Ettermiddagen gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 22°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Sørpå blåser om natten svak.

Vær i Ndjamena, 18.07.2019

På Torsdag er det for det meste vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Om natten kommer det en overgang til tidvis klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Rabat-Sale, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Ettermiddagen gir ossgjennomgående mye sol. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 18°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Tamanrasset/Aguenn, 18.07.2019

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Om ettermiddagen blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 27°C. Vinden, som Nordøst-, senere Østblåser først laber, i kast på storm styrke, sent om kvelden deretter bare svak.

Vær i Tunis-Carthage, 18.07.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 22°C. Vinden Nordøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Windhoek, 18.07.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 10°C. Vinden Østblåser svakt.