Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Alpene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Nedbør

Nedbør Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Vær i Bourg-Saint-Maurice, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 7°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Dobbiaco/Toblach, 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Feuerkogel, 23.05.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 4°C. Vinden blåser svak, i kast stiv fra nordvestligen retninger.

Vær i Grimsel-Hospiz, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 3°C. Vinden blåser svak og kommer fra sørligen retninger.

Vær i Kredarica, 23.05.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Natten gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -1°C. Vinden blåser svak, i kast sterk fra nordvestligen retninger.

Vær i Passo Rolle, 23.05.2019

På Torsdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær. Om natten kommer det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 3°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Rudolfshütte, 23.05.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med enkelte snøbyger. Allerede om formiddagen er det errscht tett skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i , 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 14 grader. Om natten -3°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Säntis, 23.05.2019

På Torsdag kan vi forvente skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Zermatt, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 4°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Zugspitze, 23.05.2019

På Torsdag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det skyet, men fast überall tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende klart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -3°C. Vinden Nordvestøker i styrke om natten og blåser laber.