Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Alpene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Sol

Sol Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Vær i Bourg-Saint-Maurice, 27.04.2018

Tidlig om morgenen er det skyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen blir det vekslende sol og skyer. Kvelden viser seg med for det meste stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Dobbiaco/Toblach, 27.04.2018

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden dominerer lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Feuerkogel, 27.04.2018

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles tett skydekke og regnvær. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lette snøbyger. Kvelden gir oss skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 0°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Nordvest.

Vær i Grimsel-Hospiz, 27.04.2018

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles tett skydekke med snøbyger. Fra midt på dagen blir været skyet, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 0°C. Vinden blåser svak og kommer fra nordligen retninger.

Vær i Kredarica, 27.04.2018

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene blir været skyet, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen viser seg med sterkt skyet vær med snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten -2°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Sørøstwind auf.

Vær i Passo Rolle, 27.04.2018

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles overskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Rudolfshütte, 27.04.2018

På Torsdag er det for det meste tett skydekke med snøbyger. Om kvelden kan vi forvente utbredt tåke med rimdannelse. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i , 27.04.2018

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Om ettermiddagen kommer en overgang til lettskyet vær. Natten gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten -1°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Säntis, 27.04.2018

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles tett skydekke med snøbyger. Fra middagstimene dominerer utbredt tåke med rimdannelse. Ettermiddagen gir oss skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -4°C. Vinden Vest blåser laber til frisk, in Böen storm styrke.

Vær i Zermatt, 27.04.2018

Etter skyet, men nesten overalt tørt vær i morgentimene får vi resten av dagen overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Zugspitze, 27.04.2018

På Torsdag er det lengre perioder med skyet med enkelte snøbyger. Ettermiddagen blir skyet, men stort sett ingen nedbør. Natten gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -7°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast stiv fra Vest.