Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Alpene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Vær i Bourg-Saint-Maurice, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Dobbiaco/Toblach, 17.07.2019

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles lengre perioder med sol. Fra midt på dagen blir været delvis sol. Ettermiddagen gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Feuerkogel, 17.07.2019

På Onsdag er det om dagen for det meste sol. Kommende natt blir det til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Grimsel-Hospiz, 17.07.2019

På Onsdag er det om dagen lengre perioder med sol. Om kvelden blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Det blåser svaker Nordvind.

Vær i Kredarica, 17.07.2019

På Onsdag er det hele dagen lengre perioder med sol. Sent på kvelden blir det lett vekslende med enkelte regnbyer. Om natten dominerer så lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Passo Rolle, 17.07.2019

Etter oppholdsvær eller sol om formiddagen blir det til dels tett skydekke, til dels lettskyet værresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Rudolfshütte, 17.07.2019

På Onsdag er det om dagen lengre perioder med sol. Om kvelden blir det lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden blir det overveiende overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i , 17.07.2019

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles fint vær eller sol. Fra midt på dagen blir været skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Sent på kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Säntis, 17.07.2019

Etter overveiende oppholdsvær om formiddagen blir det til dels tett skydekke, til dels lettskyet værresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Vestvind.

Vær i Zermatt, 17.07.2019

På Onsdag er det for det meste fint vær eller sol. Om kvelden kan vi forvente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten kommer det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Zugspitze, 17.07.2019

Etter for det meste sol om formiddagen blir det overveiende vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 1°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Vestvind.