Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Alpene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Flyvær

Flyvær Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Vær i Bourg-Saint-Maurice, 22.01.2018

Etter sterkt skyet vær med snøbyger om formiddagen blir det skyet vær med lett sludd og regnresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 1°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Dobbiaco/Toblach, 22.01.2018

På Mandag er det i lengre perioder vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen blir det en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -9°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Feuerkogel, 22.01.2018

På Mandag er det overveiende tett skydekke med snøbyger. Kommende natt blir det tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -6 grader. Om natten -9°C. Vinden, som i begynnelsen sterke blåste i kast storm styrkee Nordvestpå blåser om natten laber.

Vær i Grimsel-Hospiz, 22.01.2018

På Mandag er det tett skydekke med snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -6°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Nord.

Vær i Kredarica, 22.01.2018

Tidlig om morgenen er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht for det meste sol. Natten gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -7 grader. Om natten -15°C. Vinden Nordvestøker i om ettermiddagen styrke og får kast på vindstyrke 10.

Vær i Passo Rolle, 22.01.2018

Om Mandagformiddagen er det fremdeles overveiende sol. Fra middagstimene dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss gjennomgående mye sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -8°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Nordvestpå blåser om natten svak.

Vær i Rudolfshütte, 22.01.2018

Etter vekslende skydekke med enkelte snøbyger i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen tett skydekke med snøbyger. Sent på kvelden gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -9 grader. Om natten -14°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordpå blåser om natten svak.

Vær i , 22.01.2018

På Mandag er det i lengre perioder skyet med enkelte snøbyger. Om ettermiddagen kommer en overgang til mange skyer, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -4 grader. Om natten -8°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Säntis, 22.01.2018

På Mandag er det meldt vintervær, vi må regne med sterkt skyet vær med snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -8 grader. Om natten -12°C. Vinden om natten som øker i styrke Vestblåser gjennomsnittlig sterk, i kast storm styrke.

Vær i Zermatt, 22.01.2018

På Mandag må vi regne med skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -3°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Zugspitze, 22.01.2018

På Mandag er det for det meste skyet med enkelte snøbyger. Om kvelden kan vi forvente disig, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -13 grader. Om natten -17°C. Vinden, friske bis sterke som blåser i kast på storm styrkee blåser først fra Nord, om kvelden fra Nordvest.