Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Alpene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Flyvær

Flyvær Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Vær i Bourg-Saint-Maurice, 21.01.2019

På Mandag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten -11°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Dobbiaco/Toblach, 21.01.2019

På Mandag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om kvelden dominerer stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -16°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Feuerkogel, 21.01.2019

Tidlig om morgenen er det skyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -7 grader. Om natten -10°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Grimsel-Hospiz, 21.01.2019

Tidlig om morgenen er det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til tidvis sol. Kvelden gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -7 grader. Om natten -10°C. Vinden blåser svak fra Nord.

Vær i Kredarica, 21.01.2019

På Mandag er det om dagen overskyet. Natten til Tirsdag er det skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -10 grader. Om natten -13°C. Vinden Nordvestblåser svak.

Vær i Passo Rolle, 21.01.2019

Etter lettskyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen overskyet. Kvelden gir oss stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -12°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Rudolfshütte, 21.01.2019

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir været skyet med lokale snøbyger. Midt på dagen viser seg med vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -10 grader. Om natten -12°C. Det blåser svaker vind fra Sør.

Vær i , 21.01.2019

Tidlig om morgenen er det for det meste sol, av og til også lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, men fast überall tørt vær. Ettermiddagen gir oss overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt -17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -26°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Säntis, 21.01.2019

På Mandag er det i lengre perioder overskyet. Om ettermiddagen blir det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -11 grader. Om natten -12°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Zermatt, 21.01.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -3 grader. Om natten -18°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Zugspitze, 21.01.2019

På Mandag er det i lengre perioder tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om ettermiddagen blir det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -14 grader. Om natten -16°C. Vinden Nordvestblåser svak til laber.