Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Alpene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Sol

Sol Norge

Vær i Bourg-Saint-Maurice, 17.10.2018

På Onsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Om ettermiddagen dominerer til dels lettskyet, til dels også sol. Om natten kan vi forvente overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 5°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Dobbiaco/Toblach, 17.10.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 6°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Feuerkogel, 17.10.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Grimsel-Hospiz, 17.10.2018

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene får vi resten av dagen for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 5°C. Det blåser svaker Sørvind.

Vær i Kredarica, 17.10.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen blir været overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Natten gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 2°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Passo Rolle, 17.10.2018

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Natten gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Rudolfshütte, 17.10.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 3°C. Vinden Sør blåser laber, i kast stiv.

Vær i , 17.10.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Allerede i løpet av formiddagen blir det overveiende fint vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 13 grader. Om natten -2°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Säntis, 17.10.2018

På Onsdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 3°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Zermatt, 17.10.2018

På Onsdag er det lengre perioder med skyet, forbigående også fint vær. Ettermiddagen blir fint vær eller sol. Sent på kvelden gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 0°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Zugspitze, 17.10.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -1°C. Vinden Sørvestblåser svak til laber.