Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Alpene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Flyvær

Flyvær Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Vær i Bourg-Saint-Maurice, 21.07.2018

På Lørdag er det om formiddagen fremdeles vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Fra midt på dagen kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Dobbiaco/Toblach, 21.07.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles skyet, men for med meste ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Feuerkogel, 21.07.2018

På Lørdag er det i lengre perioder overveiende sol. Ettermiddagen gir osslett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden dominerer sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordvestøker i styrke sent om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Grimsel-Hospiz, 21.07.2018

På Lørdag er det hele dagen vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden dominerer tett skydekke, men overveiende tørt vær. Om natten kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Kredarica, 21.07.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles vekslende sol og skyer. Fra middagstimene dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser svak til laber, i kast storm styrke fra Nordøst.

Vær i Passo Rolle, 21.07.2018

Etter overskyet, men overveiende tørt vær i morgentimene blir været vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Midt på dagen viser seg med lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Rudolfshütte, 21.07.2018

Tidlig om morgenen er det vekslende skydekke. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Sørpå blåser om natten svak.

Vær i , 21.07.2018

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Säntis, 21.07.2018

Etter vekslende skydekke med enkelte regnbyger i morgentimene blir det tidvis sterkt skyet, regnvær. Natten gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Zermatt, 21.07.2018

Etter vekslende skydekke med enkelte regnbyger i morgentimene blir det tidvis tett skydekke, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Zugspitze, 21.07.2018

På Lørdag er det om formiddagen fremdeles vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Fra midt på dagen kommer det en overgang til lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 1°C. Vinden Nordvest blåser svak til laber, in Böen stiv.