Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Alpene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Skyer

Skyer Norge

Vær i Bourg-Saint-Maurice, 04.06.2020

Om formiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Den andre halvparten av dagen gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Dobbiaco/Toblach, 04.06.2020

Etter tunge skyer, men overveiende tørt vær om formiddagen, kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 7°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Feuerkogel, 04.06.2020

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sonnig. Om ettermiddagen dominerer lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Sent på kvelden kan vi forvente sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 4°C. Vinden, svake bis labere som blåser i kast på stive blåser først fra Sør, om natten fra Nordvest.

Vær i Grimsel-Hospiz, 04.06.2020

På Torsdag er det skyet med lett regn. Natten til Fredag er det vekslende skydekke med enkelte snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 0°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Kredarica, 04.06.2020

På Torsdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 1°C. Vinden blåser svak til laber, i kast storm styrke fra Øst.

Vær i Passo Rolle, 04.06.2020

Etter tunge skyer, men overveiende tørt vær i morgentimene, kan vi vente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 3°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Rudolfshütte, 04.06.2020

På Torsdag er det fremdeles tungt vær, men for det meste ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om kvelden dominerer sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 0°C. Vinden Sørblåser først stiv, i kast storm styrke, om natten svak.

Vær i , 04.06.2020

På Torsdag er det tett skydekke og regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 4°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Säntis, 04.06.2020

På Torsdag er det i lengre perioder lett vekslende med enkelte regnbyer. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær,tidvis med regn eller sludd. Kvelden gir oss sterkt skyet vær med snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten -3°C. Vinden Vestøker i om natten styrke og får kast på vindstyrke 8.

Vær i Zermatt, 04.06.2020

På Torsdag må vi regne med vekslende vær med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 3°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Zugspitze, 04.06.2020

Etter tidvis sol i morgentimene blir det tidvis vekslende skydekke med enkelte snøbyger. Kvelden gir oss skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten -5°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke og kommer fra sørligen, senere vestligen retninger.