Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Alpene

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Nedbør

Nedbør Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Vær i Bourg-Saint-Maurice, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Dobbiaco/Toblach, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten -1°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Feuerkogel, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Det blåser svaker Sørvind.

Vær i Grimsel-Hospiz, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Kredarica, 22.03.2019

På Fredag er det overveiende lettskyet. Kommende natt blir det skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 0°C. Vinden Nord blåser svak, i kast sterk.

Vær i Passo Rolle, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 1°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Rudolfshütte, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 1°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Sørpå blåser om kvelden svak.

Vær i , 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten -11°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Säntis, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 1°C. Vinden blåser svak til laber og kommer fra sørligen retninger.

Vær i Zermatt, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten -1°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Zugspitze, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -2°C. Vinden Sørøst blåser svak til laber, in Böen sterk.