Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Amerika

Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Sør-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Asia Vær Mellom-Amerika Vær Sør-Amerika
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Edmonton Tidssone: America/Edmonton

Flyvær

Flyvær Nord-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Vær i Anchorage AK/Intl, 05.06.2020

På Fredag er det i lengre perioder skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Ettermiddagen gir ossvekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om kvelden dominerer vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Bogota/Eldorado, 05.06.2020

Tidlig om morgenen er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyete vær med lokalt regn. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordøstøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i La Paz/Alto, 05.06.2020

Om Fredagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke. Natten gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 14 grader. Om natten 1°C. Vinden Østøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 05.06.2020

På Fredag er det i lengre perioder tettere skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir ossdelvis sol. Sent på kvelden dominerer nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Vinden labere Vestavtar om natten og blåser fremdeles svak.

Vær i Mexico City/Licenc, 05.06.2020

På Fredag er det om dagen for det meste sonnig. Om kvelden blir det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende for det meste klart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 13°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Nordwind auf.

Vær i Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 05.06.2020

Om Fredagformiddagen er det fremdeles for det meste sonnig. Fra midt på dagen blir været delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 14°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Quinta Normal, 05.06.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 05.06.2020

På Fredag er det lengre perioder med skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Ettermiddagen blir skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Natten gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Washington DC, 05.06.2020

På Fredag er det i lengre perioder skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om ettermiddagen dominerer vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørblåser svakt.