Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Amerika

Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Sør-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Asia Vær Mellom-Amerika Vær Sør-Amerika
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Edmonton Tidssone: America/Edmonton

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nord-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Vær i Anchorage AK/Intl, 21.02.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været for det meste sol, av og til også lettskyet. Natten gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -9°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Bogota/Eldorado, 21.02.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Sent på kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i La Paz/Alto, 21.02.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Fra middagstimene dominerer lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Ettermiddagen gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 5°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden blir det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 6°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Vestpå blåser om natten svak.

Vær i Mexico City/Licenc, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 10°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørøstpå blåser om natten svak.

Vær i Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 21.02.2019

På Torsdag er det overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Kommende natt blir det skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -9°C. Vinden Vest blåser svak til laber, in Böen sterk.

Vær i Quinta Normal, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.02.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra middagstimene dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Kvelden gir oss tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Washington DC, 21.02.2019

På Torsdag er det om dagen tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om kvelden blir det til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om natten blir det overveiende nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 4°C. Vinden Nordvestblåser svakt.