Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Amerika

Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Sør-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Nord-Amerika Vær Asia Vær Mellom-Amerika Vær Sør-Amerika
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Edmonton Tidssone: America/Edmonton

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nord-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Sol

Sol Nord-Amerika

Vær i Anchorage AK/Intl, 20.06.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Ettermiddagen gir ossoverveiende solrikt. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Bogota/Eldorado, 20.06.2019

På Torsdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 11°C. Midt på dagen kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.

Vær i La Paz/Alto, 20.06.2019

På Torsdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 20.06.2019

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Kvelden gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 17°C. Vinden Vestblåser først laber, om natten svak.

Vær i Mexico City/Licenc, 20.06.2019

På Torsdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Om natten kommer det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 15°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Nordøstwind auf.

Vær i Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 20.06.2019

På Torsdag er det hele dagen skyet med lett regn. Natten til Fredag blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Vinden blåser svak fra nordligen retninger.

Vær i Quinta Normal, 20.06.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 20.06.2019

På Torsdag er det om dagen fint vær eller sol. Om kvelden blir det skyet vær med lokalt regn. Om natten blir det overveiende tett skydekke, men overveiende tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 21°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Washington DC, 20.06.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Ettermiddagen gir oss vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Sørvind.