Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Europa

Vær Storbritannia Vær Sverige Vær Italia Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Spania Vær Hellas Vær Danmark Vær Storbritannia Vær Irland Vær Asia Vær Kroatia Vær Italia Vær Italia Vær Danmark Vær Frankrike Vær Danmark Vær Asia Vær Luxembourg Vær Afrika Vær Hellas Vær Estland Vær Kypros Vær Kosovo Vær Montenegro Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Makedonia Vær Storbritannia Vær Hviterussland Vær Litauen Vær Afrika Vær Sverige Vær Slovenia Vær Tsjekkia Vær Polen Vær Ungarn Vær Irland Vær Kroatia Vær Serbia Vær Albania Vær Tyrkia Vær Latvia Vær Bulgaria Vær Østerrike Vær Asia Vær Norge Vær Portugal Vær Tyskland Vær Belgia Vær Spania Vær Moldova Vær Sveits Vær Nederland Vær Island Vær Bosnia og Herzegovina Vær Estland Vær Finland Vær Frankrike Vær Ukraina Vær Romania Vær Slovakia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Amsterdam Tidssone: Europe/Amsterdam

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i Athen/Athinai Intl, 09.04.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Berlin-Tegel, 09.04.2020

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir været overveiende sol. Ettermiddagen viser seg med vekslende oppholdsvær og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Bukarest/Bucuresti Baneasa, 09.04.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 4°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 09.04.2020

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Fra middagstimene dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 9°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i , 09.04.2020

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om kvelden blir det en overgang til til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i , 09.04.2020

På Torsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 09.04.2020

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Oslo-lufthavn, 09.04.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten -2°C. Vinden Nordvestblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Paris-CDG, 09.04.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Reykjavik Airport, 09.04.2020

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lokale snøbyger. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett sludd og regn. Om kvelden kan vi forvente lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 2°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i , 09.04.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Stockholm-Arlanda Intl, 09.04.2020

På Torsdag er det hele dagen overveiende sol. Sent på kvelden får vi vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 0°C. Vinden Nordvest blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Tromsø, 09.04.2020

På Torsdag er det skyet med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -1 grader. Om natten -2°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Sørvest.

Vær i Wien-Schwechat, 09.04.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 9°C. Det blåser svak Nordvestvind.