Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Europa

Vær Storbritannia Vær Sverige Vær Italia Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Spania Vær Hellas Vær Danmark Vær Storbritannia Vær Irland Vær Asia Vær Kroatia Vær Italia Vær Italia Vær Danmark Vær Frankrike Vær Danmark Vær Asia Vær Luxembourg Vær Afrika Vær Hellas Vær Estland Vær Kypros Vær Kosovo Vær Montenegro Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Makedonia Vær Storbritannia Vær Hviterussland Vær Litauen Vær Afrika Vær Sverige Vær Slovenia Vær Tsjekkia Vær Polen Vær Ungarn Vær Irland Vær Kroatia Vær Serbia Vær Albania Vær Tyrkia Vær Latvia Vær Bulgaria Vær Østerrike Vær Asia Vær Norge Vær Portugal Vær Tyskland Vær Belgia Vær Spania Vær Moldova Vær Sveits Vær Nederland Vær Island Vær Bosnia og Herzegovina Vær Estland Vær Finland Vær Frankrike Vær Ukraina Vær Romania Vær Slovakia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Amsterdam Tidssone: Europe/Amsterdam

Sol

Sol Europa

Skyer

Skyer Europa

Flyvær

Flyvær Europa

Vær i Athen/Athinai Intl, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Berlin-Tegel, 22.03.2019

På Fredag er det i lengre perioder maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Sent på kvelden dominerer lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Bukarest/Bucuresti Baneasa, 22.03.2019

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær om formiddagen, kan vi forvente overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 4°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i , 22.03.2019

På Fredag er det om dagen skyet med lett regn. Om kvelden blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende stjerneklart til lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 3°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv og kommer fra sørvestligen, senere vestligen retninger.

Vær i , 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordblir om kvelden stadig sterkere laber.

Vær i , 22.03.2019

På Fredag er det hele dagen skyet, men for det meste ingen nedbør. Sent på kvelden blir det skyet, men for det meste ingen nedbør. Om natten dominerer så skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i , 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Oslo-lufthavn, 22.03.2019

På Fredag er det fremdeles vekslende sol og skyer om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 3°C. Om natten kommer laberer, i kast sterker Sørwind auf.

Vær i Paris-CDG, 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Reykjavik Airport, 22.03.2019

På Fredag er det skyet med enkelte snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 2 grader. Om natten -2°C. Spesielt om ettermiddagen blåser svaker til laberer, i kast storm styrkeer vind fra vestligen retninger.

Vær i , 22.03.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Stockholm-Arlanda Intl, 22.03.2019

På Fredag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørvestøker i styrke om natten og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Tromsø, 22.03.2019

På Fredag er det for det meste skyet med lokale snøbyger. Om kvelden kan vi forvente stjerneklart vær. Om natten kommer det en overgang til skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 2 grader. Om natten 1°C. Vinden om natten som øker i styrke Sørblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.

Vær i Wien-Schwechat, 22.03.2019

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørvestvind.