Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Europa

Vær Storbritannia Vær Sverige Vær Italia Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Spania Vær Hellas Vær Danmark Vær Storbritannia Vær Irland Vær Asia Vær Kroatia Vær Italia Vær Italia Vær Danmark Vær Frankrike Vær Danmark Vær Asia Vær Luxembourg Vær Afrika Vær Hellas Vær Estland Vær Kypros Vær Kosovo Vær Montenegro Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Makedonia Vær Storbritannia Vær Hviterussland Vær Litauen Vær Afrika Vær Sverige Vær Slovenia Vær Tsjekkia Vær Polen Vær Ungarn Vær Irland Vær Kroatia Vær Serbia Vær Albania Vær Tyrkia Vær Latvia Vær Bulgaria Vær Østerrike Vær Asia Vær Norge Vær Portugal Vær Tyskland Vær Belgia Vær Spania Vær Moldova Vær Sveits Vær Nederland Vær Island Vær Bosnia og Herzegovina Vær Estland Vær Finland Vær Frankrike Vær Ukraina Vær Romania Vær Slovakia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Amsterdam Tidssone: Europe/Amsterdam

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Vær i Athen/Athinai Intl, 29.01.2020

På Onsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Berlin-Tegel, 29.01.2020

På Onsdag er det om dagen vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Natten til Torsdag er det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 3°C. Vinden blåser laber, i kast sterk fra vestligen retninger.

Vær i Bukarest/Bucuresti Baneasa, 29.01.2020

Tidlig om morgenen er det lett vekslende med enkelte regnbyer. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten -3°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 29.01.2020

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen blir det overskyet. Midt på dagen viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørvest blåser laber til frisk, in Böen stiv.

Vær i , 29.01.2020

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær i morgentimene, kan vi vente for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i , 29.01.2020

Om formiddagen er det fremdeles overveiende fint vær. Den andre halvparten av dagen gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørvestblåser svak til laber.

Vær i , 29.01.2020

Tidlig på morgenen er det fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Allerede i løpet av formiddagen blir det skyet, forbigående også fint vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Oslo-lufthavn, 29.01.2020

På Onsdag er det om dagen skyet med lett sludd og regn. Om kvelden blir det skyet vær med lette snøbyger. Om natten blir det overveiende disig, men overveiende tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -1°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Paris-CDG, 29.01.2020

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Om ettermiddagen kommer en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Natten gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Vest.

Vær i Reykjavik Airport, 29.01.2020

På Onsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -2 grader. Om natten -4°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 29.01.2020

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær om formiddagen blir det oppholdsvær eller solresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Stockholm-Arlanda Intl, 29.01.2020

På Onsdag er det om dagen skyet med lett regn. Om kvelden blir det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden blir det overveiende skyet vær med lett regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 1°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Tromsø, 29.01.2020

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -8 grader. Om natten -9°C. Vinden Sør blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Wien-Schwechat, 29.01.2020

Tidlig om morgenen er det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen blir det vekslende med enkelte snøbyger. Ettermiddagen viser seg med overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 6 grader. Om natten 2°C. Vinden midt på dagen som øker i styrke Vestblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.