Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Europa

Vær Storbritannia Vær Sverige Vær Italia Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Spania Vær Hellas Vær Danmark Vær Storbritannia Vær Irland Vær Asia Vær Kroatia Vær Italia Vær Italia Vær Danmark Vær Frankrike Vær Danmark Vær Asia Vær Luxembourg Vær Afrika Vær Hellas Vær Estland Vær Kypros Vær Kosovo Vær Montenegro Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Makedonia Vær Storbritannia Vær Hviterussland Vær Litauen Vær Afrika Vær Sverige Vær Slovenia Vær Tsjekkia Vær Polen Vær Ungarn Vær Irland Vær Kroatia Vær Serbia Vær Albania Vær Tyrkia Vær Latvia Vær Bulgaria Vær Østerrike Vær Asia Vær Norge Vær Portugal Vær Tyskland Vær Belgia Vær Spania Vær Moldova Vær Sveits Vær Nederland Vær Island Vær Bosnia og Herzegovina Vær Estland Vær Finland Vær Frankrike Vær Ukraina Vær Romania Vær Slovakia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Amsterdam Tidssone: Europe/Amsterdam

Skyer

Skyer Europa

Sol

Sol Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vær i Athen/Athinai Intl, 21.03.2018

På Onsdag er det hele dagen overveiende fint vær. Natten til Torsdag blir det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Berlin-Tegel, 21.03.2018

På Onsdag er det for det meste overveiende sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lette snøbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyete vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Bukarest/Bucuresti Baneasa, 21.03.2018

Etter overskyet, men overveiende tørt vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -3°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i , 21.03.2018

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Natten gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 5°C. Vinden Vest blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i , 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 8°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Nordvind.

Vær i , 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 5°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten -4°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordpå blåser om natten svak.

Vær i Oslo-lufthavn, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende sol. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lokale snøbyger. Sent på kvelden kan vi forvente vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -5°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Paris-CDG, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden blir det en overgang til for det meste stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Reykjavik Airport, 21.03.2018

På Onsdag er det om dagen skyet med lokalt regn. Natten til Torsdag er det sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 3°C. Vinden Sørøker i styrke om natten og blåser laber, i kast stiv.

Vær i , 21.03.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til skyfritt. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 4°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Stockholm-Arlanda Intl, 21.03.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra middagstimene dominerer spredt skydekke. Natten gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten -2°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørvestvind.

Vær i Tromsø, 21.03.2018

På Onsdag er det overveiende skyet med enkelte snøbyger. Kommende natt blir det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader og kommer i løpet av dagen opp i temperaturer rundt null. Om natten -4°C. Vinden, som Sør-, senere Vestblåser først laber, i kast på stiv, om natten deretter bare svak.

Vær i Wien-Schwechat, 21.03.2018

Tidlig om morgenen er det overveiende fint vær. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende skydekke. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -6°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Nordpå blåser om natten svak.