Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Europa

Vær Storbritannia Vær Sverige Vær Italia Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Spania Vær Hellas Vær Danmark Vær Storbritannia Vær Irland Vær Asia Vær Kroatia Vær Italia Vær Italia Vær Danmark Vær Frankrike Vær Danmark Vær Asia Vær Luxembourg Vær Afrika Vær Hellas Vær Estland Vær Kypros Vær Kosovo Vær Montenegro Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Makedonia Vær Storbritannia Vær Hviterussland Vær Litauen Vær Afrika Vær Sverige Vær Slovenia Vær Tsjekkia Vær Polen Vær Ungarn Vær Irland Vær Kroatia Vær Serbia Vær Albania Vær Tyrkia Vær Latvia Vær Bulgaria Vær Østerrike Vær Asia Vær Norge Vær Portugal Vær Tyskland Vær Belgia Vær Spania Vær Moldova Vær Sveits Vær Nederland Vær Island Vær Bosnia og Herzegovina Vær Estland Vær Finland Vær Frankrike Vær Ukraina Vær Romania Vær Slovakia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Amsterdam Tidssone: Europe/Amsterdam

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Luftstrømmer

Luftstrømmer Europa

Vær i Athen/Athinai Intl, 20.08.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Berlin-Tegel, 20.08.2018

Etter vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær om formiddagen blir det overveiende for det meste sol, i perioder også skyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 14°C. Vinden labere Vestavtar sent om kvelden og når etter hvert styrke 2 i gjennomsnitt.

Vær i Bukarest/Bucuresti Baneasa, 20.08.2018

Om Mandagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i , 20.08.2018

På Mandag er det lengre perioder med skyet med lokalt regn. Ettermiddagen blir delvis lettskyet, med perieller med sol. Kvelden gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 20.08.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i , 20.08.2018

Om Mandagformiddagen er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været for det meste sol, av og til også lettskyet. Natten gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 20.08.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Oslo-lufthavn, 20.08.2018

Om Mandagformiddagen er det fremdeles lettskyet. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Paris-CDG, 20.08.2018

På Mandag er det i lengre perioder tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om ettermiddagen blir det en overgang til vekslende oppholdsvær og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Reykjavik Airport, 20.08.2018

På Mandag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i , 20.08.2018

På Mandag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Stockholm-Arlanda Intl, 20.08.2018

På Mandag er det om dagen vekslende skydekke. Om kvelden blir det maksimalt forbigående skyet vær. Om natten blir det overveiende overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Tromsø, 20.08.2018

Mandag gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Wien-Schwechat, 20.08.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 20°C. Vinden Vestblåser svakt.