Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Europa

Vær Storbritannia Vær Sverige Vær Italia Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Spania Vær Hellas Vær Danmark Vær Storbritannia Vær Irland Vær Asia Vær Kroatia Vær Italia Vær Italia Vær Danmark Vær Frankrike Vær Danmark Vær Asia Vær Luxembourg Vær Afrika Vær Hellas Vær Estland Vær Kypros Vær Kosovo Vær Montenegro Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Makedonia Vær Storbritannia Vær Hviterussland Vær Litauen Vær Afrika Vær Sverige Vær Slovenia Vær Tsjekkia Vær Polen Vær Ungarn Vær Irland Vær Kroatia Vær Serbia Vær Albania Vær Tyrkia Vær Latvia Vær Bulgaria Vær Østerrike Vær Asia Vær Norge Vær Portugal Vær Tyskland Vær Belgia Vær Spania Vær Moldova Vær Sveits Vær Nederland Vær Island Vær Bosnia og Herzegovina Vær Estland Vær Finland Vær Frankrike Vær Ukraina Vær Romania Vær Slovakia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Amsterdam Tidssone: Europe/Amsterdam

Flyvær

Flyvær Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vær i Athen/Athinai Intl, 17.07.2020

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Berlin-Tegel, 17.07.2020

På Fredag er det delvis sol. Natten til Lørdag er det lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Bukarest/Bucuresti Baneasa, 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Kvelden gir oss stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i , 17.07.2020

På Fredag er det overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Vestvind.

Vær i , 17.07.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 26°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Nordøstwind auf.

Vær i , 17.07.2020

Om formiddagen er det overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. I middagstimene kommer det en overgang til for det meste sol, i perioder også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i , 17.07.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Oslo-lufthavn, 17.07.2020

På Fredag er det lengre perioder med skyet, men for det meste ingen nedbør. Ettermiddagen blir skyet med lett regn. Kvelden gir oss stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Paris-CDG, 17.07.2020

På Fredag er det i lengre perioder skyet, men for det meste ingen nedbør. Om kvelden blir det en overgang til vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Reykjavik Airport, 17.07.2020

På Fredag er det om formiddagen fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen kommer det en overgang til lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i , 17.07.2020

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Stockholm-Arlanda Intl, 17.07.2020

På Fredag kan vi regne med for det meste sol, i perioder også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Tromsø, 17.07.2020

På Fredag er det lengre perioder med overveiende fint vær. Ettermiddagen blir vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 12°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Wien-Schwechat, 17.07.2020

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det tidvis til dels lettskyet, til dels også sol. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 14°C. Vinden Nordvest blåser svak til laber, in Böen stiv.