Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Europa

Vær Storbritannia Vær Sverige Vær Italia Vær Hellas Vær Hellas Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Spania Vær Hellas Vær Danmark Vær Storbritannia Vær Irland Vær Asia Vær Kroatia Vær Italia Vær Italia Vær Danmark Vær Frankrike Vær Danmark Vær Asia Vær Luxembourg Vær Afrika Vær Hellas Vær Estland Vær Kypros Vær Kosovo Vær Montenegro Vær Hellas Vær Italia Vær Danmark Vær Makedonia Vær Storbritannia Vær Hviterussland Vær Litauen Vær Afrika Vær Sverige Vær Slovenia Vær Tsjekkia Vær Polen Vær Ungarn Vær Irland Vær Kroatia Vær Serbia Vær Albania Vær Tyrkia Vær Latvia Vær Bulgaria Vær Østerrike Vær Asia Vær Norge Vær Portugal Vær Tyskland Vær Belgia Vær Spania Vær Moldova Vær Sveits Vær Nederland Vær Island Vær Bosnia og Herzegovina Vær Estland Vær Finland Vær Frankrike Vær Ukraina Vær Romania Vær Slovakia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Amsterdam Tidssone: Europe/Amsterdam

Skyer

Skyer Europa

Lufttrykk

Lufttrykk Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vær i Athen/Athinai Intl, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Berlin-Tegel, 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Bukarest/Bucuresti Baneasa, 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 23.05.2019

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lokalt regn. Midt på dagen gir oss for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i , 23.05.2019

På Torsdag er det fremdeles fint vær eller sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet, forbigående også sol. Om ettermiddagen dominerer oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 14°C. Vinden om kvelden som øker i styrke Nordblåser gjennomsnittlig frisk, i kast stiv.

Vær i , 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i , 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørvestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Oslo-lufthavn, 23.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 7°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Sørwind auf.

Vær i Paris-CDG, 23.05.2019

Tidlig om morgenen er det for det meste sol. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, men fast überall tørt vær. Natten gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Reykjavik Airport, 23.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden kan vi forvente skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i , 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Stockholm-Arlanda Intl, 23.05.2019

På Torsdag er det om dagen lett vekslende med enkelte regnbyer. Om kvelden blir det skyet, men fast überall tørt vær. Om natten blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Tromsø, 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordøst blåser svak til laber, in Böen sterk.

Vær i Wien-Schwechat, 23.05.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra middagstimene dominerer for det meste sol, av og til også skyet vær. Sent på kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 9°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Nordvestpå blåser sent om kvelden svak.