Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Karibia

Vær Sør-Amerika Vær Store Antillene Vær Små Antillene Vær Små Antillene Vær Store Antillene Vær Store Antillene Vær Små Antillene Vær Små Antillene Vær Store Antillene Vær Store Antillene Vær Sør-Amerika
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Port-au-Prince Tidssone: America/Port-au-Prince

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Sol

Sol Norge

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Allerede om formiddagen blir det skyet med lett regn. Midt på dagen viser seg med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Spesielt om formiddagen blåser svaker til laberer, i kast stiver Østvind.

Vær i Grenada/Point Salines Intl, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Kvelden gir oss til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Guadeloupe/Le Raizet, 21.11.2019

På Torsdag er det fremdeles overveiende fint vær om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om ettermiddagen dominerer overveiende solrikt. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 22°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Havanna/Intl, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden blir det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Kingston/Norman Manley, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Ettermiddagen gir osstil dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om kvelden dominerer maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Ponce/Mercedita, 21.11.2019

På Torsdag er det fremdeles overveiende fint vær om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente sterkt skyet, regnvær. Sent på kvelden dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Santiago de Cuba, 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Det blåser svaker vind fra nordligen retninger.

Vær i Santo Domingo, 21.11.2019

På Torsdag kan vi forvente vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser svakt.