Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Karibia

Vær Sør-Amerika Vær Store Antillene Vær Små Antillene Vær Små Antillene Vær Store Antillene Vær Store Antillene Vær Små Antillene Vær Små Antillene Vær Store Antillene Vær Store Antillene Vær Sør-Amerika
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Port-au-Prince Tidssone: America/Port-au-Prince

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Sol

Sol Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 27°C. Vinden Øst blåser laber til frisk, in Böen storm styrke.

Vær i Grenada/Point Salines Intl, 23.05.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyete vær med lokalt regn. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Østvind.

Vær i Guadeloupe/Le Raizet, 23.05.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Østpå blåser om natten svak.

Vær i Havanna/Intl, 23.05.2019

På Torsdag er det fremdeles mye sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente for det meste sol, av og til også skyet vær. Om ettermiddagen dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 21°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.

Vær i Kingston/Norman Manley, 23.05.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lett regn. Sent på kvelden gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Ponce/Mercedita, 23.05.2019

Etter vekslende skydekke med enkelte regnbyger i morgentimene blir det tidvis for det meste sol, av og til også skyet vær. Midt på dagen gir oss vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Santiago de Cuba, 23.05.2019

På Torsdag er det fremdeles for det meste sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett regn. Sent på kvelden dominerer maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Santo Domingo, 23.05.2019

På Torsdag er det hele dagen vekslende skydekke. Sent på kvelden får vi sterkt skyet, regnvær. Om natten blir det skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordblåser svakt.