Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Karibia

Vær Sør-Amerika Vær Store Antillene Vær Små Antillene Vær Små Antillene Vær Store Antillene Vær Store Antillene Vær Små Antillene Vær Små Antillene Vær Store Antillene Vær Store Antillene Vær Sør-Amerika
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Port-au-Prince Tidssone: America/Port-au-Prince

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Sol

Sol Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 17.01.2018

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Øst.

Vær i Grenada/Point Salines Intl, 17.01.2018

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om kvelden blir det en overgang til lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Østvind.

Vær i Guadeloupe/Le Raizet, 17.01.2018

På Onsdag er det fremdeles fint vær eller sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Om ettermiddagen dominerer skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 22°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Østpå blåser om natten svak.

Vær i Havanna/Intl, 17.01.2018

På Onsdag er det om dagen vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Kommende natt blir det til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Kingston/Norman Manley, 17.01.2018

På Onsdag er det lengre perioder med for det meste sonnig. Ettermiddagen blir skyet med lett regn. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordvestblir midt på dagen stadig sterkere laber.

Vær i Ponce/Mercedita, 17.01.2018

På Onsdag er det fremdeles overveiende fint vær om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om ettermiddagen dominerer skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 20°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Santiago de Cuba, 17.01.2018

På Onsdag er det for det meste for det meste sonnig. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke. Sent på kvelden kommer det en overgang til av og til skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 22°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Santo Domingo, 17.01.2018

På Onsdag er det vekslende sol og skyer. Natten til Torsdag er det for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 22°C. Vinden Nordblåser svakt.