Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Karibia

Vær Sør-Amerika Vær Store Antillene Vær Små Antillene Vær Små Antillene Vær Store Antillene Vær Store Antillene Vær Små Antillene Vær Små Antillene Vær Store Antillene Vær Store Antillene Vær Sør-Amerika
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Port-au-Prince Tidssone: America/Port-au-Prince

Sol

Sol Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 24.09.2018

På Mandag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 27°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Østvind.

Vær i Grenada/Point Salines Intl, 24.09.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til for det meste sol. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Østpå blåser om natten svak.

Vær i Guadeloupe/Le Raizet, 24.09.2018

Etter oppholdsvær eller sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lokalt regn. Kvelden gir oss stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Havanna/Intl, 24.09.2018

På Mandag er det om formiddagen fremdeles lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Sent på kvelden gir oss stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 22°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Kingston/Norman Manley, 24.09.2018

På Mandag er det om formiddagen fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 27°C. Vinden Sørøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast storm styrke.

Vær i Ponce/Mercedita, 24.09.2018

Om Mandagformiddagen er det fremdeles overveiende fint vær. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lett regn. Ettermiddagen gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Santiago de Cuba, 24.09.2018

På Mandag er det fremdeles overveiende fint vær om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om ettermiddagen dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Santo Domingo, 24.09.2018

På Mandag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordblåser svakt.