Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Karibia

Vær Sør-Amerika Vær Store Antillene Vær Små Antillene Vær Små Antillene Vær Store Antillene Vær Store Antillene Vær Små Antillene Vær Små Antillene Vær Store Antillene Vær Store Antillene Vær Sør-Amerika
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Port-au-Prince Tidssone: America/Port-au-Prince

Flyvær

Flyvær Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Øst.

Vær i Grenada/Point Salines Intl, 21.03.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles skyet med lokalt regn. Fra middagstimene dominerer spredt skydekke. Natten gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Øst.

Vær i Guadeloupe/Le Raizet, 21.03.2018

På Onsdag er det fremdeles overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Om ettermiddagen dominerer skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Vinden Østblåser først laber, i kast stiv, om kvelden svak.

Vær i Havanna/Intl, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden blir det en overgang til for det meste stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Kingston/Norman Manley, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørøstøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Ponce/Mercedita, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder overskyet. Sent på kvelden dominerer tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 22°C. Vinden labere Sørøstavtar sent om kvelden og blåser fremdeles svak.

Vær i Santiago de Cuba, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Santo Domingo, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser svakt.