Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mellom-Amerika

Vær Karibia Vær Karibia Vær Mexico Vær Karibia Vær Karibia Vær Karibia Vær Karibia Vær Karibia Vær El Salvador Vær Belize Vær Sør-Amerika Vær Costa Rica Vær Panama Vær Nord-Amerika Vær Mexico Vær Nicaragua Vær Guatemala Vær Honduras
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Mexico MexicoMexico La Paz La PazLa Paz Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tocumen TocumenTocumen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Belize Tidssone: America/Belize

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Sol

Sol Nord-Amerika

Vær i Guatemala/Intl, 30.01.2020

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Ettermiddagen gir ossvekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i La Paz, 30.01.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Mexico City/Licenc, 30.01.2020

På Torsdag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende tidvis klares vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 11°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørøstpå blåser om natten svak.

Vær i Tocumen, 30.01.2020

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordøstvind.