Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Middelhavet

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma de Mallorca Palma de MallorcaPalma de Mallorca Heraklion HeraklionHeraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandria AlexandriaAlexandria Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Skyer

Skyer Norge

Sol

Sol Norge

Vær i Alexandria/Nouzha, 18.01.2018

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles sol eller lettskyet. Fra middagstimene dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 11°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Vestpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i , 18.01.2018

På Torsdag er det lettskyet. Natten til Fredag er det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordvestblåser først laber, i kast sterk, om kvelden svak.

Vær i , 18.01.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Heraklion/Intl, 18.01.2018

Etter overveiende sol i morgentimene blir det tidvis overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Natten gir oss overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Det blåser svaker til laberer, i kast storm styrkeer Østvind, som dreier om ettermiddagen til Sør .

Vær i Kerkyra/Intl, 18.01.2018

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet, men for med meste ingen nedbør. Midt på dagen gir oss for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 9°C. Først blåser det svak sørvestliger vind, om natten frisker, i kast storm styrkeer Nordvestvind.

Vær i Luqa, 18.01.2018

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Vest.

Vær i , 18.01.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast sterk, om kvelden svak.

Vær i , 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Natten gir oss overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 10°C. Vinden, som i begynnelsen stive blåste i kast storm styrkee Vestpå blåser om natten laber.

Vær i , 18.01.2018

På Torsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 7°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Nordvestpå blåser om natten svak.

Vær i Split/Resnik, 18.01.2018

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Kvelden gir oss skyfritt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 4°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Nordvest.

Vær i Tripolis/Intl, 18.01.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast sterk, om kvelden svak.

Vær i Tunis-Carthage, 18.01.2018

På Torsdag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 10°C. Vinden, svake bis labere som blåser i kast på stive blåser først fra Sørvest, midt på dagen fra Vest.