Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Middelhavet

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma de Mallorca Palma de MallorcaPalma de Mallorca Heraklion HeraklionHeraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandria AlexandriaAlexandria Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Flyvær

Flyvær Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Vær i Alexandria/Nouzha, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i , 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 3°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvind.

Vær i , 21.03.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Heraklion/Intl, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 16°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvind.

Vær i Kerkyra/Intl, 21.03.2018

Etter lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen tett skydekke og regnvær. Midt på dagen gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 12°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Sørpå blåser om kvelden svak.

Vær i Luqa, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende sol. Ettermiddagen gir ossvekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Nordvestwind auf.

Vær i , 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Vest.

Vær i , 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet, forbigående også sol. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser svak, i kast sterk fra Nordøst.

Vær i , 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende sol. Om ettermiddagen dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om kvelden kan vi forvente maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 5°C. Vinden Nordøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Split/Resnik, 21.03.2018

Etter vekslende skydekke med enkelte regnbyger i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen overveiende sol. Midt på dagen gir oss til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Vinden blåser laber, i kast stiv fra nordøstligen retninger.

Vær i Tripolis/Intl, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Sent på kvelden gir oss gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Om ettermiddagen kommer frisker, i kast stiver Nordøstwind auf.

Vær i Tunis-Carthage, 21.03.2018

På Onsdag er det lengre perioder med delvis lettskyet, med perieller med sol. Ettermiddagen blir skyet med lett regn. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 8°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Vest.