Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Middelhavet

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma de Mallorca Palma de MallorcaPalma de Mallorca Heraklion HeraklionHeraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandria AlexandriaAlexandria Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Europe/Rome Tidssone: Europe/Rome

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Vær i Alexandria/Nouzha, 22.04.2019

På Mandag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Om ettermiddagen dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Nordvestpå blåser om natten svak.

Vær i , 22.04.2019

På Mandag er det i lengre perioder skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om ettermiddagen blir det en overgang til tidvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 15°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Nordøst.

Vær i , 22.04.2019

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Heraklion/Intl, 22.04.2019

På Mandag er det om dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om kvelden blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende skyet, forbigående også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordblåser først frisk, i kast stiv, sent om kvelden svak.

Vær i Kerkyra/Intl, 22.04.2019

På Mandag er det hele dagen vekslende sol og skyer. Sent på kvelden blir det få skyer eller stjerneklart. Om natten dominerer så skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Luqa, 22.04.2019

På Mandag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Om kvelden dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 15°C. Vinden blåser frisk til sterk, i kast storm styrke fra Øst.

Vær i , 22.04.2019

Om Mandagformiddagen er det fremdeles skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Fra midt på dagen blir været skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Ettermiddagen gir oss for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Vinden blåser svak, i kast sterk fra Vest.

Vær i , 22.04.2019

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til tidvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Østvind.

Vær i , 22.04.2019

Tidlig om morgenen er det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 16°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Nordøstvind.

Vær i Split/Resnik, 22.04.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Tripolis/Intl, 22.04.2019

På Mandag kan vi forvente utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 25°C. Vinden Sør blåser laber til frisk, in Böen storm styrke.

Vær i Tunis-Carthage, 22.04.2019

På Mandag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 17°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Øst.