Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Amerika

Vær Canada Vær USA Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Asia Vær Mellom-Amerika Vær Canada Vær USA
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Edmonton Tidssone: America/Edmonton

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Vær i Barrow/W.Post W.Rogers, 21.03.2018

Tidlig om morgenen er det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til overveiende sol. Kvelden gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt -28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -24 grader. Om natten -26°C. Om natten kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.

Vær i Edmonton Intl. A., ALTA, 21.03.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra midt på dagen blir været skyet med lokale snøbyger. Ettermiddagen gir oss nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -5°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Eureka, NU, 21.03.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lokale snøbyger. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -36 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -34 grader. Om natten -38°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 21.03.2018

Tidlig om morgenen er det tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til tett skydekke vær og regn. Midt på dagen gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Miami, Fl, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen blir det en overgang til mye sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Montreal Trudeau Intl A., QUE, 21.03.2018

På Onsdag er det for det meste overveiende sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke. Sent på kvelden kommer det en overgang til lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -5°C. Vinden blåser svak og kommer fra nordligen retninger.

Vær i New York JFK Intl., 21.03.2018

På Onsdag kan vi forvente sterkt skyet vær med snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten 0°C. Det blåser frisker, i kast storm styrkeer Nordøstvind, som om natten dreier til Nordvest.

Vær i Seattle WA/SEATAC Intl, 21.03.2018

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær om formiddagen blir det skyet vær med lett regnresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørblåser svakt.