Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Amerika

Vær Canada Vær USA Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Asia Vær Mellom-Amerika Vær Canada Vær USA
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Edmonton Tidssone: America/Edmonton

Sol

Sol Nord-Amerika

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Vær i Barrow/W.Post W.Rogers, 29.05.2020

På Fredag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Om ettermiddagen blir det en overgang til nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -3°C. Vinden Østøker i styrke om natten og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Edmonton Intl. A., ALTA, 29.05.2020

Om Fredagformiddagen er det fremdeles vekslende sol og skyer. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lokalt regn. Ettermiddagen gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 6°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørøstvind.

Vær i Eureka, NU, 29.05.2020

Etter for det meste sol i morgentimene blir været overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden viser seg med skyet, men nesten overalt tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 0°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvestvind.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 29.05.2020

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær i morgentimene blir været vekslende sol og skyer. Kvelden viser seg med nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 16°C. Vinden Vestblåser først laber, om natten svak.

Vær i Miami, Fl, 29.05.2020

På Fredag er det om formiddagen fremdeles fint vær eller sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden Østblir midt på dagen stadig sterkere laber.

Vær i Montreal Trudeau Intl A., QUE, 29.05.2020

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Natten gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørvest blåser svak til laber, in Böen sterk.

Vær i New York JFK Intl., 29.05.2020

På Fredag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen blir det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 18°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvind.

Vær i Seattle WA/SEATAC Intl, 29.05.2020

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordblåser svakt.