Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Amerika

Vær Canada Vær USA Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Asia Vær Mellom-Amerika Vær Canada Vær USA
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Edmonton Tidssone: America/Edmonton

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Vær i Barrow/W.Post W.Rogers, 20.08.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen er det errscht nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 5°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Edmonton Intl. A., ALTA, 20.08.2019

På Tirsdag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Om ettermiddagen dominerer for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 11°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørøstvind.

Vær i Eureka, NU, 20.08.2019

Etter mange skyer, men overveiende tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lett regn. Ettermiddagen gir oss tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 3°C. Vinden Sørøker i styrke om natten og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 20.08.2019

Tidlig om morgenen er det skyet, forbigående også fint vær. Allerede om formiddagen er det errscht for det meste sol. Natten gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 18°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Vestpå blåser om natten svak.

Vær i Miami, Fl, 20.08.2019

På Tirsdag er det tett skydekke og regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 27°C. Midt på dagen kommer laberer, i kast sterker Østwind auf.

Vær i Montreal Trudeau Intl A., QUE, 20.08.2019

På Tirsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 18°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i New York JFK Intl., 20.08.2019

På Tirsdag er det hele dagen for det meste sonnig. Natten til Onsdag blir det en overgang til til dels skyet, til dels klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Seattle WA/SEATAC Intl, 20.08.2019

På Tirsdag er det hele dagen overveiende fint vær. Om natten kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørblåser svakt.