Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Amerika

Vær Canada Vær USA Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Asia Vær Mellom-Amerika Vær Canada Vær USA
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Edmonton Tidssone: America/Edmonton

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Vær i Barrow/W.Post W.Rogers, 21.11.2019

På Torsdag kan vi forvente skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -13 grader. Om natten -13°C. Vinden Nordøst blåser laber, i kast sterk.

Vær i Edmonton Intl. A., ALTA, 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -5°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Eureka, NU, 21.11.2019

På Torsdag er det skyet med enkelte snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -26 grader. Om natten -28°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 21.11.2019

På Torsdag er det om dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Sent på kvelden blir det overveiende overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Miami, Fl, 21.11.2019

Etter for det meste sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Natten gir oss til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Montreal Trudeau Intl A., QUE, 21.11.2019

På Torsdag er det for det meste overveiende fint vær. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lette snøbyger. Om natten kommer det en overgang til skyetem vær med lett sludd og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i New York JFK Intl., 21.11.2019

På Torsdag er det overveiende fint vær. Natten til Fredag er det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Vinden Nordvest- blåser Sørvestsenere svak til laber.

Vær i Seattle WA/SEATAC Intl, 21.11.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles sol eller lettskyet. Allerede i løpet av formiddagen blir det lettskyet. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Sørøstvind.