Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Amerika

Vær Canada Vær USA Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Asia Vær Mellom-Amerika Vær Canada Vær USA
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Edmonton Tidssone: America/Edmonton

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nord-Amerika

Vær i Barrow/W.Post W.Rogers, 27.04.2019

Etter skyet vær med lokale snøbyger i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -6 grader. Om natten -11°C. Vinden blåser svak fra Sør.

Vær i Edmonton Intl. A., ALTA, 27.04.2019

På Lørdag er det lengre perioder med skyet med enkelte snøbyger. Ettermiddagen blir vekslende sol og skyer. Kvelden gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -8°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Nordpå blåser om natten svak.

Vær i Eureka, NU, 27.04.2019

På Lørdag er det om dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Natten til Søndag er det skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -13 grader. Om natten -23°C. Vinden Sørøstøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 27.04.2019

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været vekslende sol og skyer. Kvelden gir oss skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Vestpå blåser om natten svak.

Vær i Miami, Fl, 27.04.2019

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Montreal Trudeau Intl A., QUE, 27.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Ettermiddagen gir ossdisig, men overveiende tørt vær. Om kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 0°C. Vinden om kvelden som øker i styrke Vestblåser gjennomsnittlig frisk, i kast stiv.

Vær i New York JFK Intl., 27.04.2019

På Lørdag er det om formiddagen fremdeles vekslende skydekke. Fra midt på dagen kommer det en overgang til tett skydekke, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestblåser først frisk, i kast storm styrke, om natten svak.

Vær i Seattle WA/SEATAC Intl, 27.04.2019

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 5°C. Vinden Nordblåser svakt.