Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Amerika

Vær Canada Vær USA Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Asia Vær Mellom-Amerika Vær Canada Vær USA
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Edmonton Tidssone: America/Edmonton

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Vær i Barrow/W.Post W.Rogers, 18.01.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra formiddagen blir det skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -10 grader. Om natten -12°C. Vinden Øst blåser laber til frisk, in Böen stiv.

Vær i Edmonton Intl. A., ALTA, 18.01.2018

På Onsdag er det hele dagen lettskyet. Sent på kvelden får vi skyet, men fast überall tørt vær. Om natten blir det til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -4°C. Vinden blåser svak fra sørøstligen retninger.

Vær i Eureka, NU, 18.01.2018

På Onsdag er det hele dagen lettskyet. Om natten kommer en overgang til skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -26 grader. Om natten -27°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 18.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Miami, Fl, 18.01.2018

Etter oppholdsvær eller sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Midt på dagen gir oss overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Montreal Trudeau Intl A., QUE, 18.01.2018

På Onsdag er det i lengre perioder tettere skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden dominerer for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -8 grader. Om natten -10°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i New York JFK Intl., 18.01.2018

På Onsdag er det lengre perioder med skyet med tidvis regn eller sludd. Ettermiddagen blir skyet med enkelte snøbyger. Sent på kvelden gir oss skyet vær med tidvis utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -7°C. Vinden Nordvestøker i sent om kvelden styrke og får kast på vindstyrke 7.

Vær i Seattle WA/SEATAC Intl, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Natten gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 7°C. Spesielt om ettermiddagen blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørvind.