Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Amerika

Vær Canada Vær USA Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Asia Vær Mellom-Amerika Vær Canada Vær USA
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Edmonton Tidssone: America/Edmonton

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nord-Amerika

Vær i Barrow/W.Post W.Rogers, 26.06.2019

På Tirsdag er det i lengre perioder tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet, forbigående også sol. Kvelden gir oss skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 3 grader. Om natten 0°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Edmonton Intl. A., ALTA, 26.06.2019

På Tirsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet, forbigående også sol. Kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 7°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Eureka, NU, 26.06.2019

På Tirsdag er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 2°C. Vinden blåser svak, i kast sterk fra vestligen retninger.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 26.06.2019

På Tirsdag er det fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om kvelden dominerer skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 16°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Miami, Fl, 26.06.2019

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen blir været lett vekslende med lokale regnbyger eller tordenbyger. Ettermiddagen gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 28°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Montreal Trudeau Intl A., QUE, 26.06.2019

På Tirsdag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Om kvelden blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyete vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i New York JFK Intl., 26.06.2019

Etter vekslende vær med enkelte regnbyger i morgentimene blir det tidvis disig, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 21°C. Vinden blåser svak fra sørligen retninger.

Vær i Seattle WA/SEATAC Intl, 26.06.2019

På Tirsdag er det for det meste skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om kvelden kan vi forvente til tider lettskyet vær. Om natten kommer det en overgang til tungt, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Vestvind.