Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Amerika

Vær Canada Vær USA Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Asia Vær Mellom-Amerika Vær Canada Vær USA
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Edmonton Tidssone: America/Edmonton

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Vær i Barrow/W.Post W.Rogers, 14.12.2018

På Fredag er det skyet med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -22 grader. Om natten -25°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Edmonton Intl. A., ALTA, 14.12.2018

Etter i morgentimene, blir det overveiende for det meste sol . Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -2°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørvind.

Vær i Eureka, NU, 14.12.2018

På Fredag er det lengre perioder med skyet med enkelte snøbyger. Ettermiddagen blir overveiende fint vær. Kvelden gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -29 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -28 grader. Om natten -31°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 14.12.2018

På Fredag er det fremdeles vekslende sol og skyer om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Om kvelden dominerer lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Miami, Fl, 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder delvis sol. Sent på kvelden dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sørøst.

Vær i Montreal Trudeau Intl A., QUE, 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder tettere skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett sludd og regn. Om natten kan vi forvente overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 1°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i New York JFK Intl., 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Seattle WA/SEATAC Intl, 14.12.2018

Etter i morgentimene, blir det overveiende skyet vær med lett regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 5°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørøstvind, som dreier om formiddagen til Sør .