Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nord-Amerika

Vær Canada Vær USA Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Mellom-Amerika Vær Asia Vær Mellom-Amerika Vær Canada Vær USA
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Edmonton Tidssone: America/Edmonton

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Flyvær

Flyvær Nord-Amerika

Vær i Barrow/W.Post W.Rogers, 24.02.2019

På Søndag er det om dagen vekslende sol og skyer. Om kvelden blir det nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Om natten blir det overveiende skyet, forbigående også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt -8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -5 grader. Om natten -11°C. Det blåser frisker, i kast stiver Sørvind, som om ettermiddagen dreier til Sørvest.

Vær i Edmonton Intl. A., ALTA, 24.02.2019

På Søndag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -32 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -22 grader. Om natten -34°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Eureka, NU, 24.02.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lokale snøbyger. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til mye sol. Midt på dagen gir oss skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -43 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt -40 grader. Om natten -42°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 24.02.2019

På Søndag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Miami, Fl, 24.02.2019

På Søndag er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Montreal Trudeau Intl A., QUE, 24.02.2019

På Søndag er det lengre perioder med skyet med enkelte snøbyger. Ettermiddagen blir skyet med lett sludd og regn. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lette snøbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten -3°C. Vinden, labere bis friske som blåser i kast på storm styrkee blåser først fra Øst, om kvelden fra Sørvest.

Vær i New York JFK Intl., 24.02.2019

På Søndag er det for det meste tett skydekke og regnvær. Om kvelden kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 1°C. Vinden, som i begynnelsen svake Sørøstwind blåser om natten sterk, i kast på storm styrke og dreier til Vest.

Vær i Seattle WA/SEATAC Intl, 24.02.2019

Tidlig om morgenen er det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Allerede om formiddagen blir det skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Midt på dagen viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 1°C. Vinden Nordøstblåser svakt.