Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Polynesia

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Sol

Sol Norge

Temperatur

Temperatur Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Vær i Honiara/Henderson, 22.09.2018

På Lørdag er det om formiddagen fremdeles maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i La Tontouta, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Lamap/Malekula, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden blir det en overgang til skyet vær, tidvis med utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 23°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørøstvind.

Vær i Nadi/Intl, 22.09.2018

På Lørdag er det om dagen overveiende fint vær. Om kvelden blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende skyet, forbigående også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Norfolk Island/CIV, 22.09.2018

Tidlig om morgenen er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lett regn. Natten gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørvest blåser laber til frisk, in Böen stiv.

Vær i Sola/Vanua Lava, 22.09.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til overskyet, men overveiende tørt vær. Natten gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 25°C. Om natten kommer laber vind fra sørøstligen retninger.