Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Polynesia

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Vær i Honiara/Henderson, 20.06.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i La Tontouta, 20.06.2019

På Torsdag er det hele dagen for det meste sol. Sent på kvelden får vi overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten blir det maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Vinden Østøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber.

Vær i Lamap/Malekula, 20.06.2019

På Torsdag er det om dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om kvelden blir det tett skydekke, men overveiende tørt vær. Om natten blir det overveiende skyet vær med lett regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøstblåser svak.

Vær i Nadi/Intl, 20.06.2019

På Torsdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke. Sent på kvelden kommer det en overgang til lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Norfolk Island/CIV, 20.06.2019

Etter tidvis sol i morgentimene blir det tidvis skyet vær med lett regn. Midt på dagen gir oss vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Sola/Vanua Lava, 20.06.2019

På Torsdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørøstvind.