Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Polynesia

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Sol

Sol Norge

Vær i Honiara/Henderson, 20.01.2018

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Om ettermiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i La Tontouta, 20.01.2018

På Lørdag er det for det meste delvis sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyet vær, tidvis med utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Lamap/Malekula, 20.01.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles delvis sol. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Natten gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Nadi/Intl, 20.01.2018

På Lørdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til tett skydekke vær og regn. Sent på kvelden gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Norfolk Island/CIV, 20.01.2018

På Lørdag er det i lengre perioder delvis sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Natten gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 21°C. Midt på dagen kommer laber vind fra nordøstligen retninger.

Vær i Sola/Vanua Lava, 20.01.2018

På Lørdag må vi regne med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Vinden Østblåser svakt.