Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Polynesia

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Vær i Honiara/Henderson, 25.04.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lokalt regn. Natten gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i La Tontouta, 25.04.2018

På Onsdag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Lamap/Malekula, 25.04.2018

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir ossmaksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Om kvelden dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Nadi/Intl, 25.04.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles fint vær eller sol. Fra middagstimene dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Natten gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Norfolk Island/CIV, 25.04.2018

På Onsdag er det skyet med lett regn. Natten til Torsdag er det disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 21°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Østvind.

Vær i Sola/Vanua Lava, 25.04.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen blir det sol eller lettskyet. Natten viser seg med skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Østvind.