Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Polynesia

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Nedbør

Nedbør Norge

Luftstrømmer

Luftstrømmer Norge

Flyvær

Flyvær Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Vær i Honiara/Henderson, 21.02.2019

Etter sterkt skyet, regnvær i morgentimene blir været delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Midt på dagen viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i La Tontouta, 21.02.2019

Tidlig om morgenen er det delvis lettskyet, med perieller med sol. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Lamap/Malekula, 21.02.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen blir det delvis lettskyet, med perieller med sol. Midt på dagen viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Nadi/Intl, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Sent på kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Norfolk Island/CIV, 21.02.2019

På Torsdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 24°C. Vinden Øst blåser laber, i kast sterk.

Vær i Sola/Vanua Lava, 21.02.2019

Etter skyet vær med lett regn om formiddagen blir det overveiende vekslende oppholdsvær og skyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvind.