Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Polynesia

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Skyer

Skyer Norge

Sol

Sol Norge

Radar

Radar Norge Radar NorgeRadar Norge

Vær i Honiara/Henderson, 20.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Om ettermiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i La Tontouta, 20.04.2019

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Fra middagstimene dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Lamap/Malekula, 20.04.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, forbigående også sol. Kvelden gir oss skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Nadi/Intl, 20.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Om ettermiddagen kommer en overgang til tett skydekke vær og regn. Kvelden gir oss overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Norfolk Island/CIV, 20.04.2019

Tidlig om morgenen er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Allerede om formiddagen blir det skyet med lett regn. Kvelden viser seg med til dels skyet, til dels klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 19°C. Vinden blåser laber til frisk og kommer fra østligen retninger.

Vær i Sola/Vanua Lava, 20.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen dominerer overskyet, men overveiende tørt vær. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser svakt.