Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Polynesia

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Sol

Sol Norge

Nedbør

Nedbør Norge

Lufttrykk

Lufttrykk Norge

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Norge

Vær i Honiara/Henderson, 18.07.2018

På Tirsdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til av og til skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i La Tontouta, 18.07.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede i løpet av formiddagen blir det skyet, forbigående også fint vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Lamap/Malekula, 18.07.2018

Etter for det meste sol om formiddagen blir det overveiende til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Nadi/Intl, 18.07.2018

På Tirsdag er det for det meste fint vær eller sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til av og til skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Norfolk Island/CIV, 18.07.2018

Tidlig om morgenen er det overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen blir det skyet med lokalt regn. Natten viser seg med til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordøker i styrke om natten og blåser laber.

Vær i Sola/Vanua Lava, 18.07.2018

På Tirsdag er det skyet, forbigående også fint vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøstblåser svakt.