Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Amerika

Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Peru Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Colombia Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Argentina Vær Paraguay Vær Peru Vær Uruguay Vær Ecuador Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Brasil Vær Mellom-Amerika Vær Colombia Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Surinam
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Asuncion Tidssone: America/Asuncion

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Vær i Arica, 22.04.2019

Etter tunge skyer, men overveiende tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen for det meste sonnig. Sent på kvelden gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Vinden Sørvestblåser først laber, om kvelden svak.

Vær i Asuncion Aeropuerto, 22.04.2019

På Mandag er det fremdeles lettt vekslende med enkelte regnbyger eller tordenbyger om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Buenos Aires/CIV, 22.04.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 22.04.2019

På Mandag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om kvelden kan vi forvente skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Eduardo Gomes Int., 22.04.2019

Etter tidvis sol i morgentimene blir været skyet med lett regn. Kvelden viser seg med vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Iquitos, 22.04.2019

På Mandag er det lengre perioder med skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Ettermiddagen blir skyet med lokalt regn. Kvelden gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Palmas/Tocantins, 22.04.2019

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lett regn. Midt på dagen gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Punta Arenas, 22.04.2019

Etter lettskyet vær i morgentimene blir været skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Ettermiddagen viser seg med til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 5°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Vestpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Quinta Normal, 22.04.2019

På Mandag er det overveiende for det meste sol. Kommende natt blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 22.04.2019

På Mandag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Viru-Viru, 22.04.2019

På Mandag er det om dagen vekslende sol og skyer. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Sent på kvelden blir det overveiende skyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 22°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordvestpå blåser om kvelden svak.