Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Amerika

Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Peru Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Colombia Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Argentina Vær Paraguay Vær Peru Vær Uruguay Vær Ecuador Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Brasil Vær Mellom-Amerika Vær Colombia Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Surinam
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Asuncion Tidssone: America/Asuncion

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Vær i Arica, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Asuncion Aeropuerto, 29.05.2020

På Fredag er det hele dagen sol. Natten til Lørdag blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 15°C. Vinden labere Nordøstavtar om kvelden og blåser fremdeles svak.

Vær i Buenos Aires/CIV, 29.05.2020

Om formiddagen er det fremdeles vekslende sol og skyer. Den andre halvparten av dagen gir oss oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 29.05.2020

På Fredag er det for det meste fint vær eller sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær. Om natten kommer det en overgang til for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Eduardo Gomes Int., 29.05.2020

På Fredag er det om formiddagen fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Ettermiddagen gir oss skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Iquitos, 29.05.2020

På Fredag er det i lengre perioder overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lokalt regn. Om kvelden kan vi forvente lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Palmas/Tocantins, 29.05.2020

På Fredag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Ettermiddagen gir ossoppholdsvær eller sol. Sent på kvelden dominerer skyet vær med tidvis utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Punta Arenas, 29.05.2020

Om Fredagformiddagen er det fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen blir været overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Vestpå blåser om natten svak.

Vær i Quinta Normal, 29.05.2020

På Fredag er det tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 29.05.2020

På Fredag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 18°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Viru-Viru, 29.05.2020

På Fredag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 17°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Nordvestpå blåser om kvelden svak.