Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Amerika

Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Peru Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Colombia Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Argentina Vær Paraguay Vær Peru Vær Uruguay Vær Ecuador Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Brasil Vær Mellom-Amerika Vær Colombia Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Surinam
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Asuncion Tidssone: America/Asuncion

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Vær i Arica, 23.06.2018

På Lørdag er det for det meste skyet, men for med meste ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente skyet, forbigående også stjerneklart vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Asuncion Aeropuerto, 23.06.2018

På Lørdag er det for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Buenos Aires/CIV, 23.06.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles sol. Fra middagstimene dominerer skyet, forbigående også sol. Kvelden gir oss stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 3°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvestvind.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Eduardo Gomes Int., 23.06.2018

På Lørdag er det overveiende delvis lettskyet, med perieller med sol. Kommende natt blir det for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Iquitos, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Ettermiddagen gir ossskyet vær med lokalt regn. Om kvelden dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Palmas/Tocantins, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Punta Arenas, 23.06.2018

Tidlig om morgenen er det delvis sol. Allerede om formiddagen er det errscht overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Natten gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 2°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk og kommer fra vestligen, senere nordvestligen retninger.

Vær i Quinta Normal, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 21°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Viru-Viru, 23.06.2018

På Lørdag er det om formiddagen fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Natten gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 19°C. Vinden Nordblåser først sterk, i kast storm styrke, om natten svak.