Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Amerika

Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Peru Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Colombia Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Argentina Vær Paraguay Vær Peru Vær Uruguay Vær Ecuador Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Brasil Vær Mellom-Amerika Vær Colombia Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Surinam
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Asuncion Tidssone: America/Asuncion

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Vær i Arica, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 19°C. Vinden labere Sørvestavtar om kvelden og blåser fremdeles svak.

Vær i Asuncion Aeropuerto, 21.03.2018

På Onsdag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Buenos Aires/CIV, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 17°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Østvind.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Eduardo Gomes Int., 21.03.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lett regn. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Iquitos, 21.03.2018

På Onsdag er det fremdeles overskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Om natten dominerer lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Palmas/Tocantins, 21.03.2018

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene blir været skyet med lett regn. Sent på kvelden viser seg med overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Punta Arenas, 21.03.2018

På Onsdag er det for det meste overskyet. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Vinden Nord blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Quinta Normal, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder overskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til tett skydekke vær og regn. Natten gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørblåser først laber, i kast sterk, sent om kvelden svak.

Vær i Viru-Viru, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen blir det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordvestblåser først laber, i kast stiv, om kvelden svak.