Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Amerika

Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Peru Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Colombia Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Argentina Vær Paraguay Vær Peru Vær Uruguay Vær Ecuador Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Brasil Vær Mellom-Amerika Vær Colombia Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Surinam
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Asuncion Tidssone: America/Asuncion

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Vær i Arica, 27.06.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været overveiende sol. Kvelden gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Asuncion Aeropuerto, 27.06.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 9°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Buenos Aires/CIV, 27.06.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 8°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Nordvest.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 27.06.2019

På Torsdag er det om dagen overveiende sol. Om kvelden blir det skyet vær. Sent på kvelden blir det overveiende tidvis klares vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Eduardo Gomes Int., 27.06.2019

På Torsdag er det fremdeles maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om ettermiddagen dominerer skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Iquitos, 27.06.2019

På Torsdag er det for det meste skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om kvelden kan vi forvente overveiende stjerneklart vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyete vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Palmas/Tocantins, 27.06.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 20°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Punta Arenas, 27.06.2019

På Torsdag er det om dagen maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Om kvelden blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 1 grader. Om natten -3°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørvestvind.

Vær i Quinta Normal, 27.06.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer sol eller lettskyet vær. Kvelden gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 27.06.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Viru-Viru, 27.06.2019

På Torsdag er det for det meste overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente tett skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 15°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordvestpå blåser om kvelden svak.