Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Amerika

Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Peru Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Colombia Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Argentina Vær Paraguay Vær Peru Vær Uruguay Vær Ecuador Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Brasil Vær Mellom-Amerika Vær Colombia Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Surinam
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Asuncion Tidssone: America/Asuncion

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Vær i Arica, 18.12.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 19°C. Midt på dagen kommer laberer, i kast sterker Sørvestwind auf.

Vær i Asuncion Aeropuerto, 18.12.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 27°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordøstpå blåser om kvelden svak.

Vær i Buenos Aires/CIV, 18.12.2018

Tirsdag gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 20°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Sørøstpå blåser om natten svak.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder overveiende sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden gir oss lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Eduardo Gomes Int., 18.12.2018

Tidlig om morgenen er det delvis lettskyet, med perieller med sol. Allerede om formiddagen blir det skyet med lett regn. Kvelden viser seg med skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Iquitos, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyete vær med lokalt regn. Sent på kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Palmas/Tocantins, 18.12.2018

På Tirsdag kan vi regne med tidvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 23°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Punta Arenas, 18.12.2018

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Fra midt på dagen blir været skyet med lokalt regn. Ettermiddagen gir oss til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 8°C. Vinden, som Nordvest-, senere Vestblåser først frisk, i kast på stiv, sent om kvelden deretter bare svak.

Vær i Quinta Normal, 18.12.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 10°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 18.12.2018

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Sørpå blåser om kvelden svak.

Vær i Viru-Viru, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir ossspredt skydekke. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Nordvestpå blåser om kvelden svak.