Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Amerika

Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Peru Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Colombia Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Argentina Vær Paraguay Vær Peru Vær Uruguay Vær Ecuador Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Brasil Vær Mellom-Amerika Vær Colombia Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Surinam
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Asuncion Tidssone: America/Asuncion

Sol

Sol Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Vær i Arica, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 19°C. Vinden Sørvestøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Asuncion Aeropuerto, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyfritt. Om ettermiddagen dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Buenos Aires/CIV, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordblåser svak.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 21.02.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Eduardo Gomes Int., 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om kvelden dominerer skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Iquitos, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Ettermiddagen gir ossskyet vær med lett regn. Om kvelden dominerer skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Palmas/Tocantins, 21.02.2019

Etter overveiende oppholdsvær i morgentimene blir været skyet med lett regn. Midt på dagen viser seg med vekslende oppholdsvær og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Punta Arenas, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til mer eller mindre skyet vær. Natten gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 3°C. Vinden Vestøker i om ettermiddagen styrke og får kast på vindstyrke 8.

Vær i Quinta Normal, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.02.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra middagstimene dominerer lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Kvelden gir oss tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Viru-Viru, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 24°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordvestpå blåser om kvelden svak.