Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Sør-Amerika

Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Peru Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Argentina Vær Chile Vær Colombia Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Argentina Vær Paraguay Vær Peru Vær Uruguay Vær Ecuador Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Brasil Vær Mellom-Amerika Vær Colombia Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Surinam
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Asuncion Tidssone: America/Asuncion

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Vær i Arica, 21.11.2019

Tidlig om morgenen er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til overveiende sol. Sent på kvelden gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 18°C. Midt på dagen kommer laberer, i kast sterker Sørvestwind auf.

Vær i Asuncion Aeropuerto, 21.11.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 40 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Buenos Aires/CIV, 21.11.2019

På Torsdag er det fremdeles lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende mellom sol og skyet vær. Om natten dominerer lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 21.11.2019

På Torsdag er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om ettermiddagen dominerer sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Eduardo Gomes Int., 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Ettermiddagen gir ossskyet vær med lett regn. Om kvelden dominerer vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Iquitos, 21.11.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Sent på kvelden gir oss til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Palmas/Tocantins, 21.11.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Punta Arenas, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden dominerer til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 8°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Nordvestvind.

Vær i Quinta Normal, 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.11.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været for det meste sol, av og til også lettskyet. Natten gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørøstøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Viru-Viru, 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 24°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordvestpå blåser om kvelden svak.