Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Guatemala

Vær Belize Vær Honduras Vær Honduras Vær Belize Vær Belize Vær Honduras Vær Nicaragua Vær Belize Vær Mexico Vær El Salvador Vær Honduras
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Guatemala Tidssone: America/Guatemala

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Sol

Sol Nord-Amerika

Vær i Guatemala/Intl, 25.04.2018

På Onsdag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det skyet vær. Sent på kvelden blir det overveiende maksimalt forbigående skyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 17°C. Først blåser det svak nordliger vind, midt på dagen laberer, i kast stiver Sørvind.

Vær i Huehuetenango, 25.04.2018

På Onsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om kvelden blir det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Puerto Barrios, 25.04.2018

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Natten gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i San Jose, 25.04.2018

På Onsdag er det for det meste mye sol. Om kvelden kan vi forvente sterkt skyet, regnvær. Sent på kvelden kommer det en overgang til av og til skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Tikal/Intl, 25.04.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Østvind.