Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Guatemala

Vær Belize Vær Honduras Vær Honduras Vær Belize Vær Belize Vær Honduras Vær Nicaragua Vær Belize Vær Mexico Vær El Salvador Vær Honduras
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Guatemala Tidssone: America/Guatemala

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Vær i Guatemala/Intl, 20.01.2018

På Lørdag er det skyet, forbigående også fint vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 14°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvind.

Vær i Huehuetenango, 20.01.2018

Tidlig om morgenen er det delvis sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørøstblir om ettermiddagen stadig sterkere laber.

Vær i Puerto Barrios, 20.01.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke. Ettermiddagen gir oss overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i San Jose, 20.01.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Tikal/Intl, 20.01.2018

På Lørdag er det lengre perioder med vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen blir delvis sol. Natten gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Østvind.