Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Guatemala

Vær Belize Vær Honduras Vær Honduras Vær Belize Vær Belize Vær Honduras Vær Nicaragua Vær Belize Vær Mexico Vær El Salvador Vær Honduras
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Guatemala Tidssone: America/Guatemala

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Sol

Sol Nord-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Vær i Guatemala/Intl, 18.07.2018

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer skyet, forbigående også sol. Natten gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 17°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Nord.

Vær i Huehuetenango, 18.07.2018

På Tirsdag er det for det meste overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente skyet vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Puerto Barrios, 18.07.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, forbigående også sol. Sent på kvelden gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i San Jose, 18.07.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Tikal/Intl, 18.07.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Ettermiddagen gir ossvekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om kvelden dominerer lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.