Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Honduras

Vær Nicaragua Vær Guatemala Vær El Salvador Vær Nicaragua Vær Belize Vær Guatemala Vær El Salvador
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Amapala AmapalaAmapala La Ceiba/Intl La Ceiba/IntlLa Ceiba/Intl La Mesa/San Pedro Sula La Mesa/San Pedro SulaLa Mesa/San Pedro Sula Catacamas CatacamasCatacamas La Esperanza La EsperanzaLa Esperanza Tegucigalpa TegucigalpaTegucigalpa Choluteca CholutecaCholuteca © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Tegucigalpa Tidssone: America/Tegucigalpa

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Flyvær

Flyvær Nord-Amerika

Vær i Amapala, 21.11.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Catacamas, 21.11.2019

Torsdag gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 19°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Choluteca, 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i La Ceiba/Intl, 21.11.2019

På Torsdag er det hele dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Om natten kommer en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i La Esperanza, 21.11.2019

På Torsdag er det om dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om kvelden blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 14°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i La Mesa/San Pedro Sula, 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Tegucigalpa, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Sent på kvelden blir det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordblåser svakt.