Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mexico

Vær Guatemala Vær Costa Rica Vær Nicaragua Vær El Salvador Vær Honduras Vær Belize Vær Guatemala
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Mexico_City Tidssone: America/Mexico_City

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Flyvær

Flyvær Nord-Amerika

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Vær i Acapulco, 20.04.2019

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i La Paz, 20.04.2019

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Mexico City/Licenc, 20.04.2019

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 13°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Nordwind auf.

Vær i Nueva Casas Grandes, 20.04.2019

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørvestblåser først laber, i kast sterk, sent om kvelden svak.

Vær i Puerto Vallarta Intl, 20.04.2019

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene, kan vi vente for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordøstøker i styrke sent om kvelden og blåser laber, i kast stiv.