Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mexico

Vær Guatemala Vær Costa Rica Vær Nicaragua Vær El Salvador Vær Honduras Vær Belize Vær Guatemala
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Mexico_City Tidssone: America/Mexico_City

Sol

Sol Nord-Amerika

Flyvær

Flyvær Nord-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nord-Amerika

Vær i Acapulco, 18.12.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 23°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i La Paz, 18.12.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Mexico City/Licenc, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder lettskyet. Om ettermiddagen dominerer til dels lettskyet, til dels også sol. Om natten kan vi forvente lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 10°C. Om kvelden kommer laberer, i kast sterker Østwind auf.

Vær i Nueva Casas Grandes, 18.12.2018

På Tirsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Puerto Vallarta Intl, 18.12.2018

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Nordøstvind.