Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mexico

Vær Guatemala Vær Costa Rica Vær Nicaragua Vær El Salvador Vær Honduras Vær Belize Vær Guatemala
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Mexico_City Tidssone: America/Mexico_City

Sol

Sol Nord-Amerika

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Vær i Acapulco, 23.06.2018

På Lørdag er det lengre perioder med lettskyet. Ettermiddagen blir vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Kvelden gir oss til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i La Paz, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Mexico City/Licenc, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Ettermiddagen gir ossvekslende vær, med enkelte regnbyger. Om kvelden dominerer lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Nueva Casas Grandes, 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Puerto Vallarta Intl, 23.06.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles skyet, men for med meste ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været vekslende sol og skyer. Ettermiddagen gir oss overveiende solrikt. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordøstøker i styrke sent om kvelden og blåser laber, i kast sterk.