Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mexico

Vær Guatemala Vær Costa Rica Vær Nicaragua Vær El Salvador Vær Honduras Vær Belize Vær Guatemala
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Mexico_City Tidssone: America/Mexico_City

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Vær i Acapulco, 24.09.2018

På Mandag er det skyet, forbigående også fint vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i La Paz, 24.09.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Mexico City/Licenc, 24.09.2018

På Mandag er det for det meste overskyet. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyete vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Nueva Casas Grandes, 24.09.2018

På Mandag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Puerto Vallarta Intl, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder delvis sol. Ettermiddagen gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 27°C. Vinden Nordøstblåser svakt.