Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mexico

Vær Guatemala Vær Costa Rica Vær Nicaragua Vær El Salvador Vær Honduras Vær Belize Vær Guatemala
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Mexico_City Tidssone: America/Mexico_City

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Vær i Acapulco, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i La Paz, 29.05.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 19°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Mexico City/Licenc, 29.05.2020

På Fredag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen dominerer vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden kan vi forvente til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Nueva Casas Grandes, 29.05.2020

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Puerto Vallarta Intl, 29.05.2020

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær om formiddagen, kan vi forvente overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 25°C. Sent på kvelden kommer laberer, i kast stiver Nordøstwind auf.