Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mexico

Vær Guatemala Vær Costa Rica Vær Nicaragua Vær El Salvador Vær Honduras Vær Belize Vær Guatemala
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Mexico_City Tidssone: America/Mexico_City

Sol

Sol Nord-Amerika

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Vær i Acapulco, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 22°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i La Paz, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Mexico City/Licenc, 21.03.2018

På Onsdag er det om dagen lengre perioder med sol. Om kvelden blir det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden blir det overveiende gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 11°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Sørøstwind auf.

Vær i Nueva Casas Grandes, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 8°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Puerto Vallarta Intl, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørvestøker i styrke sent om kvelden og blåser laber, i kast sterk.