Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mexico

Vær Guatemala Vær Costa Rica Vær Nicaragua Vær El Salvador Vær Honduras Vær Belize Vær Guatemala
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Mexico_City Tidssone: America/Mexico_City

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Flyvær

Flyvær Nord-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Vær i Acapulco, 21.11.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i La Paz, 21.11.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Mexico City/Licenc, 21.11.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sonnig. Om ettermiddagen dominerer vekslende mellom sol og skyet vær. Sent på kvelden kan vi forvente lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Nueva Casas Grandes, 21.11.2019

På Torsdag er det hele dagen for det meste sonnig. Sent på kvelden blir det skyet med lett regn. Om natten dominerer så lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 4°C. Vinden Sørvestblåser først laber, i kast sterk, om natten svak.

Vær i Puerto Vallarta Intl, 21.11.2019

Etter sol eller lettskyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordøstvind.