Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mexico

Vær Guatemala Vær Costa Rica Vær Nicaragua Vær El Salvador Vær Honduras Vær Belize Vær Guatemala
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Mexico_City Tidssone: America/Mexico_City

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Sol

Sol Nord-Amerika

Flyvær

Flyvær Nord-Amerika

Vær i Acapulco, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i La Paz, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Mexico City/Licenc, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 10°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørøstpå blåser om natten svak.

Vær i Nueva Casas Grandes, 21.02.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørvestpå blåser om kvelden svak.

Vær i Puerto Vallarta Intl, 21.02.2019

På Torsdag er det fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente sol eller lettskyet vær. Om kvelden dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Sørvestvind.