Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mexico

Vær Guatemala Vær Costa Rica Vær Nicaragua Vær El Salvador Vær Honduras Vær Belize Vær Guatemala
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Mexico_City Tidssone: America/Mexico_City

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nord-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Vær i Acapulco, 21.06.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 28°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i La Paz, 21.06.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 40 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Mexico City/Licenc, 21.06.2019

På Fredag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Om natten blir det overveiende tett skydekke, men overveiende tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 16°C. Om kvelden kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.

Vær i Nueva Casas Grandes, 21.06.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Puerto Vallarta Intl, 21.06.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordøstøker i styrke sent om kvelden og blåser laber, i kast stiv.