Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Mexico

Vær Guatemala Vær Costa Rica Vær Nicaragua Vær El Salvador Vær Honduras Vær Belize Vær Guatemala
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Mexico_City Tidssone: America/Mexico_City

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nord-Amerika

Vær i Acapulco, 18.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i La Paz, 18.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Mexico City/Licenc, 18.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 1°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Nueva Casas Grandes, 18.01.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten -4°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Puerto Vallarta Intl, 18.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Nordøstvind.