Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Arizona

Vær Mellom-Amerika Vær New-Mexiko Vær Nevada Vær California Vær Utah Vær Mellom-Amerika Vær Colorado
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Kingman (AZ) Kingman (AZ)Kingman (AZ) Nogales (AZ) Nogales (AZ)Nogales (AZ) Page (AZ) Page (AZ)Page (AZ) Phoenix (AZ) Phoenix (AZ)Phoenix (AZ) Prescott (AZ) Prescott (AZ)Prescott (AZ) Tucson (AZ) Tucson (AZ)Tucson (AZ) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Phoenix Tidssone: America/Phoenix

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Sol

Sol Nord-Amerika

Vær i Kingman AZ/Mohave CIV, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 21°C. Vinden friske Sørvestavtar om natten og blåser fremdeles svak.

Vær i Nogales, Nogales Int, 19.07.2019

Etter gjennomgående sol i morgentimene blir det tidvis lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Midt på dagen gir oss vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 19°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Page Municipal Airport, AZ, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Phoenix AZ/Sky Harbor, 19.07.2019

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 30 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 43 grader. Om natten 30°C. Vinden Vestblir midt på dagen stadig sterkere laber.

Vær i Prescott AZ/Love, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 17°C. Vinden Sørvestblåser først laber, i kast sterk, sent om kvelden svak.

Vær i Tucson AZ/Intl, 19.07.2019

På Fredag er det om formiddagen fremdeles lengre perioder med sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til lett vekslende vær med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss vedvarende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordvestvind.