Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Arizona

Vær Mellom-Amerika Vær New-Mexiko Vær Nevada Vær California Vær Utah Vær Mellom-Amerika Vær Colorado
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Kingman (AZ) Kingman (AZ)Kingman (AZ) Nogales (AZ) Nogales (AZ)Nogales (AZ) Page (AZ) Page (AZ)Page (AZ) Phoenix (AZ) Phoenix (AZ)Phoenix (AZ) Prescott (AZ) Prescott (AZ)Prescott (AZ) Tucson (AZ) Tucson (AZ)Tucson (AZ) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Phoenix Tidssone: America/Phoenix

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nord-Amerika

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Sol

Sol Nord-Amerika

Vær i Kingman AZ/Mohave CIV, 17.10.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørvestblåser først frisk, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Nogales, Nogales Int, 17.10.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 12°C. Vinden labere Søravtar sent om kvelden og blåser fremdeles svak.

Vær i Page Municipal Airport, AZ, 17.10.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Phoenix AZ/Sky Harbor, 17.10.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Prescott AZ/Love, 17.10.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Tucson AZ/Intl, 17.10.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørblåser først laber, i kast stiv, om ettermiddagen svak.