Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær California

Vær Utah Vær Idaho Vær Arizona Vær Oregon Vær Mellom-Amerika Vær Nevada
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Los_Angeles Tidssone: America/Los_Angeles

Sol

Sol Nord-Amerika

Flyvær

Flyvær Nord-Amerika

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Vær i Bishop CA, 20.08.2019

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 20.08.2019

Tidlig om morgenen er det skyet, forbigående også fint vær. Allerede om formiddagen er det errscht for det meste sol. Natten gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 18°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Vestpå blåser om natten svak.

Vær i Redding CA, 20.08.2019

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i San Diego CA/Miramar, 20.08.2019

På Tirsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Sent på kvelden gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i San Francisco CA/Intl, 20.08.2019

Etter tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir været for det meste sol, av og til også lettskyet. Natten viser seg med tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 15°C. Vinden Vestblåser først frisk, i kast stiv, om natten svak.