Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær California

Vær Utah Vær Idaho Vær Arizona Vær Oregon Vær Mellom-Amerika Vær Nevada
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Los_Angeles Tidssone: America/Los_Angeles

Flyvær

Flyvær Nord-Amerika

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Vær i Bishop CA, 05.06.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 14°C. Midt på dagen kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 05.06.2020

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær i morgentimene blir været delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden viser seg med tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Vinden Vestblåser først laber, om natten svak.

Vær i Redding CA, 05.06.2020

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 14°C. Vinden labere Søravtar om kvelden og når etter hvert styrke 2 i gjennomsnitt.

Vær i San Diego CA/Miramar, 05.06.2020

På Fredag er det i lengre perioder skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i San Francisco CA/Intl, 05.06.2020

På Fredag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Om ettermiddagen dominerer gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 14°C. Vinden, som i begynnelsen sterke blåste i kast storm styrkee Vestpå blåser om natten laber.