Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær California

Vær Utah Vær Idaho Vær Arizona Vær Oregon Vær Mellom-Amerika Vær Nevada
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Los_Angeles Tidssone: America/Los_Angeles

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Vær i Bishop CA, 24.02.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten -3°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 24.02.2019

På Søndag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Redding CA, 24.02.2019

På Søndag er det hele dagen tett skydekke og regnvær. Sent på kvelden blir det tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om natten dominerer så skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i San Diego CA/Miramar, 24.02.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i San Francisco CA/Intl, 24.02.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles delvis sol. Fra formiddagen blir det gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørblåser svakt.