Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær California

Vær Utah Vær Idaho Vær Arizona Vær Oregon Vær Mellom-Amerika Vær Nevada
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Los_Angeles Tidssone: America/Los_Angeles

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Sol

Sol Nord-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nord-Amerika

Vær i Bishop CA, 27.04.2019

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 8°C. Midt på dagen kommer laberer, i kast stiver Nordvestwind auf.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 27.04.2019

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været vekslende sol og skyer. Kvelden gir oss skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Vestpå blåser om natten svak.

Vær i Redding CA, 27.04.2019

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i San Diego CA/Miramar, 27.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Ettermiddagen gir ossoverveiende oppholdsvær. Sent på kvelden dominerer disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i San Francisco CA/Intl, 27.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder for det meste sol. Ettermiddagen gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 11°C. Vinden, som Nordvest-, senere Vestblåser først frisk, i kast på stiv, om natten deretter bare svak.