Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær California

Vær Utah Vær Idaho Vær Arizona Vær Oregon Vær Mellom-Amerika Vær Nevada
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Los_Angeles Tidssone: America/Los_Angeles

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Flyvær

Flyvær Nord-Amerika

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Vær i Bishop CA, 26.06.2019

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 12°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørpå blåser om natten svak.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 26.06.2019

På Tirsdag er det fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om kvelden dominerer skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 16°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Redding CA, 26.06.2019

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i San Diego CA/Miramar, 26.06.2019

Etter tunge skyer, men overveiende tørt vær i morgentimene blir det tidvis sol eller lettskyet vær. Ettermiddagen gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 15°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i San Francisco CA/Intl, 26.06.2019

På Tirsdag er det lengre perioder med overveiende fint vær. Ettermiddagen blir skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 13°C. Vinden Vestblåser først sterk, i kast storm styrke, om natten laber.