Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær California

Vær Utah Vær Idaho Vær Arizona Vær Oregon Vær Mellom-Amerika Vær Nevada
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Los_Angeles Tidssone: America/Los_Angeles

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Vær i Bishop CA, 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 14°C. Vinden Nordøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Om kvelden dominerer nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 16°C. Vinden labere Sørøstavtar om kvelden og blåser fremdeles svak.

Vær i Redding CA, 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 41 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser først laber, i kast stiv, om natten svak.

Vær i San Diego CA/Miramar, 23.06.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles vekslende sol og skyer. Fra midt på dagen blir været lettskyet. Ettermiddagen gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i San Francisco CA/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 14°C. Vinden Nordvestblåser først frisk, i kast stiv, om natten svak.