Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær California

Vær Utah Vær Idaho Vær Arizona Vær Oregon Vær Mellom-Amerika Vær Nevada
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Los_Angeles Tidssone: America/Los_Angeles

Temperatur

Temperatur Nord-Amerika

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Vær i Bishop CA, 24.09.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Los Angeles CA/Intl, 24.09.2018

På Mandag er det overveiende delvis sol. Kommende natt blir det tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 16°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Redding CA, 24.09.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 16°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Nordpå blåser om natten svak.

Vær i San Diego CA/Miramar, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Om ettermiddagen dominerer overveiende solrikt. Sent på kvelden kan vi forvente skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i San Francisco CA/Intl, 24.09.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 13°C. Midt på dagen kommer frisker, i kast stiver Nordvestwind auf.