Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Florida

Vær Georgia Vær Georgia Vær Alabama Vær Georgia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville (FL) Jacksonville (FL)Jacksonville (FL) Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) Orlando (FL) Orlando (FL)Orlando (FL) Pensacola (FL) Pensacola (FL)Pensacola (FL) Tallahassee (FL) Tallahassee (FL)Tallahassee (FL) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT-6 Tidssone: Etc/GMT-6

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Sol

Sol Nord-Amerika

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Vær i Apalachicola FL/CIV, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lokalt regn. Allerede om formiddagen blir det skyet med lokale snøbyger. Midt på dagen viser seg med skyfritt. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten -4°C. Vinden labere Nordavtar om natten og når etter hvert styrke 2 i gjennomsnitt.

Vær i Fort Myers, Southwes, 18.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten -1°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Jacksonville FL, 18.01.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sonnig. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lett regn. Ettermiddagen gir oss overveiende solrikt. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten -6°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Nordvestwind auf.

Vær i Key West FL/Intl, 18.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Nord.

Vær i Miami, Fl, 18.01.2018

Etter oppholdsvær eller sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Midt på dagen gir oss overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Orlando FL, 18.01.2018

På Onsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten -1°C. Vinden Nordvestblir om natten stadig sterkere laber.

Vær i Pensacola, Pensacola, 18.01.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til skyfritt. Morgentemperaturene ligger på rundt -7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten -5°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Nord.

Vær i Tallahassee FL/CIV, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lett sludd og regn. Allerede om formiddagen blir det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Midt på dagen viser seg med skyfritt. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten -6°C. Vinden Nordvestblåser først laber, sent om kvelden svak.