Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Florida

Vær Georgia Vær Georgia Vær Alabama Vær Georgia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville (FL) Jacksonville (FL)Jacksonville (FL) Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) Orlando (FL) Orlando (FL)Orlando (FL) Pensacola (FL) Pensacola (FL)Pensacola (FL) Tallahassee (FL) Tallahassee (FL)Tallahassee (FL) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT-6 Tidssone: Etc/GMT-6

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Sol

Sol Nord-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nord-Amerika

Vær i Apalachicola FL/CIV, 21.02.2019

På Torsdag er det om dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Om kvelden blir det skyet vær med lokalt regn. Om natten blir det overveiende skyet, men fast überall tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Fort Myers, Southwes, 21.02.2019

Tidlig om morgenen er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Allerede om formiddagen blir det for det meste sol. Midt på dagen viser seg med mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 20°C. Vinden Østblåser først laber, om kvelden svak.

Vær i Jacksonville FL, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen blir det en overgang til for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Key West FL/Intl, 21.02.2019

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 24°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørøstvind.

Vær i Miami, Fl, 21.02.2019

På Torsdag kan vi forvente skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Sørøstpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Orlando FL, 21.02.2019

På Torsdag er det om dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Sent på kvelden blir det overveiende skyet, forbigående også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Pensacola, Pensacola, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om kvelden blir det en overgang til mange skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Tallahassee FL/CIV, 21.02.2019

På Torsdag er det for det meste tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente skyet, men fast überall tørt vær. Om natten kommer det en overgang til mange skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 18°C. Vinden Sørøstblåser svakt.