Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Nevada

Vær Arizona Vær Oregon Vær Idaho Vær California Vær Utah
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Ely (NV) Ely (NV)Ely (NV) Las Vegas (NV) Las Vegas (NV)Las Vegas (NV) Lovelock (NV) Lovelock (NV)Lovelock (NV) Reno (NV) Reno (NV)Reno (NV) Winnemucca (NV) Winnemucca (NV)Winnemucca (NV) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Los_Angeles Tidssone: America/Los_Angeles

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Nord-Amerika

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Vær i Ely/Yelland NV, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 7°C. Vinden Sør blåser svak, i kast sterk.

Vær i Las Vegas, Mccarran Airp., NV, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 28 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 39 grader. Om natten 29°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Sør.

Vær i Lovelock NV/Derby, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Reno NV/Intl, 19.07.2019

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 16°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Nordvestwind auf.

Vær i Winnemucca NV/CIV, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Vestvind.