Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Oregon

Vær Washington Vær Washington Vær Washington Vær Washington Vær Nevada Vær California Vær Idaho
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Burns (OR) Burns (OR)Burns (OR) Eugene (OR) Eugene (OR)Eugene (OR) Medford (OR) Medford (OR)Medford (OR) Pendleton (OR) Pendleton (OR)Pendleton (OR) Portland (OR) Portland (OR)Portland (OR) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Los_Angeles Tidssone: America/Los_Angeles

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Nedbør

Nedbør Nord-Amerika

Sol

Sol Nord-Amerika

Vær i Burns OR, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Eugene OR/Mahlon Sweet, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordblåser først laber, i kast sterk, sent om kvelden svak.

Vær i Medford OR, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Pendleton OR, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Portland OR/Intl, 19.07.2019

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær om formiddagen, kan vi forvente oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordvestvind.