Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Utah

Vær Wyoming Vær Arizona Vær Idaho Vær Colorado Vær New-Mexiko Vær Nevada
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Milford (UT) Milford (UT)Milford (UT) Price (UT) Price (UT)Price (UT) Salt Lake City (UT) Salt Lake City (UT)Salt Lake City (UT) Wendover (UT) Wendover (UT)Wendover (UT) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Shiprock Tidssone: America/Shiprock

Skyer

Skyer Nord-Amerika

Flyvær

Flyvær Nord-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Nord-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Nord-Amerika

Vær i Milford, Milford Mun, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørblåser først frisk, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Price UT/CIV, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Salt Lake City UT, 19.07.2019

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Wendover UT, 19.07.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 19°C. Vinden, som Sørøst-, senere Nordvestblåser først frisk, i kast på stiv, om natten deretter bare svak.