Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Australia

Vær South-Australia Vær Asia Vær Northern-Territory Vær Northern-Territory Vær South-Australia Vær Asia Vær Asia Vær Tasmanien Vær Tasmanien Vær Asia Vær Asia Vær Asia Vær Northern-Territory Vær Tasmanien Vær Victoria Vær South-Australia Vær Queensland Vær Western-Australia Vær New-South-Wales Vær Papua Ny-Guinea
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Carnarvon CarnarvonCarnarvon Perth PerthPerth Roebourne RoebourneRoebourne Townsville TownsvilleTownsville Weipa Amo Weipa AmoWeipa Amo Meekatharra MeekatharraMeekatharra Ayers Rock/Australia Ayers Rock/AustraliaAyers Rock/Australia Adelaide AdelaideAdelaide Sydney SydneySydney Melbourne MelbourneMelbourne Thagomindah/Intl Thagomindah/IntlThagomindah/Intl Darwin DarwinDarwin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Australia/Broken_Hill Tidssone: Australia/Broken_Hill

Luftstrømmer

Luftstrømmer Oseania

Temperatur

Temperatur Oseania

Nedbør

Nedbør Oseania

Vær i Adelaide/Intl, 20.06.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Sent på kvelden gir oss til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Ayers Rock/Australia, 20.06.2019


Vær i Carnarvon/Intl, 20.06.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Darwin/Intl, 20.06.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 19°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Sørøstpå blåser om natten svak.

Vær i Meekatharra, 20.06.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 14°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Melbourne/Intl, 20.06.2019

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lett regn. Midt på dagen gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 6°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Perth/Intl, 20.06.2019

På Torsdag er det i lengre perioder lengre perioder med sol. Om kvelden dominerer til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden Østblåser først laber, om natten svak.

Vær i Roebourne Aero, 20.06.2019

På Torsdag er det hele dagen lengre perioder med sol. Om natten kommer en overgang til vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 19°C. Vinden Nordblir om kvelden stadig sterkere laber.

Vær i Sydney/Intl AWS, 20.06.2019

På Torsdag er det hele dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Om natten kan vi forvente vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 7°C. Vinden Vestblåser først laber, sent om kvelden svak.

Vær i Thagomindah/Intl, 20.06.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Townsville/CIV, 20.06.2019

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene, kan vi vente spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Weipa Amo, 20.06.2019

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Sørøstvind.