Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Australia

Vær South-Australia Vær Asia Vær Northern-Territory Vær Northern-Territory Vær South-Australia Vær Asia Vær Asia Vær Tasmanien Vær Tasmanien Vær Asia Vær Asia Vær Asia Vær Northern-Territory Vær Tasmanien Vær Victoria Vær South-Australia Vær Queensland Vær Western-Australia Vær New-South-Wales Vær Papua Ny-Guinea
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Carnarvon CarnarvonCarnarvon Perth PerthPerth Roebourne RoebourneRoebourne Townsville TownsvilleTownsville Weipa Amo Weipa AmoWeipa Amo Meekatharra MeekatharraMeekatharra Ayers Rock/Australia Ayers Rock/AustraliaAyers Rock/Australia Adelaide AdelaideAdelaide Sydney SydneySydney Melbourne MelbourneMelbourne Thagomindah/Intl Thagomindah/IntlThagomindah/Intl Darwin DarwinDarwin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Australia/Broken_Hill Tidssone: Australia/Broken_Hill

Flyvær

Flyvær Oseania

Skyer

Skyer Oseania

Sol

Sol Oseania

Vær i Adelaide/Intl, 16.09.2019

Tidlig om morgenen er det delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til tett skydekke vær og regn. Midt på dagen gir oss skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 6°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Sørvind.

Vær i Ayers Rock/Australia, 16.09.2019


Vær i Carnarvon/Intl, 16.09.2019

På Mandag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 18°C. Vinden Sørblåser laber til frisk.

Vær i Darwin/Intl, 16.09.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordblir om kvelden stadig sterkere laber.

Vær i Meekatharra, 16.09.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 19°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Sørøstpå blåser om natten svak.

Vær i Melbourne/Intl, 16.09.2019

På Mandag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om kvelden blir det en overgang til skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 4°C. Vinden Sør blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Perth/Intl, 16.09.2019

På Mandag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 13°C. Vinden Øst blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Roebourne Aero, 16.09.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 18°C. Vinden Sørvestblir om kvelden stadig sterkere laber.

Vær i Sydney/Intl AWS, 16.09.2019

På Mandag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordvestøker i om natten styrke og får kast på vindstyrke 8.

Vær i Thagomindah/Intl, 16.09.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Townsville/CIV, 16.09.2019

Tidlig om morgenen er det tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Kvelden gir oss lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 16°C. Vinden labere Østavtar om natten og når etter hvert styrke 2 i gjennomsnitt.

Vær i Weipa Amo, 16.09.2019

På Mandag er det om dagen overveiende fint vær. Om kvelden blir det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 19°C. Midt på dagen kommer laber vind fra østligen retninger.