Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Fiji

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Fiji Tidssone: Pacific/Fiji

Lufttrykk

Lufttrykk Oseania

Nedbør

Nedbør Oseania

Skyer

Skyer Oseania

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oseania

Vær i Nabouwalu, 16.09.2019

På Mandag er det om dagen delvis sol. Om kvelden blir det skyet vær med lokalt regn. Om natten blir det overveiende vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørøstøker i styrke om natten og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Nadi/Intl, 16.09.2019

Om Mandagformiddagen er det fremdeles delvis sol. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Nausori, 16.09.2019

Mandag gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Vunisea, 16.09.2019

På Mandag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Om ettermiddagen kommer en overgang til nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørøstøker i styrke om natten og blåser laber, i kast sterk.