Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Fiji

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Fiji Tidssone: Pacific/Fiji

Flyvær

Flyvær Oseania

Sol

Sol Oseania

Skyer

Skyer Oseania

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oseania

Vær i Nabouwalu, 22.09.2018

Om formiddagen er det først fint vær eller sol. Fra midt på dagen blir det overveiende mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Nadi/Intl, 22.09.2018

På Lørdag er det om dagen overveiende fint vær. Om kvelden blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende skyet, forbigående også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Nausori, 22.09.2018

På Lørdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Sent på kvelden blir det en overgang til overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Vunisea, 22.09.2018

På Lørdag er det om dagen overveiende fint vær. Om kvelden blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende skyet, forbigående også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 21°C. Vinden Sørøstblåser svakt.