Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Fiji

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Fiji Tidssone: Pacific/Fiji

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oseania

Skyer

Skyer Oseania

Nedbør

Nedbør Oseania

Lufttrykk

Lufttrykk Oseania

Vær i Nabouwalu, 20.06.2019

På Torsdag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørøst blåser svak til laber, in Böen sterk.

Vær i Nadi/Intl, 20.06.2019

På Torsdag er det for det meste for det meste sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke. Sent på kvelden kommer det en overgang til lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Nausori, 20.06.2019

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det tidvis overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Vunisea, 20.06.2019

Torsdag gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Sørøstvind.