Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Fiji

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Fiji Tidssone: Pacific/Fiji

Flyvær

Flyvær Oseania

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oseania

Nedbør

Nedbør Oseania

Sol

Sol Oseania

Vær i Nabouwalu, 21.02.2019

På Torsdag kan vi regne med maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Nadi/Intl, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Sent på kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Nausori, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden dominerer skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Vunisea, 21.02.2019

Tidlig om morgenen er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Ettermiddagen gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørøstvind.