Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Fiji

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Fiji Tidssone: Pacific/Fiji

Nedbør

Nedbør Oseania

Lufttrykk

Lufttrykk Oseania

Luftstrømmer

Luftstrømmer Oseania

Temperatur

Temperatur Oseania

Vær i Nabouwalu, 25.04.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol, i perioder også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Nadi/Intl, 25.04.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles fint vær eller sol. Fra middagstimene dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Natten gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Nausori, 25.04.2018

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Ettermiddagen gir ossutbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Vunisea, 25.04.2018

På Onsdag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørøstblåser svakt.