Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Fiji

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Fiji Tidssone: Pacific/Fiji

Lufttrykk

Lufttrykk Oseania

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oseania

Skyer

Skyer Oseania

Sol

Sol Oseania

Vær i Nabouwalu, 18.07.2018

På Tirsdag kan vi forvente skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Nadi/Intl, 18.07.2018

På Tirsdag er det for det meste fint vær eller sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til av og til skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Nausori, 18.07.2018

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Fra midt på dagen blir været overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Vunisea, 18.07.2018

På Tirsdag er det overskyet. Natten til Onsdag er det lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Sørvind.