Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Fiji

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Fiji Tidssone: Pacific/Fiji

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oseania

Flyvær

Flyvær Oseania

Sol

Sol Oseania

Luftstrømmer

Luftstrømmer Oseania

Vær i Nabouwalu, 20.04.2019

Tidlig om morgenen er det sol eller lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lett regn. Sent på kvelden gir oss skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 25°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.

Vær i Nadi/Intl, 20.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Om ettermiddagen kommer en overgang til tett skydekke vær og regn. Kvelden gir oss overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Nausori, 20.04.2019

På Lørdag er det skyet med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Vunisea, 20.04.2019

På Lørdag er det hele dagen skyet med lett regn. Sent på kvelden får vi overskyet, men overveiende tørt vær. Om natten blir det skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøst blåser laber til frisk, in Böen stiv.