Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Fiji

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Fiji Tidssone: Pacific/Fiji

Sol

Sol Oseania

Skyer

Skyer Oseania

Nedbør

Nedbør Oseania

Luftstrømmer

Luftstrømmer Oseania

Vær i Nabouwalu, 20.01.2018

Lørdag gir oss til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Nadi/Intl, 20.01.2018

På Lørdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til tett skydekke vær og regn. Sent på kvelden gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Nausori, 20.01.2018

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene blir det tidvis vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Vunisea, 20.01.2018

Lørdag gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørøstvind.