Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Fiji

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Fiji Tidssone: Pacific/Fiji

Luftstrømmer

Luftstrømmer Oseania

Temperatur

Temperatur Oseania

Nedbør

Nedbør Oseania

Skyer

Skyer Oseania

Vær i Nabouwalu, 18.12.2018

Etter tidvis sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Nadi/Intl, 18.12.2018

Tirsdag gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Nausori, 18.12.2018

På Tirsdag er det hele dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden får vi skyet vær med lett regn. Om natten blir det skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Vunisea, 18.12.2018

Om formiddagen er det fremdeles delvis sol. Den andre halvparten av dagen gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Vinden Østblåser svakt.