Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær New Zealand

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oseania

Temperatur

Temperatur Oseania

Nedbør

Nedbør Oseania

Skyer

Skyer Oseania

Vær i Auckland/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder overskyet. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden kan vi forvente vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Christchurch, 23.06.2018

Tidlig om morgenen er det overveiende sol. Allerede om formiddagen er det errscht overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Midt på dagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 4°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Wellington/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om ettermiddagen blir det en overgang til oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast sterk.