Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær New Zealand

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Luftstrømmer

Luftstrømmer Oseania

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oseania

Flyvær

Flyvær Oseania

Lufttrykk

Lufttrykk Oseania

Vær i Auckland/Intl, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 15°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Christchurch, 21.03.2018

På Onsdag er det lengre perioder med overveiende sol. Ettermiddagen blir delvis lettskyet, med perieller med sol. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 12°C. Om natten kommer laberer, i kast sterker Nordøstwind auf.

Vær i Wellington/Intl, 21.03.2018

På Onsdag er det hele dagen overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden blir det lett vekslende med enkelte regnbyer. Om natten dominerer så vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 16°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Nord.