Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær New Zealand

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Temperatur

Temperatur Oseania

Sol

Sol Oseania

Luftstrømmer

Luftstrømmer Oseania

Nedbør

Nedbør Oseania

Vær i Auckland/Intl, 17.01.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lokalt regn. Natten gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 21°C. Vinden blåser frisk til sterk, i kast storm styrke fra Nordøst.

Vær i Christchurch, 17.01.2018

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Ettermiddagen gir ossvekslende skydekke. Sent på kvelden dominerer tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser frisk, i kast stiv.

Vær i Wellington/Intl, 17.01.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra middagstimene dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 19°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Nord.