Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær New Zealand

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Flyvær

Flyvær Oseania

Luftstrømmer

Luftstrømmer Oseania

Sol

Sol Oseania

Lufttrykk

Lufttrykk Oseania

Vær i Auckland/Intl, 24.09.2018

På Mandag må vi regne med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestøker i om natten styrke og får kast på vindstyrke 7.

Vær i Christchurch, 24.09.2018

Tidlig om morgenen er det vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Allerede om formiddagen er det errscht utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Midt på dagen gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 6°C. Vinden Sørvestøker i styrke om natten og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Wellington/Intl, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder overskyet. Kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 8°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvind.