Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær New Zealand

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oseania

Luftstrømmer

Luftstrømmer Oseania

Nedbør

Nedbør Oseania

Temperatur

Temperatur Oseania

Vær i Auckland/Intl, 14.12.2018

På Fredag er det for det meste vekslende sol og skyer. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til til dels skyet, til dels klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Christchurch, 14.12.2018

Om Fredagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra middagstimene dominerer overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Natten gir oss overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordøstpå blåser om natten svak.

Vær i Wellington/Intl, 14.12.2018

På Fredag er det for det meste lett vekslende med enkelte regnbyer. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke. Sent på kvelden kommer det en overgang til av og til skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørblåser svakt.