Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær New Zealand

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Etc/GMT+12 Tidssone: Etc/GMT+12

Sol

Sol Oseania

Lufttrykk

Lufttrykk Oseania

Skyer

Skyer Oseania

Flyvær

Flyvær Oseania

Vær i Auckland/Intl, 27.04.2019

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær om formiddagen blir det for det meste sol, av og til også skyet værresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Christchurch, 27.04.2019

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 7°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordøstpå blåser om kvelden svak.

Vær i Wellington/Intl, 27.04.2019

På Lørdag er det fremdeles vekslende skydekke om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Om natten dominerer sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 14°C. Vinden blåser frisk, i kast storm styrke fra Nord.