Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Ny-Caledonia

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Poindimié PoindimiéPoindimié Koumac KoumacKoumac Noumea NoumeaNoumea Moue (Ile Des Pins) Moue (Ile Des Pins)Moue (Ile Des Pins) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Noumea Tidssone: Pacific/Noumea

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oseania

Skyer

Skyer Oseania

Nedbør

Nedbør Oseania

Vær i Koumac, 16.09.2019

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 16°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Østpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Moue (Ile Des Pins), 16.09.2019

På Mandag er det for det meste delvis sol. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om natten kommer det en overgang til nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 16°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Øst.

Vær i Noumea, 16.09.2019

Om Mandagformiddagen er det fremdeles overskyet. Fra middagstimene dominerer mye sol. Natten gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Vinden om ettermiddagen Sørøstøker i styrke Øst og blåser tiltakende frisk, i kast på stiv.

Vær i Poindimie, 16.09.2019

På Mandag er det om dagen lengre perioder med sol. Om kvelden blir det skyet vær med lokalt regn. Om natten blir det overveiende skyet, forbigående også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørøstblåser svakt.