Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Ny-Caledonia

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Poindimié PoindimiéPoindimié Koumac KoumacKoumac Noumea NoumeaNoumea Moue (Ile Des Pins) Moue (Ile Des Pins)Moue (Ile Des Pins) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Noumea Tidssone: Pacific/Noumea

Nedbør

Nedbør Oseania

Lufttrykk

Lufttrykk Oseania

Skyer

Skyer Oseania

Vær i Koumac, 20.06.2019

På Torsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende oppholdsvær og skyet vær. Sent på kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Moue (Ile Des Pins), 20.06.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om kvelden blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Noumea, 20.06.2019

På Torsdag er det for det meste fint vær eller sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke. Sent på kvelden kommer det en overgang til lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 20°C. Vinden Østøker i styrke om kvelden og blåser laber.

Vær i Poindimie, 20.06.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles skyet med lokalt regn. Fra midt på dagen blir været fint vær eller sol. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Sørvind.