Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Vanuatu

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Sola SolaSola Pekoa/Santo Intl Pekoa/Santo IntlPekoa/Santo Intl Lamap/Malekula Lamap/MalekulaLamap/Malekula Bauerfield/Efate Bauerfield/EfateBauerfield/Efate Burtonfield/Tanna Burtonfield/TannaBurtonfield/Tanna © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Efate Tidssone: Pacific/Efate

Sol

Sol Oseania

Luftstrømmer

Luftstrømmer Oseania

Temperatur

Temperatur Oseania

Lufttrykk

Lufttrykk Oseania

Vær i Bauerfield/Efate, 16.09.2019

På Mandag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 18°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Østwind auf.

Vær i Burtonfield/Tanna, 16.09.2019

På Mandag er det hele dagen for det meste sonnig. Om natten kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 18°C. Om ettermiddagen kommer laber vind fra østligen retninger.

Vær i Lamap/Malekula, 16.09.2019

Tidlig om morgenen er det tettere skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen blir det delvis sol. Midt på dagen viser seg med overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 24°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørøstvind.

Vær i Pekoa/Santo Intl, 16.09.2019

På Mandag er det i lengre perioder skyet, men for det meste ingen nedbør. Om ettermiddagen dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 24°C. Vinden labere Sørøstavtar sent om kvelden og når etter hvert styrke 2 i gjennomsnitt.

Vær i Sola/Vanua Lava, 16.09.2019

Mandag gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøstblåser svak til laber.