Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Vanuatu

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Sola SolaSola Pekoa/Santo Intl Pekoa/Santo IntlPekoa/Santo Intl Lamap/Malekula Lamap/MalekulaLamap/Malekula Bauerfield/Efate Bauerfield/EfateBauerfield/Efate Burtonfield/Tanna Burtonfield/TannaBurtonfield/Tanna © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Pacific/Efate Tidssone: Pacific/Efate

Skyer

Skyer Oseania

Temperatur

Temperatur Oseania

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Oseania

Lufttrykk

Lufttrykk Oseania

Vær i Bauerfield/Efate, 20.06.2019

På Torsdag er det i lengre perioder skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Ettermiddagen gir ossoverveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten dominerer lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 22°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Burtonfield/Tanna, 20.06.2019

På Torsdag er det for det meste sol. Natten til Fredag er det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Lamap/Malekula, 20.06.2019

På Torsdag er det om dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om kvelden blir det tett skydekke, men overveiende tørt vær. Om natten blir det overveiende skyet vær med lett regn . Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøstblåser svak.

Vær i Pekoa/Santo Intl, 20.06.2019

På Torsdag er det skyene dominerer, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Sola/Vanua Lava, 20.06.2019

På Torsdag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Sørøstvind.