Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Argentina

Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Uruguay Vær Bolivia Vær Brasil Vær Paraguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Argentina/San_Luis Tidssone: America/Argentina/San_Luis

Sol

Sol Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Vær i Bariloche/CIV, 21.03.2018

På Onsdag er det for det meste lettskyet. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om natten kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 9°C. Sent på kvelden kommer frisker, i kast stiver Nordvestwind auf.

Vær i Buenos Aires/CIV, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 17°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Østvind, som dreier om natten til Nordøst .

Vær i Comodoro Rivadavia/CIV, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 16°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvind, som dreier sent om kvelden til Nordvest .

Vær i Cordoba/CIV, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 15°C. Vinden Nordøstøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i El Calafate Aero, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 9°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Vestpå blåser om natten svak.

Vær i La Rioja ./CIV, 21.03.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Allerede om formiddagen blir det tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Midt på dagen viser seg med mye sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Mendoza/CIV, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Neuquen/CIV, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 13°C. Vinden labere Nordøstavtar sent om kvelden og blåser fremdeles svak.

Vær i Paso de Los Libres/CIV, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 14°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Sørøstpå blåser om kvelden svak.

Vær i Posadas ./CIV, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Rio Gallegos/CIV, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Kvelden gir oss stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 9°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvestvind.

Vær i Salta/CIV, 21.03.2018

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Natten gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 14°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Trelew/CIV, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Det blåser frisker til sterker, i kast storm styrkeer Nordvind.

Vær i Ushuaia/CIV, 21.03.2018

Onsdag gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 9°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Nord.