Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Argentina

Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Uruguay Vær Bolivia Vær Brasil Vær Paraguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Argentina/San_Luis Tidssone: America/Argentina/San_Luis

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Vær i Bariloche/CIV, 30.01.2020

På Torsdag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det skyet vær. Sent på kvelden blir det overveiende tidvis klares vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 12°C. Vinden om ettermiddagen som øker i styrke Nordvestblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.

Vær i Buenos Aires/CIV, 30.01.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 20°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Østvind.

Vær i Comodoro Rivadavia/CIV, 30.01.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 13°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Vestvind.

Vær i Cordoba/CIV, 30.01.2020

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene får vi resten av dagen solskinn. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i El Calafate Aero, 30.01.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 7°C. Vinden Vestblåser først sterk, i kast storm styrke, om natten svak.

Vær i La Rioja ./CIV, 30.01.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Mendoza/CIV, 30.01.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Neuquen/CIV, 30.01.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 19°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Paso de Los Libres/CIV, 30.01.2020

Torsdag gir oss vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Vinden Sørblåser først laber, i kast stiv, sent om kvelden svak.

Vær i Posadas ./CIV, 30.01.2020

På Torsdag er det i lengre perioder tett skydekke og regnvær. Om ettermiddagen dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Rio Gallegos/CIV, 30.01.2020

Etter skyfritt vær i morgentimene blir været skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Ettermiddagen viser seg med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 9°C. Vinden, som i begynnelsen stive blåste i kast storm styrkee Vestpå blåser om natten laber.

Vær i Salta/CIV, 30.01.2020

På Torsdag er det for det meste vekslende skydekke. Om kvelden kan vi forvente sterkt skyet, regnvær. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyet vær, tidvis med utsikt til stjernene. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Trelew/CIV, 30.01.2020

På Torsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 17°C. Vinden Vestblåser først frisk, i kast storm styrke, om natten svak.

Vær i Ushuaia/CIV, 30.01.2020

På Torsdag er det fremdeles skyet med lett regn om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende mellom sol og skyet vær. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 7°C. Vinden Vestøker i om kvelden styrke og får kast på vindstyrke 9.