Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Argentina

Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Uruguay Vær Bolivia Vær Brasil Vær Paraguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Argentina/San_Luis Tidssone: America/Argentina/San_Luis

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Vær i Bariloche/CIV, 17.10.2018

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det tidvis lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Midt på dagen gir oss skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Buenos Aires/CIV, 17.10.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Comodoro Rivadavia/CIV, 17.10.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet med lokalt regn. Midt på dagen gir oss overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 6°C. Vinden labere Sørøstavtar om kvelden og når etter hvert styrke 2 i gjennomsnitt.

Vær i Cordoba/CIV, 17.10.2018

På Onsdag er det for det meste lengre perioder med sol. Om kvelden kan vi forvente gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 18°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Nordøstpå blåser om kvelden svak.

Vær i El Calafate Aero, 17.10.2018

På Onsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Ettermiddagen gir oss overveiende solrikt. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 1°C. Vinden Nordøstblåser først laber, i kast sterk, om natten svak.

Vær i La Rioja ./CIV, 17.10.2018

Etter vedvarende sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 17°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Mendoza/CIV, 17.10.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles lengre perioder med sol. Fra middagstimene dominerer skyet, men stort sett tørt vær. Ettermiddagen gir oss vedvarende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Neuquen/CIV, 17.10.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Paso de Los Libres/CIV, 17.10.2018

Tidlig om morgenen er det for det meste sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Posadas ./CIV, 17.10.2018

Etter sol eller lettskyet vær om formiddagen blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt værresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Rio Gallegos/CIV, 17.10.2018

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol, i perioder også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 0°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Sørøstpå blåser om natten svak.

Vær i Salta/CIV, 17.10.2018

På Onsdag er det hele dagen lengre perioder med sol. Sent på kvelden blir det overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Om natten dominerer så klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 16°C. Vinden Østøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Trelew/CIV, 17.10.2018

På Onsdag er det hele dagen for det meste sonnig. Om natten kommer en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørøstøker i om ettermiddagen styrke og får kast på vindstyrke 8.

Vær i Ushuaia/CIV, 17.10.2018

Etter skyet vær med lette snøbyger i morgentimene blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Kvelden viser seg med til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 1°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvestvind.