Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Argentina

Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Uruguay Vær Bolivia Vær Brasil Vær Paraguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Argentina/San_Luis Tidssone: America/Argentina/San_Luis

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Vær i Bariloche/CIV, 17.07.2019

På Onsdag er det for det meste tett skydekke og regnvær. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett sludd og regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til av og til skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 2°C. Vinden om ettermiddagen som øker i styrke Nordvestblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.

Vær i Buenos Aires/CIV, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 11°C. Det blåser svaker vind fra nordligen retninger.

Vær i Comodoro Rivadavia/CIV, 17.07.2019

På Onsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 7°C. Om natten kommer sterker, i kast storm styrkeer Vestwind auf.

Vær i Cordoba/CIV, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordblåser først frisk, i kast stiv, om natten svak.

Vær i El Calafate Aero, 17.07.2019

På Onsdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten -2°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i La Rioja ./CIV, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Mendoza/CIV, 17.07.2019

På Onsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Neuquen/CIV, 17.07.2019

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det tidvis sol eller lettskyet vær. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten -1°C. Vinden Vestøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Paso de Los Libres/CIV, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 9°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Østpå blåser om ettermiddagen svak.

Vær i Posadas ./CIV, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Rio Gallegos/CIV, 17.07.2019

På Onsdag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten -1°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Nordvind.

Vær i Salta/CIV, 17.07.2019

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 4°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Trelew/CIV, 17.07.2019

Etter sol eller lettskyet vær i morgentimene blir været skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Midt på dagen viser seg med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordvestøker i sent om kvelden styrke og får kast på vindstyrke 8.

Vær i Ushuaia/CIV, 17.07.2019

Om formiddagen er det fremdeles for det meste sol. Den andre halvparten av dagen gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 3°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Nordwind auf.