Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Argentina

Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Uruguay Vær Bolivia Vær Brasil Vær Paraguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Argentina/San_Luis Tidssone: America/Argentina/San_Luis

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Vær i Bariloche/CIV, 18.01.2018

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 9°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Nordvestpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Buenos Aires/CIV, 18.01.2018

På Torsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Comodoro Rivadavia/CIV, 18.01.2018

På Torsdag er det fremdeles lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om kvelden dominerer tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 18°C. Det blåser frisker til sterker, i kast storm styrkeer Vestvind.

Vær i Cordoba/CIV, 18.01.2018

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles tett skydekke og regnvær. Fra midt på dagen blir været sol eller lettskyet. Sent på kvelden gir oss skyfritt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i El Calafate Aero, 18.01.2018

På Torsdag er det for det meste sol eller lettskyet. Om kvelden kan vi forvente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til tidvis klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Vestpå blåser om natten svak.

Vær i La Rioja ./CIV, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det sol eller lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Mendoza/CIV, 18.01.2018

På Torsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Neuquen/CIV, 18.01.2018

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Paso de Los Libres/CIV, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det overveiende fint vær. Allerede om formiddagen blir det overskyet. Kvelden viser seg med tidvis klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 22°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørøstpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Posadas ./CIV, 18.01.2018

Etter overveiende sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen delvis lettskyet, med perieller med sol. Kvelden gir oss overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Rio Gallegos/CIV, 18.01.2018

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir været sol eller lettskyet. Midt på dagen viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 11°C. Vinden, som Nord-, senere Sørvestblåser først frisk, i kast på storm styrke, sent om kvelden deretter bare svak.

Vær i Salta/CIV, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht for det meste sol, av og til også skyet vær. Kvelden gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Trelew/CIV, 18.01.2018

På Torsdag er det i lengre perioder lettskyet. Om ettermiddagen dominerer vekslende mellom sol og skyet vær. Om kvelden kan vi forvente overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 17°C. Vinden Sørvestblåser først sterk, i kast storm styrke, om natten laber.

Vær i Ushuaia/CIV, 18.01.2018

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett regn. Om kvelden kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 7°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørvestpå blåser om natten svak.