Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Argentina

Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Uruguay Vær Bolivia Vær Brasil Vær Paraguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Argentina/San_Luis Tidssone: America/Argentina/San_Luis

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Vær i Bariloche/CIV, 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 5 grader. Om natten -4°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Buenos Aires/CIV, 23.06.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles sol. Fra middagstimene dominerer skyet, forbigående også sol. Kvelden gir oss stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 3°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvestvind.

Vær i Comodoro Rivadavia/CIV, 23.06.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles sol. Fra midt på dagen blir været delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Ettermiddagen gir oss overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 4°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Vestvind.

Vær i Cordoba/CIV, 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 2°C. Vinden Sørøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i El Calafate Aero, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder for det meste sonnig. Ettermiddagen gir ossskyet, forbigående også sol. Om kvelden dominerer for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 4 grader. Om natten 0°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Vestpå blåser om natten svak.

Vær i La Rioja ./CIV, 23.06.2018

På Lørdag er det hele dagen sol. Sent på kvelden dominerer skyet vær med lett regn. Om natten kan vi forvente vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Mendoza/CIV, 23.06.2018

Etter lettskyet om formiddagen blir det overveiende mer eller mindre skyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Neuquen/CIV, 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten -3°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Paso de Los Libres/CIV, 23.06.2018

På Lørdag er det om formiddagen fremdeles overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss tett skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørblåser først frisk, i kast storm styrke, om natten svak.

Vær i Posadas ./CIV, 23.06.2018

På Lørdag er det hele dagen overveiende fint vær. Sent på kvelden får vi vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om natten blir det sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 13°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Rio Gallegos/CIV, 23.06.2018

På Lørdag er det for det meste delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lette snøbyger. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 2 grader. Om natten 0°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Vestvind, som dreier sent om kvelden til Nordvest .

Vær i Salta/CIV, 23.06.2018

På Lørdag er det hele dagen overveiende fint vær. Sent på kvelden får vi overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Om natten blir det skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 8°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Trelew/CIV, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 7 grader. Om natten 1°C. Vinden Sørvestblåser først frisk, i kast storm styrke, om kvelden svak.

Vær i Ushuaia/CIV, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med enkelte snøbyger. Om ettermiddagen blir det en overgang til skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 1 grader. Om natten -1°C. Vinden Sørvestblåser først frisk, i kast storm styrke, sent om kvelden svak.