Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Argentina

Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Chile Vær Uruguay Vær Bolivia Vær Brasil Vær Paraguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Argentina/San_Luis Tidssone: America/Argentina/San_Luis

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Vær i Bariloche/CIV, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten -1°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Buenos Aires/CIV, 23.05.2019

Etter i morgentimene, blir det overveiende oppholdsvær eller sol . Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Comodoro Rivadavia/CIV, 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 12°C. Det blåser laberer til frisker, i kast stiver Vestvind.

Vær i Cordoba/CIV, 23.05.2019

På Torsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 4°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i El Calafate Aero, 23.05.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles skyet med lokalt regn. Fra middagstimene dominerer for det meste sol, av og til også skyet vær. Ettermiddagen gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i La Rioja ./CIV, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Mendoza/CIV, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Neuquen/CIV, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 2°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Paso de Los Libres/CIV, 23.05.2019

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær i morgentimene blir været lett vekslende med enkelte regnbyer. Midt på dagen viser seg med gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Det blåser svaker til laberer, i kast storm styrkeer Sørvind.

Vær i Posadas ./CIV, 23.05.2019

På Torsdag er det om dagen skyet med lett regn. Om kvelden blir det skyet, men overveiende tørt vær. Om natten blir det overveiende vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Rio Gallegos/CIV, 23.05.2019

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles vekslende skydekke. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Salta/CIV, 23.05.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles vekslende skydekke. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Trelew/CIV, 23.05.2019

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 6°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast stiv, sent om kvelden svak.

Vær i Ushuaia/CIV, 23.05.2019

På Torsdag er det om dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Om kvelden blir det skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 5°C. Vinden Nordblåser svakt.