Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Brasil

Vær Venezuela Vær Argentina Vær Chile Vær Ecuador Vær Argentina Vær Colombia Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Peru Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Chile Vær Surinam Vær Paraguay Vær Uruguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Cuiaba Tidssone: America/Cuiaba

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Vær i Boa Vista/Intl, 24.09.2018

Etter oppholdsvær eller sol i morgentimene blir været vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Kvelden viser seg med tidvis klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Brasilia/Intl, 24.09.2018

På Mandag er det fremdeles skyfritt om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente delvis sol. Om kvelden dominerer skyfritt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 17°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Campo Grande, 24.09.2018

På Mandag er det fremdeles for det meste sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær. Om kvelden dominerer overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Corumba/Intl, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder skyfritt. Sent på kvelden blir det en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Cuiaba/Intl, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder skyfritt. Om ettermiddagen kommer en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 37 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Eduardo Gomes Int., 24.09.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Allerede om formiddagen blir det skyet, forbigående også fint vær. Kvelden viser seg med lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Fortaleza/Intl, 24.09.2018

På Mandag er det om dagen skyet, forbigående også fint vær. Om kvelden blir det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Østpå blåser om ettermiddagen svak.

Vær i Londrina/Intl, 24.09.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Maraba, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder overskyet. Om ettermiddagen blir det en overgang til oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Porto Alegre/Intl, 24.09.2018

Tidlig om morgenen er det lettt vekslende med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Natten gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 18°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Porto Velho/Intl, 24.09.2018

Om Mandagformiddagen er det fremdeles skyfritt. Fra middagstimene dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss delvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Recife/Intl, 24.09.2018

Mandag gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Sørøst.

Vær i Rio Branco, 24.09.2018

Om Mandagformiddagen er det fremdeles lettskyet. Fra middagstimene dominerer skyet, men overveiende tørt vær. Ettermiddagen gir oss vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 38 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.09.2018

På Mandag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Salvador Bahia/Intl, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder skyet, forbigående også fint vær. Ettermiddagen gir ossoverveiende solrikt. Om kvelden dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser først laber, i kast sterk, om natten svak.

Vær i Santarem/Intl, 24.09.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende mellom sol og skyet vær. Midt på dagen gir oss overveiende solrikt. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser først laber, sent om kvelden svak.

Vær i Sao Paulo/Intl, 24.09.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Sørvind.