Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Brasil

Vær Venezuela Vær Argentina Vær Chile Vær Ecuador Vær Argentina Vær Colombia Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Peru Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Chile Vær Surinam Vær Paraguay Vær Uruguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Cuiaba Tidssone: America/Cuiaba

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Vær i Boa Vista/Intl, 18.01.2018

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Ettermiddagen gir oss vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Brasilia/Intl, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss spredt skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Campo Grande, 18.01.2018

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles overskyet. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Ettermiddagen gir oss lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Corumba/Intl, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht for det meste sol, av og til også skyet vær. Natten gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Cuiaba/Intl, 18.01.2018

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Eduardo Gomes Int., 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det sol eller lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Fortaleza/Intl, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det overskyet. Allerede om formiddagen blir det overveiende fint vær. Natten viser seg med mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørøstvind.

Vær i Londrina/Intl, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det overskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyete vær med lokalt regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Maraba, 18.01.2018

På Torsdag er det for det meste overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Porto Alegre/Intl, 18.01.2018

Torsdag gir oss nesten gjennomgående tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Østpå blåser om natten svak.

Vær i Porto Velho/Intl, 18.01.2018

På Torsdag er det fremdeles overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om kvelden dominerer vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Recife/Intl, 18.01.2018

På Torsdag er det overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Sørøst.

Vær i Rio Branco, 18.01.2018

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles overskyet. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Ettermiddagen gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 18.01.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Allerede i løpet av formiddagen blir det lettskyet. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørpå blåser om kvelden svak.

Vær i Salvador Bahia/Intl, 18.01.2018

På Torsdag er det om dagen overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende skyet, forbigående også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk fra Øst.

Vær i Santarem/Intl, 18.01.2018

Torsdag gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Sao Paulo/Intl, 18.01.2018

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til lett vekslende vær med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordøstblåser svakt.