Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Brasil

Vær Venezuela Vær Argentina Vær Chile Vær Ecuador Vær Argentina Vær Colombia Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Peru Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Chile Vær Surinam Vær Paraguay Vær Uruguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Cuiaba Tidssone: America/Cuiaba

Sol

Sol Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Vær i Boa Vista/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Sent på kvelden blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyete vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Brasilia/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er det fremdeles skyfritt om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet, men fast überall tørt vær. Om ettermiddagen dominerer for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 11°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Campo Grande, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 18°C. Det blåser laberer, i kast stiver Nordvind. Vinden tar sent om kvelden av, blåser så svak og dreier til Nordøst.

Vær i Corumba/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 22°C. Midt på dagen kommer laberer, i kast sterker Østwind auf.

Vær i Cuiaba/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Eduardo Gomes Int., 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Fortaleza/Intl, 23.06.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Allerede om formiddagen blir det vekslende skydekke. Sent på kvelden viser seg med vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 22°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sørøst.

Vær i Londrina/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er det hele dagen lettskyet. Sent på kvelden blir det vekslende skydekke. Om natten dominerer så lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Maraba, 23.06.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 22°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Porto Alegre/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er det om formiddagen fremdeles skyfritt. Fra midt på dagen kommer det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Kvelden gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Porto Velho/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er det fremdeles skyfritt om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente for det meste sol, av og til også skyet vær. Om kvelden dominerer stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 22°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Recife/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er det hele dagen sol eller lettskyet. Sent på kvelden blir det vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om natten dominerer så skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Sørvind.

Vær i Rio Branco, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Ettermiddagen gir ossskyet, men fast überall tørt vær. Om kvelden dominerer tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Salvador Bahia/Intl, 23.06.2018

Etter sol eller lettskyet vær i morgentimene blir det tidvis skyet, men fast überall tørt vær. Kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svak til laber.

Vær i Santarem/Intl, 23.06.2018

Lørdag gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Sao Paulo/Intl, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyfritt. Om ettermiddagen dominerer skyet, forbigående også sol. Om kvelden kan vi forvente lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 17°C. Vinden Nordblåser svakt.