Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Brasil

Vær Venezuela Vær Argentina Vær Chile Vær Ecuador Vær Argentina Vær Colombia Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Peru Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Chile Vær Surinam Vær Paraguay Vær Uruguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Cuiaba Tidssone: America/Cuiaba

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Vær i Boa Vista/Intl, 26.06.2019

På Tirsdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om kvelden blir det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Brasilia/Intl, 26.06.2019

Tidlig om morgenen er det lengre perioder med sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 14°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Campo Grande, 26.06.2019

På Tirsdag er det om dagen overveiende fint vær. Natten til Onsdag er det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 16°C. Vinden Nordblåser først frisk, i kast storm styrke, om ettermiddagen svak.

Vær i Corumba/Intl, 26.06.2019

På Tirsdag er det i lengre perioder lettskyet. Sent på kvelden blir det en overgang til tett skydekke vær og regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 12°C. Vinden Østøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Cuiaba/Intl, 26.06.2019

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 19°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Eduardo Gomes Int., 26.06.2019

På Tirsdag er det fremdeles delvis tett skydekke, delvis lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om kvelden dominerer vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Fortaleza/Intl, 26.06.2019

På Tirsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørøst blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Londrina/Intl, 26.06.2019

På Tirsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Maraba, 26.06.2019

Tidlig om morgenen er det overveiende fint vær. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende skydekke. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Porto Alegre/Intl, 26.06.2019

På Tirsdag er det lengre perioder med lengre perioder med sol. Ettermiddagen blir skyet med lokalt regn. Natten gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 8°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Vestpå blåser om natten svak.

Vær i Porto Velho/Intl, 26.06.2019

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Recife/Intl, 26.06.2019

Etter tidvis sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørøstblåser først laber, i kast sterk, sent om kvelden svak.

Vær i Rio Branco, 26.06.2019

Om Tirsdagformiddagen er det fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen blir været delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 26.06.2019

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 22°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Salvador Bahia/Intl, 26.06.2019

Tidlig om morgenen er det for det meste sol, av og til også lettskyet. Allerede om formiddagen blir det skyet med lett regn. Midt på dagen viser seg med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Santarem/Intl, 26.06.2019

På Tirsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om ettermiddagen dominerer for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Sao Paulo/Intl, 26.06.2019

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 18°C. Vinden Nordblåser først laber, om kvelden svak.