Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Brasil

Vær Venezuela Vær Argentina Vær Chile Vær Ecuador Vær Argentina Vær Colombia Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Peru Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Chile Vær Surinam Vær Paraguay Vær Uruguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Cuiaba Tidssone: America/Cuiaba

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Vær i Boa Vista/Intl, 24.02.2019

På Søndag er det fremdeles mye sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende mellom sol og skyet vær. Om kvelden dominerer stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordøstblåser først frisk, i kast storm styrke, om natten svak.

Vær i Brasilia/Intl, 24.02.2019

Om Søndagformiddagen er det fremdeles vekslende skydekke. Fra midt på dagen blir været lett vekslende med lokale regnbyger eller tordenbyger. Kvelden gir oss vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 19°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Campo Grande, 24.02.2019

Etter overveiende sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Midt på dagen gir oss for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser først laber, i kast stiv, om kvelden svak.

Vær i Corumba/Intl, 24.02.2019

Om Søndagformiddagen er det fremdeles fint vær eller sol. Fra midt på dagen blir været skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Ettermiddagen gir oss overveiende oppholdsvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Cuiaba/Intl, 24.02.2019

På Søndag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Om ettermiddagen dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Om kvelden kan vi forvente tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Eduardo Gomes Int., 24.02.2019

Om Søndagformiddagen er det fremdeles vekslende sol og skyer. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Fortaleza/Intl, 24.02.2019

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen er det errscht skyet, men fast überall tørt vær. Natten gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Londrina/Intl, 24.02.2019

På Søndag er det i lengre perioder delvis sol. Om kvelden dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Maraba, 24.02.2019

På Søndag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Om ettermiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Porto Alegre/Intl, 24.02.2019

Etter for det meste sol i morgentimene blir det tidvis til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Ettermiddagen gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 22°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørøstpå blåser om kvelden svak.

Vær i Porto Velho/Intl, 24.02.2019

På Søndag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om kvelden blir det en overgang til skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Recife/Intl, 24.02.2019

På Søndag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Rio Branco, 24.02.2019

På Søndag er det fremdeles vekslende sol og skyer om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.02.2019

På Søndag er det overveiende fint vær. Natten til Mandag er det gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 26°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Salvador Bahia/Intl, 24.02.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Allerede i løpet av formiddagen blir det fint vær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser først laber, i kast sterk, om natten svak.

Vær i Santarem/Intl, 24.02.2019

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen vekslende skydekke. Kvelden gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Sao Paulo/Intl, 24.02.2019

Om Søndagformiddagen er det fremdeles mye sol. Fra midt på dagen blir været lett vekslende med lokale regnbyger eller tordenbyger. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 22°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordvestpå blåser sent om kvelden svak.