Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Brasil

Vær Venezuela Vær Argentina Vær Chile Vær Ecuador Vær Argentina Vær Colombia Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Peru Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Chile Vær Surinam Vær Paraguay Vær Uruguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Cuiaba Tidssone: America/Cuiaba

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Vær i Boa Vista/Intl, 25.03.2018

Tidlig om morgenen er det fint vær eller sol. Allerede om formiddagen er det errscht til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Kvelden gir oss tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 25°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Østvind.

Vær i Brasilia/Intl, 25.03.2018

På Søndag er det om formiddagen fremdeles vekslende skydekke. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende vær med enkelte regnbyger. Ettermiddagen gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 18°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Campo Grande, 25.03.2018

Tidlig om morgenen er det sol eller lettskyet. Allerede om formiddagen blir det skyet med lett regn. Sent på kvelden viser seg med til dels tett skydekke, til dels lettskyete vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 18°C. Vinden blåser svak fra Sør.

Vær i Corumba/Intl, 25.03.2018

Om Søndagformiddagen er det fremdeles sol eller lettskyet. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Ettermiddagen gir oss skyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Cuiaba/Intl, 25.03.2018

På Søndag er det fremdeles sol eller lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente sterkt skyet, regnvær. Om kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 22°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Eduardo Gomes Int., 25.03.2018

Om Søndagformiddagen er det fremdeles vekslende sol og skyer. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Fortaleza/Intl, 25.03.2018

På Søndag er det i lengre perioder skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om ettermiddagen dominerer for det meste sol. Om natten kan vi forvente til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørøstblåser først laber, sent om kvelden svak.

Vær i Londrina/Intl, 25.03.2018

På Søndag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Om ettermiddagen dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 20°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Maraba, 25.03.2018

På Søndag kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Porto Alegre/Intl, 25.03.2018

På Søndag er det i lengre perioder tett skydekke og regnvær. Om ettermiddagen kommer en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 18°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Vestpå blåser om kvelden svak.

Vær i Porto Velho/Intl, 25.03.2018

Om Søndagformiddagen er det fremdeles skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Recife/Intl, 25.03.2018

På Søndag er det vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 25°C. Vinden blåser svak og kommer fra sørøstligen retninger.

Vær i Rio Branco, 25.03.2018

Om Søndagformiddagen er det fremdeles sol eller lettskyet. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 25.03.2018

På Søndag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Salvador Bahia/Intl, 25.03.2018

Etter skyet vær med lett regn i morgentimene blir det tidvis maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Midt på dagen gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Sørøstpå blåser om natten svak.

Vær i Santarem/Intl, 25.03.2018

På Søndag er det om formiddagen fremdeles skyet med lett regn. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende oppholdsvær og skyet vær. Kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Sao Paulo/Intl, 25.03.2018

På Søndag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Nordvind.