Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Brasil

Vær Venezuela Vær Argentina Vær Chile Vær Ecuador Vær Argentina Vær Colombia Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Peru Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Chile Vær Surinam Vær Paraguay Vær Uruguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Cuiaba Tidssone: America/Cuiaba

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Vær i Boa Vista/Intl, 27.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det en overgang til lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Brasilia/Intl, 27.04.2019

Etter overveiende sol i morgentimene blir været vekslende skydekke. Ettermiddagen viser seg med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 16°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Campo Grande, 27.04.2019

Etter overveiende sol om formiddagen blir det vekslende skydekkeresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 21°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Nordvestpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Corumba/Intl, 27.04.2019

Lørdag gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Cuiaba/Intl, 27.04.2019

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Eduardo Gomes Int., 27.04.2019

Tidlig om morgenen er det vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Fortaleza/Intl, 27.04.2019

Lørdag gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøstblåser først laber, i kast sterk, om kvelden svak.

Vær i Londrina/Intl, 27.04.2019

Om formiddagen er det først vekslende skydekke. Fra midt på dagen blir det overveiende overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Maraba, 27.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Natten gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Porto Alegre/Intl, 27.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Om ettermiddagen dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Porto Velho/Intl, 27.04.2019

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles for det meste sonnig. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lett regn. Ettermiddagen gir oss til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Recife/Intl, 27.04.2019

På Lørdag kan vi regne med tidvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Sørøstpå blåser om natten svak.

Vær i Rio Branco, 27.04.2019

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra middagstimene dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 27.04.2019

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Salvador Bahia/Intl, 27.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om ettermiddagen blir det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Santarem/Intl, 27.04.2019

På Lørdag er det fremdeles skyet med lett regn om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om kvelden dominerer sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Sao Paulo/Intl, 27.04.2019

Etter overveiende oppholdsvær i morgentimene blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Midt på dagen viser seg med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 20°C. Vinden Nordblåser svakt.