Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Brasil

Vær Venezuela Vær Argentina Vær Chile Vær Ecuador Vær Argentina Vær Colombia Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Peru Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Chile Vær Surinam Vær Paraguay Vær Uruguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Cuiaba Tidssone: America/Cuiaba

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Vær i Boa Vista/Intl, 30.01.2020

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Sent på kvelden blir det en overgang til lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser først laber, i kast sterk, om kvelden svak.

Vær i Brasilia/Intl, 30.01.2020

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen blir været lettt vekslende med enkelte regnbyger eller tordenbyger. Kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Campo Grande, 30.01.2020

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles vekslende sol og skyer. Fra middagstimene dominerer sterkt skyet, regnvær. Kvelden gir oss vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordøstblåser først laber, i kast stiv, om kvelden svak.

Vær i Corumba/Intl, 30.01.2020

Etter tidvis sol i morgentimene blir været skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Midt på dagen viser seg med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Cuiaba/Intl, 30.01.2020

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke. Sent på kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Eduardo Gomes Int., 30.01.2020

Tidlig om morgenen er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til skyet vær med lett regn. Sent på kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Fortaleza/Intl, 30.01.2020

Tidlig på morgenen er det fremdeles skyet med lokalt regn. Allerede i løpet av formiddagen blir det vekslende sol og skyer. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Londrina/Intl, 30.01.2020

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles vekslende sol og skyer. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lett regn. Ettermiddagen gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Maraba, 30.01.2020

På Torsdag er det for det meste tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Porto Alegre/Intl, 30.01.2020

Torsdag gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Porto Velho/Intl, 30.01.2020

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles vekslende skydekke. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Recife/Intl, 30.01.2020

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Om ettermiddagen dominerer overveiende oppholdsvær. Sent på kvelden kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Rio Branco, 30.01.2020

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 30.01.2020

På Torsdag er det hele dagen overveiende sol. Sent på kvelden får vi lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Om natten blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Salvador Bahia/Intl, 30.01.2020

På Torsdag er det vekslende sol og skyer. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Santarem/Intl, 30.01.2020

Etter skyet vær med lokalt regn i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen delvis sol. Natten gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Sao Paulo/Intl, 30.01.2020

Om Torsdagformiddagen er det fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen blir været tett skydekke og regnvær. Ettermiddagen gir oss vekslende vær, med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Nordvind.