Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Brasil

Vær Venezuela Vær Argentina Vær Chile Vær Ecuador Vær Argentina Vær Colombia Vær Guyana Vær Fransk Guyana Vær Peru Vær Bolivia Vær Venezuela Vær Chile Vær Surinam Vær Paraguay Vær Uruguay
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Cuiaba Tidssone: America/Cuiaba

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Vær i Boa Vista/Intl, 14.12.2018

Tidlig om morgenen er det lettskyet. Allerede om formiddagen blir det overskyet. Kvelden viser seg med av og til skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Østvind.

Vær i Brasilia/Intl, 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder overveiende fint vær. Om ettermiddagen dominerer vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 17°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Campo Grande, 14.12.2018

På Fredag er det fremdeles overveiende fint vær om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende skydekke. Om ettermiddagen dominerer for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 24°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Nordpå blåser om kvelden svak.

Vær i Corumba/Intl, 14.12.2018

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Cuiaba/Intl, 14.12.2018

På Fredag er det om formiddagen fremdeles lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Ettermiddagen gir oss maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Eduardo Gomes Int., 14.12.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir været skyet med lett regn. Sent på kvelden viser seg med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Fortaleza/Intl, 14.12.2018

På Fredag er det fremdeles vekslende sol og skyer om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente overveiende solrikt. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser først laber, i kast stiv, om kvelden svak.

Vær i Londrina/Intl, 14.12.2018

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 23°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Maraba, 14.12.2018

På Fredag er det hele dagen vekslende sol og skyer. Sent på kvelden får vi skyet vær med lett regn. Om natten blir det til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Porto Alegre/Intl, 14.12.2018

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 24°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Østpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Porto Velho/Intl, 14.12.2018

Om Fredagformiddagen er det fremdeles vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Sent på kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Recife/Intl, 14.12.2018

På Fredag er det om dagen delvis sol. Natten til Lørdag er det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Sørøst.

Vær i Rio Branco, 14.12.2018

Etter tidvis sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 14.12.2018

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørpå blåser om kvelden svak.

Vær i Salvador Bahia/Intl, 14.12.2018

Etter tidvis sol i morgentimene blir det tidvis vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser først laber, i kast sterk, om natten svak.

Vær i Santarem/Intl, 14.12.2018

Om Fredagformiddagen er det fremdeles skyet med lett regn. Fra middagstimene dominerer maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Sent på kvelden gir oss sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Sao Paulo/Intl, 14.12.2018

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Nordøstvind.