Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Chile

Vær Argentina Vær Argentina Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Peru Vær Uruguay Vær Brasil Vær Bolivia Vær Paraguay Vær Argentina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Santiago Tidssone: America/Santiago

Sol

Sol Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Vær i Antofagasta, 27.04.2019

Tidlig om morgenen er det vekslende skydekke. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til overveiende oppholdsvær vær. Ettermiddagen gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Arica, 27.04.2019

På Lørdag er det om formiddagen fremdeles tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til gjennomgående sol. Sent på kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Concepcion, 27.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Om ettermiddagen kommer en overgang til tett skydekke, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Iquique, 27.04.2019

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 16°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast stive Sørpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i La Serena, 27.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Om kvelden blir det en overgang til klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Puerto Montt, 27.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder skyet med lett regn. Sent på kvelden dominerer disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 9°C. Vinden Nordblåser først laber, i kast storm styrke, sent om kvelden svak.

Vær i Punta Arenas, 27.04.2019

Etter i morgentimene, blir det overveiende vekslende skydekke . Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 8 grader. Om natten 5°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Quinta Normal, 27.04.2019

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Temuco, 27.04.2019

På Lørdag kan vi forvente skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordøstblåser svakt.