Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Chile

Vær Argentina Vær Argentina Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Peru Vær Uruguay Vær Brasil Vær Bolivia Vær Paraguay Vær Argentina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Santiago Tidssone: America/Santiago

Sol

Sol Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Vær i Antofagasta, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder delvis sol. Ettermiddagen gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Arica, 24.09.2018

På Mandag er det for det meste tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente vekslende skydekke. Om natten kommer det en overgang til tungt, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørvestblir midt på dagen stadig sterkere laber.

Vær i Concepcion, 24.09.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 6°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Sørvestwind auf.

Vær i Iquique, 24.09.2018

Om Mandagformiddagen er det fremdeles tettere skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været lettskyet. Ettermiddagen gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørvestøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i La Serena, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Ettermiddagen gir ossdelvis sol. Sent på kvelden dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 10°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Puerto Montt, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder overskyet. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden kan vi forvente lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 6°C. Midt på dagen kommer laberer, i kast stiver Nordwind auf.

Vær i Punta Arenas, 24.09.2018

Etter oppholdsvær eller sol i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Midt på dagen gir oss delvis sol. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 0°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Quinta Normal, 24.09.2018

Etter oppholdsvær eller sol i morgentimene, kan vi vente vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Temuco, 24.09.2018

Etter tett skydekke, men overveiende tørt vær i morgentimene blir været lettskyet. Natten viser seg med skyet, men nesten overalt tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 6°C. Vinden Østblåser svakt.