Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Chile

Vær Argentina Vær Argentina Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Peru Vær Uruguay Vær Brasil Vær Bolivia Vær Paraguay Vær Argentina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Santiago Tidssone: America/Santiago

Sol

Sol Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Vær i Antofagasta, 30.01.2020

På Torsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 17°C. Vinden Sørøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Arica, 30.01.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 20°C. Midt på dagen kommer laberer, i kast sterker Sørvestwind auf.

Vær i Concepcion, 30.01.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 13°C. Vinden Sørvestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Iquique, 30.01.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 19°C. Om ettermiddagen kommer frisker, i kast storm styrkeer Sørwind auf.

Vær i La Serena, 30.01.2020

Etter tungt, men overveiende tørt vær i morgentimene blir det tidvis vekslende mellom sol og skyet vær. Natten gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Puerto Montt, 30.01.2020

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til gjennomgående skyet, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Punta Arenas, 30.01.2020

Etter overveiende sol i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til vekslende oppholdsvær og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 9°C. Vinden, som i begynnelsen stive blåste i kast storm styrkee Vestpå blåser om natten laber.

Vær i Quinta Normal, 30.01.2020

På Torsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Temuco, 30.01.2020

På Torsdag er det overveiende overveiende sol. Kommende natt blir det utbredte tette skyer, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 11°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Vestwind auf.