Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Chile

Vær Argentina Vær Argentina Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Peru Vær Uruguay Vær Brasil Vær Bolivia Vær Paraguay Vær Argentina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Santiago Tidssone: America/Santiago

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Vær i Antofagasta, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder overskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Natten gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Arica, 23.06.2018

På Lørdag er det for det meste skyet, men for med meste ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente skyet, forbigående også stjerneklart vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Concepcion, 23.06.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 1°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Iquique, 23.06.2018

Tidlig om morgenen er det tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Ettermiddagen gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i La Serena, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder skyet, men for med meste ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Puerto Montt, 23.06.2018

Tidlig om morgenen er det for det meste sol. Allerede om formiddagen blir det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Midt på dagen viser seg med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 7 grader. Om natten 0°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Punta Arenas, 23.06.2018

Tidlig om morgenen er det delvis sol. Allerede om formiddagen er det errscht overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Natten gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 3 grader. Om natten 2°C. Vinden blåser svak til laber, i kast sterk og kommer fra vestligen, senere nordvestligen retninger.

Vær i Quinta Normal, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 4°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Temuco, 23.06.2018

Tidlig om morgenen er det delvis sol. Allerede om formiddagen blir det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Natten viser seg med overskyet, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten -2°C. Vinden Sørvestblåser svakt.