Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Chile

Vær Argentina Vær Argentina Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Peru Vær Uruguay Vær Brasil Vær Bolivia Vær Paraguay Vær Argentina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Santiago Tidssone: America/Santiago

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Vær i Antofagasta, 21.03.2018

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Arica, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 19°C. Vinden labere Sørvestavtar om kvelden og blåser fremdeles svak.

Vær i Concepcion, 21.03.2018

Tidlig om morgenen er det maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss overveiende gråvær, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Iquique, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 18°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i La Serena, 21.03.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Fra midt på dagen blir været overveiende fint vær. Natten gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 12°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Puerto Montt, 21.03.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles delvis lettskyet, med perieller med sol. Fra midt på dagen blir været skyet med lokalt regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Punta Arenas, 21.03.2018

På Onsdag er det for det meste overskyet. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til overveiende tettere skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 8°C. Vinden Nord blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Quinta Normal, 21.03.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Temuco, 21.03.2018

På Onsdag er det om dagen overskyet. Om kvelden blir det skyet vær med lett regn. Sent på kvelden blir det overveiende vekslende skydekke med enkelte regnbyger . Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordblåser svakt.