Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Chile

Vær Argentina Vær Argentina Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Peru Vær Uruguay Vær Brasil Vær Bolivia Vær Paraguay Vær Argentina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Santiago Tidssone: America/Santiago

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Vær i Antofagasta, 17.01.2018

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen blir været delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Sent på kvelden gir oss tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 17°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Arica, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 19°C. Vinden Sørvestøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Concepcion, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørvestøker i styrke om ettermiddagen og blåser frisk, i kast stiv.

Vær i Iquique, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 18°C. Vinden Sørblåser først frisk, i kast storm styrke, om natten svak.

Vær i La Serena, 17.01.2018

Tidlig om morgenen er det tettere skydekke, men stort sett ingen nedbør. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Natten gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 14°C. Vinden Vestblåser først laber, sent om kvelden svak.

Vær i Puerto Montt, 17.01.2018

Etter tett skydekke, men for det meste tørt vær om formiddagen blir det skyet, forbigående også solresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Punta Arenas, 17.01.2018

Onsdag gir oss skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 12 grader. Om natten 9°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Vestvind.

Vær i Quinta Normal, 17.01.2018

På Onsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 13°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Temuco, 17.01.2018

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær om formiddagen, kan vi forvente overveiende solrikt. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 9°C. Vinden Vestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.