Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Chile

Vær Argentina Vær Argentina Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Peru Vær Uruguay Vær Brasil Vær Bolivia Vær Paraguay Vær Argentina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Santiago Tidssone: America/Santiago

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Vær i Antofagasta, 26.06.2019

På Tirsdag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Sent på kvelden gir oss skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 12°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Arica, 26.06.2019

På Tirsdag er det fremdeles skyet, men for med meste ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente oppholdsvær eller sol. Sent på kvelden dominerer skyet, men stort sett tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Concepcion, 26.06.2019

På Tirsdag er det i lengre perioder skyet, men for med meste ingen nedbør. Om ettermiddagen kommer en overgang til tungt, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 11 grader. Om natten 10°C. Om natten kommer laberer, i kast stiver Nordwind auf.

Vær i Iquique, 26.06.2019

På Tirsdag er det vekslende sol og skyer. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 14°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i La Serena, 26.06.2019

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 7°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Puerto Montt, 26.06.2019

På Tirsdag er det i lengre perioder skyet med lokalt regn. Om kvelden dominerer sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 7°C. Vinden Nordøker i styrke om kvelden og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Punta Arenas, 26.06.2019

På Tirsdag er det om dagen for det meste sol, av og til også lettskyet. Kommende natt blir det skyet vær med lokale snøbyger. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 3 grader. Om natten -2°C. Vinden Vestblåser først frisk, i kast storm styrke, sent om kvelden svak.

Vær i Quinta Normal, 26.06.2019

På Tirsdag er det hele dagen lengre perioder med sol. Sent på kvelden dominerer skyet, men stort sett tørt vær. Om natten kan vi forvente til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger rundt null og stiger frem til ettermiddagen til temperaturer rundt 12 grader. Om natten 3°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Temuco, 26.06.2019

Tirsdag gir oss skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 4 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 9 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Nordvind.