Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Chile

Vær Argentina Vær Argentina Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Peru Vær Uruguay Vær Brasil Vær Bolivia Vær Paraguay Vær Argentina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Santiago Tidssone: America/Santiago

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Vær i Antofagasta, 24.02.2019

På Søndag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Arica, 24.02.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 19°C. Vinden Sørvestøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Concepcion, 24.02.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 7°C. Vinden Sørvestblåser først frisk, i kast stiv, om natten svak.

Vær i Iquique, 24.02.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 19°C. Vinden Sørøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i La Serena, 24.02.2019

Om formiddagen er det tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. I middagstimene kommer det en overgang til sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Puerto Montt, 24.02.2019

Tidlig om morgenen er det delvis sol. Allerede om formiddagen er det errscht gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Kvelden gir oss tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Punta Arenas, 24.02.2019

Om Søndagformiddagen er det fremdeles overveiende fint vær. Fra middagstimene dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Ettermiddagen gir oss for det meste sol, av og til også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 10 grader. Om natten 5°C. Vinden, som i begynnelsen friske blåste i kast storm styrkee Sørvestpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Quinta Normal, 24.02.2019

På Søndag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Temuco, 24.02.2019

På Søndag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 4°C. Vinden Sørvestblåser svakt.