Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Chile

Vær Argentina Vær Argentina Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Falklandinseln Vær Peru Vær Uruguay Vær Brasil Vær Bolivia Vær Paraguay Vær Argentina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Santiago Tidssone: America/Santiago

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Vær i Antofagasta, 14.12.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir været lettskyet. Kvelden viser seg med til dels skyet, til dels klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 16°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast stive Sørpå blåser om natten svak.

Vær i Arica, 14.12.2018

Om Fredagformiddagen er det fremdeles delvis sol. Fra midt på dagen blir været sol. Natten gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 19°C. Vinden Sørvestøker i styrke midt på dagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Concepcion, 14.12.2018

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 8°C. Vinden Sørvestøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Iquique, 14.12.2018

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 18°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Sørvestwind auf.

Vær i La Serena, 14.12.2018

Etter i morgentimene, blir det overveiende for det meste sol . Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser først laber, i kast sterk, sent om kvelden svak.

Vær i Puerto Montt, 14.12.2018

Etter vekslende til tett skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til for det meste sol, i perioder også skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 15 grader. Om natten 5°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Punta Arenas, 14.12.2018

På Fredag er det for det meste delvis sol. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten kommer det en overgang til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 13 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordvestøker i midt på dagen styrke og får kast på vindstyrke 9.

Vær i Quinta Normal, 14.12.2018

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 10°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Temuco, 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder overskyet. Om ettermiddagen dominerer overveiende solrikt. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 5°C. Vinden Vestblåser svakt.