Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Colombia

Vær Peru Vær Venezuela Vær Venezuela Vær Ecuador Vær Peru Vær Ecuador Vær Venezuela Vær Peru Vær Brasil Vær Venezuela Vær Ecuador
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Barranquilla BarranquillaBarranquilla Bogotá BogotáBogotá Cali CaliCali Medellín MedellínMedellín Cartagena/Rafael Nunez Cartagena/Rafael NunezCartagena/Rafael Nunez © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Bogota Tidssone: America/Bogota

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Vær i Barranquilla/Ernesto Cortisso, 24.05.2019

På Fredag er det om formiddagen fremdeles skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Ettermiddagen gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Bogota/Eldorado, 24.05.2019

Etter vekslende mellom oppholdsvær og skyet vær i morgentimene blir det tidvis skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden gir oss skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Cali/Alfonso Bonilla Aragon In, 24.05.2019

På Fredag er det i lengre perioder overskyet. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett regn. Sent på kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Cartagena/Rafael Nunez, 24.05.2019

På Fredag er det om dagen skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om kvelden blir det vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende skyet, forbigående også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 27°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Rio Negro/J.M.Cordova, 24.05.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles overskyet. Fra midt på dagen blir været skyet med lett regn. Kvelden gir oss lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 14°C. Det blåser svak Østvind.