Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Ecuador

Vær Peru Vær Colombia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Guayaquil Tidssone: America/Guayaquil

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Vær i Guayaquil/CIV, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Latacunga/CIV, 22.05.2019

På Onsdag er det fremdeles delvis tett skydekke, delvis lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Om kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Manta, 22.05.2019

Om formiddagen er det fremdeles skyet, men for med meste ingen nedbør. Den andre halvparten av dagen gir oss skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Quito/Intl, 22.05.2019

På Onsdag er det lengre perioder med vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen blir skyet med lett regn. Kvelden gir oss vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Vinden Nordblåser svakt.