Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Ecuador

Vær Peru Vær Colombia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Guayaquil Tidssone: America/Guayaquil

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Vær i Guayaquil/CIV, 30.01.2020

På Torsdag er det for det meste skyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til skyet, men nesten overalt tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Latacunga/CIV, 30.01.2020

På Torsdag er det fremdeles skyet, men stort sett ingen nedbør om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Om kvelden dominerer skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast stiver Sørwind auf.

Vær i Manta, 30.01.2020

På Torsdag er det i lengre perioder delvis sol. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Quito/Intl, 30.01.2020

På Torsdag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 10°C. Vinden Nordblåser svakt.