Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Falklandinseln

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Pebble Island Pebble IslandPebble Island Weddell Island Weddell IslandWeddell Island Mount Pleasant/Falkland Island Mount Pleasant/Falkland IslandMount Pleasant/Falkland Island © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Stanley Tidssone: Atlantic/Stanley

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Vær i Mount Pleasant/Falkland Island, 23.08.2019

Om Fredagformiddagen er det fremdeles sol eller lettskyet. Fra midt på dagen blir været skyet med lokalt regn. Ettermiddagen gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 3°C. Vinden Nordøker i om natten styrke og får kast på vindstyrke 7.

Vær i Pebble Island, 23.08.2019

Tidlig om morgenen er det skyet, men for det meste ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht delvis sol. Midt på dagen gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 5 grader. Om natten 3°C. Vinden Nord blåser svak til laber, in Böen stiv.

Vær i Weddell Island, 23.08.2019

På Fredag er det for det meste skyet, men for med meste ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente overskyet, men overveiende tørt vær. Om natten kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 3 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 6 grader. Om natten 4°C. Vinden Nordvest blåser svak til laber, in Böen stiv.