Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Falklandinseln

 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Pebble Island Pebble IslandPebble Island Weddell Island Weddell IslandWeddell Island Mount Pleasant/Falkland Island Mount Pleasant/Falkland IslandMount Pleasant/Falkland Island © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: Atlantic/Stanley Tidssone: Atlantic/Stanley

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Vær i Mount Pleasant/Falkland Island, 30.01.2020

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær i morgentimene blir det tidvis skyet vær med lett regn. Ettermiddagen gir oss maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 8°C. Det blåser frisker til sterker, i kast storm styrkeer Nordvestvind, som dreier om formiddagen til Vest .

Vær i Pebble Island, 30.01.2020

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Ettermiddagen gir ossskyet vær. Sent på kvelden dominerer tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 9 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 10°C. Spesielt om morgenen blåser frisker til sterker, i kast storm styrkeer vind fra Vest.

Vær i Weddell Island, 30.01.2020

På Torsdag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 14 grader. Om natten 9°C. Vinden blåser frisk til sterk, i kast storm styrke fra Sørvest.