Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Paraguay

Vær Brasil Vær Brasil Vær Bolivia Vær Argentina
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Foz do Iguaçu Foz do IguaçuFoz do Iguaçu Asunción AsunciónAsunción Villarrica VillarricaVillarrica © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Asuncion Tidssone: America/Asuncion

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Vær i Asuncion Aeropuerto, 30.01.2020

Etter lett vekslende vær med lokale regnbyger eller tordenbyger i morgentimene, kan vi vente sterkt skyet, regnvær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Vinden, som i begynnelsen labere blåste i kast sterke Nordpå blåser sent om kvelden svak.

Vær i Foz do Iguacu/Intl, 30.01.2020

På Torsdag er det hele dagen tett skydekke og regnvær. Sent på kvelden dominerer vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om natten kan vi forvente skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Villarrica, 30.01.2020

Tidlig om morgenen er det vekslende sol og skyer. Men allerede om formiddagen blir det en overgang til tett skydekke vær og regn. Midt på dagen gir oss vekslende mellom sol og skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 28 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordøstvind.