Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Peru

Vær Ecuador Vær Ecuador Vær Brasil Vær Ecuador Vær Colombia Vær Bolivia Vær Chile
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Lima Tidssone: America/Lima

Sol

Sol Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Vær i Arequipa, 24.09.2018

På Mandag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 22 grader. Om natten 10°C. Vinden labere Nordøstavtar om kvelden og når etter hvert styrke 2 i gjennomsnitt.

Vær i Cuzco, 24.09.2018

På Mandag kan vi forvente overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 5 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 4°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Iquitos, 24.09.2018

På Mandag er det fremdeles skyet, forbigående også fint vær om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente tett skydekke, men overveiende tørt vær. Om natten dominerer vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Lima/Callao/CIV, 24.09.2018

Mandag gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Pucallpa, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder overskyet. Om ettermiddagen dominerer overveiende solrikt. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Tarapoto, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det en overgang til tidvis klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Trujillo, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Om ettermiddagen kommer en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Sent på kvelden gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørøstblir om ettermiddagen stadig sterkere laber.