Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Peru

Vær Ecuador Vær Ecuador Vær Brasil Vær Ecuador Vær Colombia Vær Bolivia Vær Chile
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Lima Tidssone: America/Lima

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Vær i Arequipa, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Om ettermiddagen dominerer skyet, men fast überall tørt vær. Om natten kan vi forvente stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 12°C. Vinden Vestblåser svakt.

Vær i Cuzco, 21.02.2019

På Torsdag er det fremdeles delvis tett skydekke, delvis lettskyet om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente lett vekslende vær, med enkelte regnbyger. Om ettermiddagen dominerer skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 7°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Iquitos, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Ettermiddagen gir ossskyet vær med lett regn. Om kvelden dominerer skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Lima/Callao/CIV, 21.02.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til mye sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 22°C. Vinden Sørøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Pucallpa, 21.02.2019

På Torsdag er det overveiende delvis lettskyet, med perieller med sol. Kommende natt blir det stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Tarapoto, 21.02.2019

På Torsdag er det om formiddagen fremdeles for det meste sol, av og til også lettskyet. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Trujillo, 21.02.2019

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Ettermiddagen gir ossskyet, men fast überall tørt vær. Om natten dominerer skyet, forbigående også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Sørøstvind.