Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Peru

Vær Ecuador Vær Ecuador Vær Brasil Vær Ecuador Vær Colombia Vær Bolivia Vær Chile
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Lima Tidssone: America/Lima

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Vær i Arequipa, 23.06.2018

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 8 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 8°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Cuzco, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt -1 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 1°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Iquitos, 23.06.2018

På Lørdag er det lengre perioder med vekslende sol og skyer. Ettermiddagen blir skyet med lokalt regn. Kvelden gir oss til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Lima/Callao/CIV, 23.06.2018

Lørdag gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Pucallpa, 23.06.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles overveiende fint vær. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke. Ettermiddagen gir oss for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Tarapoto, 23.06.2018

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles vekslende skydekke. Fra midt på dagen blir været vekslende skydekke. Natten gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Trujillo, 23.06.2018

På Lørdag er det lengre perioder med tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Ettermiddagen blir sol eller lettskyet. Sent på kvelden gir oss tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 17°C. Sent på kvelden kommer laberer, i kast storm styrkeer Sørøstwind auf.