Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Peru

Vær Ecuador Vær Ecuador Vær Brasil Vær Ecuador Vær Colombia Vær Bolivia Vær Chile
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Lima Tidssone: America/Lima

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Vær i Arequipa, 20.04.2019

På Lørdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Vestvind.

Vær i Cuzco, 20.04.2019

På Lørdag er det skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Iquitos, 20.04.2019

Om Lørdagformiddagen er det fremdeles overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Fra middagstimene dominerer skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Lima/Callao/CIV, 20.04.2019

Tidlig om morgenen er det overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen blir det skyet, forbigående også fint vær. Natten viser seg med vekslende skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Pucallpa, 20.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Kvelden gir oss for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Tarapoto, 20.04.2019

På Lørdag er det om dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden blir det maksimalt forbigående skyet vær. Om natten blir det overveiende skyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Trujillo, 20.04.2019

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det tidvis sol eller lettskyet vær. Sent på kvelden gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 19°C. Vinden Sørøstblåser svakt.