Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Peru

Vær Ecuador Vær Ecuador Vær Brasil Vær Ecuador Vær Colombia Vær Bolivia Vær Chile
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Lima Tidssone: America/Lima

Sol

Sol Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Vær i Arequipa, 18.12.2018

På Tirsdag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 21 grader. Om natten 11°C. Vinden Vestblir om ettermiddagen stadig sterkere laber.

Vær i Cuzco, 18.12.2018

På Tirsdag er det om formiddagen fremdeles tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 16 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Iquitos, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder delvis lettskyet, med perieller med sol. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyete vær med lokalt regn. Sent på kvelden gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Lima/Callao/CIV, 18.12.2018

Om formiddagen er det fremdeles tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Den andre halvparten av dagen gir oss vekslende skydekke. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 20°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Pucallpa, 18.12.2018

Etter vekslende skydekke, men for det meste tørt vær i morgentimene blir det tidvis maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Ettermiddagen gir oss skyet, men fast überall tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Tarapoto, 18.12.2018

På Tirsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen gir oss maksimalt forbigående lett skydekke, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Trujillo, 18.12.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles stabilt, tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til skyet, forbigående også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørøstblåser svakt.