Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Peru

Vær Ecuador Vær Ecuador Vær Brasil Vær Ecuador Vær Colombia Vær Bolivia Vær Chile
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Lima Tidssone: America/Lima

Sol

Sol Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Vær i Arequipa, 29.01.2020

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles lengre perioder med sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden gir oss overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 10°C. Om ettermiddagen kommer laberer, i kast sterker Vestwind auf.

Vær i Cuzco, 29.01.2020

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende overskyet, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 7°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Iquitos, 29.01.2020

På Onsdag er det i lengre perioder delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om ettermiddagen dominerer skyet vær med lett regn. Om kvelden kan vi forvente skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Lima/Callao/CIV, 29.01.2020

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Fra midt på dagen blir været overveiende fint vær. Natten gir oss skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 21°C. Det blåser svak Sørvind.

Vær i Pucallpa, 29.01.2020

Onsdag gir oss til dels lettskyet, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Tarapoto, 29.01.2020

På Onsdag er det om dagen delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Om kvelden blir det overveiende stjerneklart vær. Om natten blir det overveiende skyet vær med tidvis utsikt til stjernene . Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Trujillo, 29.01.2020

På Onsdag er det for det meste vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden kan vi forvente vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om natten kommer det en overgang til vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 20°C. Vinden Sørøstblåser svakt.