Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Peru

Vær Ecuador Vær Ecuador Vær Brasil Vær Ecuador Vær Colombia Vær Bolivia Vær Chile
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Lima Tidssone: America/Lima

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Vær i Arequipa, 21.06.2019

På Fredag er og blir himmelen så å si skyfri. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 12°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Cuzco, 21.06.2019

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 2°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Iquitos, 21.06.2019

På Fredag er det i lengre perioder sol eller lettskyet. Om ettermiddagen kommer en overgang til skyete vær med lokalt regn. Kvelden gir oss til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Lima/Callao/CIV, 21.06.2019

På Fredag er det tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 19 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørblåser svakt.

Vær i Pucallpa, 21.06.2019

På Fredag er det fremdeles for det meste sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet, men fast überall tørt vær. Om ettermiddagen dominerer for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 23°C. Vinden Sørøstblåser svakt.

Vær i Tarapoto, 21.06.2019

Etter til dels lettskyet vær, til dels også sol om formiddagen blir det overveiende overveiende sol . Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Trujillo, 21.06.2019

På Fredag er det i lengre perioder tungt vær, men for det meste ingen nedbør. Om ettermiddagen blir det en overgang til mer eller mindre skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 17°C. Det blåser svak Sørøstvind.