Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Peru

Vær Ecuador Vær Ecuador Vær Brasil Vær Ecuador Vær Colombia Vær Bolivia Vær Chile
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Lima Tidssone: America/Lima

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Vær i Arequipa, 18.01.2018

Etter lettskyet vær om formiddagen blir det overveiende til dels lettskyet vær, til dels også sol . Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 11°C. Om ettermiddagen kommer laber vind fra vestligen retninger.

Vær i Cuzco, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen blir det delvis lettskyet, med perieller med sol. Midt på dagen viser seg med vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Morgentemperaturene ligger på rundt 7 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 6°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Iquitos, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det skyet med lett regn. Allerede om formiddagen blir det tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Ettermiddagen viser seg med skyete vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvestvind.

Vær i Lima/Callao/CIV, 18.01.2018

På Torsdag er det i lengre perioder tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Ettermiddagen gir ossoverveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten dominerer overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 20 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 21°C. Vinden Sørøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Pucallpa, 18.01.2018

På Torsdag er det i lengre perioder overskyet. Sent på kvelden dominerer overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Tarapoto, 18.01.2018

Om formiddagen er det først skyet, men for med meste ingen nedbør. Fra midt på dagen blir det overveiende til dels lettskyet vær, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 21°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Trujillo, 18.01.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles tett skydekke, men for det meste ingen nedbør. Fra formiddagen blir det til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 19°C. Vinden Sørøstblåser svakt.