Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Peru

Vær Ecuador Vær Ecuador Vær Brasil Vær Ecuador Vær Colombia Vær Bolivia Vær Chile
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Lima Tidssone: America/Lima

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Vær i Arequipa, 07.12.2019

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 10 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 20 grader. Om natten 10°C. Om ettermiddagen kommer laber vind fra vestligen retninger.

Vær i Cuzco, 07.12.2019

Etter tungt, men overveiende tørt vær i morgentimene blir været vekslende sol og skyer. Sent på kvelden viser seg med tett skydekke, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 6 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 6°C. Vinden Nordvestblåser svakt.

Vær i Iquitos, 07.12.2019

På Lørdag er det i lengre perioder overskyet. Ettermiddagen gir ossskyet vær med lett regn. Om kvelden dominerer til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Lima/Callao/CIV, 07.12.2019

Om formiddagen er det tungt vær, men for det meste ingen nedbør. I middagstimene kommer det en overgang til til dels lettskyet vær, til dels også sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 24 grader. Om natten 19°C. Vinden Sørøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Pucallpa, 07.12.2019

På Lørdag er det i lengre perioder overskyet. Sent på kvelden gir oss overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Tarapoto, 07.12.2019

På Lørdag er det om dagen vekslende sol og skyer. Om kvelden blir det overveiende stjerneklart vær. Om natten blir det overveiende til dels skyet, til dels klares vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Trujillo, 07.12.2019

Etter tungt, men overveiende tørt vær i morgentimene blir det allerede i den første halvdelen av dagen overskyet. Natten gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 19 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 23 grader. Om natten 19°C. Det blåser svak Sørøstvind.