Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Surinam

Vær Fransk Guyana Vær Fransk Guyana Vær Brasil Vær Guyana
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nickerie NickerieNickerie Paramaribo ParamariboParamaribo Zanderij ZanderijZanderij © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Paramaribo Tidssone: America/Paramaribo

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Vær i Johan A. Pengel, 17.07.2019

På Onsdag er det om formiddagen fremdeles for det meste sol. Fra midt på dagen kommer det en overgang til skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 23°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Nickerie, 17.07.2019

På Onsdag kan vi regne med oppholdsvær eller sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Vinden Nordøstøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Zorg En Hoop, 17.07.2019

På Onsdag er det fremdeles for det meste sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente skyet vær med lett regn. Om kvelden dominerer maksimalt forbigående skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.