Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Surinam

Vær Fransk Guyana Vær Fransk Guyana Vær Brasil Vær Guyana
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nickerie NickerieNickerie Paramaribo ParamariboParamaribo Zanderij ZanderijZanderij © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Paramaribo Tidssone: America/Paramaribo

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Vær i Johan A. Pengel, 22.05.2019

På Onsdag er det overveiende skyet med lett regn. Kommende natt blir det til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Nickerie, 22.05.2019

På Onsdag er det om dagen skyet med lett regn. Kommende natt blir det til dels skyet, til dels klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 21 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 20°C. Vinden Østøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.

Vær i Zorg En Hoop, 22.05.2019

På Onsdag er det hele dagen skyet med lett regn. Sent på kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Om natten kan vi forvente skyet vær med lokalt regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.