Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Surinam

Vær Fransk Guyana Vær Fransk Guyana Vær Brasil Vær Guyana
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Nickerie NickerieNickerie Paramaribo ParamariboParamaribo Zanderij ZanderijZanderij © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Paramaribo Tidssone: America/Paramaribo

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Vær i Johan A. Pengel, 30.01.2020

Tidlig om morgenen er det vekslende sol og skyer. Allerede om formiddagen er det errscht skyet vær med lett regn. Kvelden gir oss lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Nickerie, 30.01.2020

På Torsdag er det for det meste skyet, men nesten ingen nedbør noen stede. Om kvelden kan vi forvente skyet vær med lett regn. Sent på kvelden kommer det en overgang til lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 2 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 1°C. Vinden blåser svak til laber, i kast stiv fra Øst.

Vær i Zorg En Hoop, 30.01.2020

På Torsdag er det fremdeles for det meste sol om formiddagen. Fra midt på dagen kan vi forvente vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om natten dominerer skyet vær med lett regn. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Østvind.