Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Uruguay

Vær Argentina Vær Brasil
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Montevideo MontevideoMontevideo Piriápolis PiriápolisPiriápolis Durazno DuraznoDurazno © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Montevideo Tidssone: America/Montevideo

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Vær i Capitan Corbeta Intl., 22.05.2019

På Onsdag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Om kvelden dominerer til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 12 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Vinden Sørøstblåser først laber, i kast sterk, om natten svak.

Vær i Carrasco, 22.05.2019

På Onsdag kan vi regne med maksimalt forbigående lettskyet, men ellers sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 13 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 17 grader. Om natten 11°C. Det blåser svak Sørøstvind.

Vær i Durazno, 22.05.2019

Om Onsdagformiddagen er det fremdeles delvis tett skydekke, delvis lettskyet. Fra midt på dagen blir været tungt skydekke, men for det meste ingen nedbør. Sent på kvelden gir oss til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 11 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 18 grader. Om natten 9°C. Vinden Sørblåser først laber, om kvelden svak.