Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Venezuela

Vær Guyana Vær Brasil Vær Colombia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Caracas Tidssone: America/Caracas

Sol

Sol Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Vær i Acarigua, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Om kvelden dominerer lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 26°C. Det blåser frisker til sterker, i kast storm styrkeer Østvind.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Ciudad Bolivar, 23.06.2018

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende sol og skyer. Sent på kvelden blir det en overgang til for det meste klart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Merida, 23.06.2018

På Lørdag er det for det meste lettskyet. Om kvelden kan vi forvente tett skydekke, men overveiende tørt vær. Sent på kvelden kommer det en overgang til til dels tett skydekke, til dels lettskyete vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 15°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Porlamar, 23.06.2018

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Det blåser svaker til laberer, i kast stiver Østvind.