Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Venezuela

Vær Guyana Vær Brasil Vær Colombia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Caracas Tidssone: America/Caracas

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Vær i Acarigua, 21.03.2018

Tidlig på morgenen er det fremdeles vekslende til tett skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede i løpet av formiddagen blir det overveiende fint vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 36 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden, som i begynnelsen sterke blåste i kast storm styrkee Østpå blåser om natten laber.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder overveiende sol. Om ettermiddagen dominerer vekslende skydekke. Om natten kan vi forvente tidvis skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Ciudad Bolivar, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder vekslende skydekke. Kvelden gir oss stjerneklart til lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 24°C. Det blåser svaker vind fra Øst.

Vær i Merida, 21.03.2018

På Onsdag er det i lengre perioder lettskyet. Ettermiddagen gir ossvekslende skydekke. Sent på kvelden dominerer gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Porlamar, 21.03.2018

På Onsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Vinden Øst blåser svak til laber, in Böen stiv.