Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Venezuela

Vær Guyana Vær Brasil Vær Colombia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Caracas Tidssone: America/Caracas

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Vær i Acarigua, 30.01.2020

På Torsdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 30.01.2020

På Torsdag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 26°C. Vinden om ettermiddagen som øker i styrke Østblåser gjennomsnittlig frisk, i kast storm styrke.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 30.01.2020

På Torsdag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Sent på kvelden blir det overveiende lettskyet vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Ciudad Bolivar, 30.01.2020

Etter tidvis sol i morgentimene blir det tidvis vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Ettermiddagen gir oss overveiende solrikt. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Merida, 30.01.2020

På Torsdag er det i lengre perioder for det meste sol. Om ettermiddagen dominerer skyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 16 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Porlamar, 30.01.2020

Etter skyet, men nesten overalt tørt vær i morgentimene kommer det allerede i første halvdel av dagen en overgang til overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Vinden Øst blåser svak til laber, in Böen stiv.