Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Venezuela

Vær Guyana Vær Brasil Vær Colombia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Caracas Tidssone: America/Caracas

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Vær i Acarigua, 24.02.2019

På Søndag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 24.02.2019

På Søndag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser først sterk, i kast storm styrke, om natten laber.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 24.02.2019

På Søndag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 29 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Ciudad Bolivar, 24.02.2019

På Søndag er det i lengre perioder delvis sol. Sent på kvelden dominerer stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 23°C. Vinden Østøker i styrke om formiddagen og blåser laber, i kast sterk.

Vær i Merida, 24.02.2019

På Søndag er det om dagen mye sol. Om kvelden blir det gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Om natten blir det overveiende skyet, forbigående også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 14 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 27 grader. Om natten 14°C. Vinden Sørvestblir om ettermiddagen stadig sterkere laber.

Vær i Porlamar, 24.02.2019

Tidlig på morgenen er det fremdeles skyet med lett regn. Allerede om formiddagen skjer det en overgang til sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Midt på dagen kommer laberer, i kast stiver Østwind auf.