Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Venezuela

Vær Guyana Vær Brasil Vær Colombia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Caracas Tidssone: America/Caracas

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Sol

Sol Sør-Amerika

Vær i Acarigua, 27.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden blir det en overgang til av og til skyet, men overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 27.04.2019

På Lørdag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 26°C. Vinden blåser frisk til sterk, i kast storm styrke fra Øst.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 27.04.2019

På Lørdag er det i lengre perioder vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Om ettermiddagen dominerer vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Om kvelden kan vi forvente til tider lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Ciudad Bolivar, 27.04.2019

Tidlig om morgenen er det vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Allerede om formiddagen er det errscht for det meste sol, av og til også skyet vær. Ettermiddagen gir oss vekslende til sterkt skydekke, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 35 grader. Om natten 25°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Merida, 27.04.2019

På Lørdag er det om dagen for det meste sol. Om kvelden blir det skyet vær med lokalt regn. Sent på kvelden blir det overveiende vekslende skydekke . Morgentemperaturene ligger på rundt 18 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 17°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Porlamar, 27.04.2019

På Lørdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Vinden blåser laber, i kast stiv fra østligen retninger.