Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Venezuela

Vær Guyana Vær Brasil Vær Colombia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Caracas Tidssone: America/Caracas

Nedbør

Nedbør Sør-Amerika

Skyer

Skyer Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Vær i Acarigua, 26.06.2019

Etter skyet, men nesten overalt tørt vær i morgentimene blir været for det meste sol, av og til også lettskyet. Kvelden viser seg med skyfritt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 26.06.2019

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 27°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Østvind.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 26.06.2019

På Tirsdag er det om dagen overveiende fint vær. Om kvelden blir det vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende for det meste klart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Ciudad Bolivar, 26.06.2019

På Tirsdag kan vi regne med sol eller lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Merida, 26.06.2019

Tidlig om morgenen er det overveiende fint vær. Allerede om formiddagen er det errscht vekslende skydekkees, men for det meste tørt vær. Kvelden gir oss disig, men overveiende tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 16°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Porlamar, 26.06.2019

På Tirsdag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 25°C. Vinden Øst blåser svak til laber, in Böen stiv.