Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Venezuela

Vær Guyana Vær Brasil Vær Colombia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Caracas Tidssone: America/Caracas

Sol

Sol Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sør-Amerika

Vær i Acarigua, 14.12.2018

Etter for det meste sol i morgentimene blir været vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør. Ettermiddagen viser seg med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 34 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 14.12.2018

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Vinden blåser frisk, i kast storm styrke fra østligen retninger.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 14.12.2018

På Fredag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 23°C. Det blåser svak Nordøstvind.

Vær i Ciudad Bolivar, 14.12.2018

På Fredag er det i lengre perioder overskyet. Om kvelden dominerer tidvis klares vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 24°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Merida, 14.12.2018

På Fredag er det om dagen sol. Om kvelden blir det disig, men overveiende tørt vær. Om natten blir det overveiende vekslende skydekke . Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 15°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Porlamar, 14.12.2018

På Fredag kan vi regne med overveiende oppholdsvær vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden Øst blåser svak til laber, in Böen stiv.