Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Venezuela

Vær Guyana Vær Brasil Vær Colombia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Caracas Tidssone: America/Caracas

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Temperatur

Temperatur Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Vær i Acarigua, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder overskyet. Sent på kvelden dominerer lettskyet eller stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 22 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 22°C. Det blåser svak Nordvind.

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 24.09.2018

På Mandag kan vi regne med overveiende sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 27 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 27°C. Det blåser laberer til frisker, i kast storm styrkeer Østvind.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder fint vær eller sol. Ettermiddagen gir ossoverveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten dominerer lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 26°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Ciudad Bolivar, 24.09.2018

På Mandag er det i lengre perioder for det meste sol, av og til også lettskyet. Sent på kvelden blir det en overgang til skyfritt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 25°C. Det blåser svak Østvind.

Vær i Merida, 24.09.2018

På Mandag er det lengre perioder med for det meste sol. Ettermiddagen blir vekslende skydekke med enkelte regnbyger. Sent på kvelden gir oss overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 17 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 26 grader. Om natten 17°C. Vinden Sørvestblåser svakt.

Vær i Porlamar, 24.09.2018

På Mandag kan vi regne med for det meste sol. Morgentemperaturene ligger på rundt 26 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 33 grader. Om natten 26°C. Det blåser svaker til laberer, i kast sterker Østvind.