Værsøk

Sted, postnummer eller land

Uværsvarsler


Uværsentralene våre

Vær Venezuela

Vær Guyana Vær Brasil Vær Colombia
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
 
controls Spill av
Tidsskala Vennligst dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidssone: America/Caracas Tidssone: America/Caracas

Flyvær

Flyvær Sør-Amerika

Lufttrykk

Lufttrykk Sør-Amerika

Luftstrømmer

Luftstrømmer Sør-Amerika

Vær i Acarigua, 18.01.2018

På Torsdag er det i lengre perioder overveiende skyet, men stort sett ingen nedbør. Om kvelden dominerer overveiende stjerneklart vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 23 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 23°C. Vinden Nordblåser svakt.

Vær i Aruba/Queen Beatrix Intl, 18.01.2018

På Torsdag kan vi regne med lettskyet vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 25 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 26°C. Vinden blåser laber til frisk, i kast storm styrke fra Øst.

Vær i Caracas/Maiquetia Intl, 18.01.2018

På Torsdag er det om dagen sol eller lettskyet. Om kvelden blir det overveiende sterkt skyet, men for det meste tørt vær. Om natten blir det overveiende overveiende stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 30 grader. Om natten 24°C. Vinden Nordøstblåser svakt.

Vær i Ciudad Bolivar, 18.01.2018

Tidlig om morgenen er det skyet, men for med meste ingen nedbør. Allerede om formiddagen blir det sol eller lettskyet. Kvelden viser seg med vekslende til tett skydekke vær, men for det meste tørt vær. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 32 grader. Om natten 24°C. Vinden Østblåser svakt.

Vær i Merida, 18.01.2018

På Torsdag er det om dagen overveiende fint vær. Om kvelden blir det gjennomgående tette skyer, men for det meste dels tørt vær. Om natten blir det overveiende vekslende skydekke, til tider også stjerneklart vær . Morgentemperaturene ligger på rundt 15 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 25 grader. Om natten 16°C. Det blåser svak Sørvestvind.

Vær i Porlamar, 18.01.2018

Etter til dels tett skydekke, til dels lettskyet vær om formiddagen blir det for det meste solresten av dagen. Morgentemperaturene ligger på rundt 24 grader. I løpet av dagen blir det maksimalt 31 grader. Om natten 24°C. Vinden Østøker i styrke om ettermiddagen og blåser laber, i kast stiv.